Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka wrote:a ja obudziłam się dziś i jednocześnie jakby rozwolnienie i chęć na rzyganie
szybko chrupnęłam skórkę od chleba jakoś przeszło
odkryłam, że jest mi niedobrze, kiedy brzuch zaczyna być pusty, a to oznacza, że muszę nonstop jeść i tak o to przytyje z 50 kg
muszę coś na to wymyślić, może będę zapychać się płynami albo jakimiś waflami ryżowymi czy coś..
Ja też tak miałam na początku przy mdlosciach a potem przy zgadze pomagało ciągłe przegryzanie czegokolwiek przytyłam 30 kg i juz dawno się ich pozbyłamalma lubi tę wiadomość
-
ja nie biorę nić poza kwasem, w rozmowie telefonicznej lekarz nie kazał nic innego brać, po wizycie może rozszerzę o jakieś witaminy prenatalne..
poczytałam, będę przegryzać pałeczki z marchewki, owoców mniej, bo cukry to są jednak, mniej nasion i suszonych owoców, bo też kalorie, a ja o wagę muszę dbać, bo zawsze miałam nadwagę, a ostatnio schudłam.. -
No ja też non stop coś muszę jeść, zabawa przednia, bo na nic nie mam ochoty, od większości rzeczy mnie cofa. Ale nie rzygam A na wizytę już bym poczekała te dwa dni, zawsze lekko większe szanse na zobaczenie serduszka. No ale sama idę 6t3d i mam nadzieję już wszystko zobaczyć
-
Jagódkaa czy twoja skóra na brzuchu też taka wrażliwa się zrobiła czy to tylko moja podświadomość. Przy samym wkłuciu boli mnie strasznie a wcześniej tak nie miałam. Nie wiem sama robie sobie te zastrzyki więc może panikuję.
-
Robaczki:)
widzoalam swoja kochana kruszynke:)) i serduszko pika juz:))))
lekarz stwierdzil u mnie 5-6 tydzien... ja mam dluzsze cykle ...
serduszko pika 112 na minute - mowil ze powyzej 100 to jest dobrze:) wymiary tez prawidlowe - mam przyjsc na nastepna wizyte za 2 tygodnie jeszcze.nojaniewiem, Rika, gosia86, Ulka84, Jagódkaaa, alma, agatka196, KotMisia, Ewelcia, katalina, Magic lubią tę wiadomość
-
AnnaMaria super gratuluje i zazdroszczę . Ja muszę czekać do piątku i też się strasznie boje bo w poprzedniej ciąży nie usłyszałam serducha bo ciąża sie nie rozwijała .. Dlatego tak ważna jest dla mnie ta piatkowa wizyta i powoli mam napady stresu . Tłumacze sobie ze nie mogę sie denerwować ale ciężko.. JA chce juz piateeek !
-
a czy 112 uderzen to ok?? bo ten gin to taki ze trzeba go ciagnac za jezor baaardzo i ze stresu zapomnialam zapytac czy moge wspolzyc i czy na prawko chodzic ... ale za to jest bardzo wporzadku tylko samemu trzeba pytac:) teraz juz bedzie mniejszy sstres to nie zapomne:)
-
z wrazen nie zapamietalam ile mierzy mniej wiecej zarodek... teraz cos jest na zdjeciu napisane 3.2mm mowil ogolnie ze wymiary prawidlowe ale pozniej zmierzy dokladniej bo teraz to jeszcze za wczesnie ... crl 3.2mm
lmp-ga 6w2d
us-ga 5w6d
dist 3.8mm
i tyle co to oznacza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 19:27