Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Eklerka kochana ale ulga, że mic Wam nie jest. A wykryli zakażenie to bardzo dobrze. Wyleczysz i z głowy. Zdrówka :*
Ale fajniemacie już wszelkie informacje o proszku i czy prać czy nie. Ja wypiore wszystko
a prasować bede musiala bo ja nastasawiam prakle na 1200 obrotow wiec mam pomiete wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 16:10
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic też chciałam kupić te półśpiochy w łatki jak krowa ale stwierdziłam że są z różowym wykończeniem wiec lepiej się wstrzymać
Co do jakość materiału to faktycznie widać różnicę ale w sumie dziecko tak szybko rośnie i sama nie wiem czy kupować aż tak drogie ciuszki
Ostatnio bylam z siostrą w crocidillo i za body plus śpiochy i czapeczka wyszło. 88 zł a za to co wkleilam na poprzednim zdjęciu w Auchan niecałe 50 zl
No ale pewnie kupię kilka takich lepszych jakościowo kompletów żeby miec chociaż na tzw wyjście do lekarza
Eklerka najważniejsze że nic poważnego nie stało się Tobie i dziecku -
Ja teraz właśnie siedzę na allegro i patrzę ceny różnych artykułów dla dzieci, zwłaszcza kosmetyki, smoczki, butelki. Są mega rozbieżności w cenach tych samych artykułów, chcę znaleźć sprzedającego u którego kupię wszystko i będzie najkorzystniej.
Karolcia88 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Ja chyba na początek kupię paczkę happy z wycięciem na pępek a ogólnie to mam zamiar używać dada bo podobno mniej uczulają
Truskaweczko mi na genetycznym lekarz powiedział że prawdopodobnie dziewczynka , na poprzedniej wizycie moja gin gez sugerowała dziewczynkę ale ani jeden ani drugi lekarz nie potwierdzili na 100%
Ale kilka naszych dziewczyn miało psikusa odnośnie płci -
My juz po polowkowym! Maluch zdrowy, nie wykryto żadnych wad:) z chłopca nie zrobiła sie dziewczynka, choć jeszcze trochę na to liczyłam;) hihi. Mały wazy 411 g, niestety usg 3d nie dało rady zrobić bo zasłaniał sie ciagle raczkami:)
Co do zakupów ja juz mam jedne bodziaki, skarpetki ale wczoraj tez zamówiłam na stronie smyka 5 pak body za 39 zł spichrzu z Kubusiem puchatkiem za 15 zł iniedrapki za 8 zł. Wszystko kupuje na 62, podobno 58 to do 3,5 kg a myśle ze mój maluch będzie więcej ważył, jego tatuś miał 4500:D
Jestem zakochana w kolekcji z next, mozna na ich stronie zamówić do polski i jak jest powyżej 70 zł to przesyłka gratis, koleżanka która mieszka w Anglii twierdzi ze są super jakości, duzo lepsze niż h&m czy inne sieciówki i pajacyki z długim rękawkiem maja wywijane mankiety, jest to bardzo wygodne bo rękawiczki niedrapki spadają. Ja jestem zakochana w tych spodenkach i tych spiochach
http://pl.nextdirect.com/pl/x554796s1
http://pl.nextdirect.com/pl/x55794s5
gosia86, dorota1987, Bluberry, Anielka, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Bluberry wrote:
u mnie na usg lekarz nie byl pewien na 100% to nie wspominam nawet co widzi, nie strzelał żeby później nie bylo pomyłki, rozczarowań, a teraz na połówkowych to dzidzia zawstydzona
U mnie był na 100% pewien ale tak pytam czy coś się może zmienić -
Gosia nie wiem ile kosztują (czy jest duża różnica w cenie między normalnymi) te pieluszki z wycięciem na pępek ale po założeniu wystarczy wywinąć przednią część pieluszki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nana super że Mały zdrowy
i potwierdzony
Ja pieluszki kupie chyba z Dady ale nie wiem czy dla noworodkow majatez myslalam o tych wielorazowych
Truszkaweczka u nas narazie jest dziewczynka ale w 12 tc lekarka narobila mi nasziei na chłopcabyłam mega eozczarowana i płakałam pare dni. Alw teraz nie zamienie jej na ŻADNEGO siusiaka
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:22
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Eklerka, dobrze, że z maluchem wszystko w porządku. Przykro, że w święta przydarzyło Wam się coś takiego.
Ja chyba z pieluszek do zacznę od Babydream z Rossmana, są stosunkowo tanie i jeśli nie będą uczulać to przy nich zostanę. Jednak nie nastawiam się żeby robić jakieś duże zakupy, bo mi ostatnio znajomi powiedzieli, że kupili chyba do tej pory jedną paczkę pampersów dla swoich bliźniaczek (4miesiące), a resztę dostawali jak ktoś ich odwiedzał. Wiadomo, że to wszystko zależy od życzliwości naszej rodziny i przyjaciół, ale z tego co wiem to bardzo szybko przeskakuje się na kolejne rozmiary, żeby zatrzymać się na dłużej przy rozmiarze 4...więc szkoda też tego za dużo zmagazynować jak dziecko nie zdąży zużyć.
Widzę, że dostałam piękny wykład o praniu, więc chyba będę teraz przewrażliwiona:)