Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rany, w końcu Was nadrobiłam
Bluberry - mi dopisz córcię ZosięA wózek kapitalny, też bym taki chciała. No ale mi kupią rodzice, więc będzie jaki będzie. W sumie jest mi wszystko jedno, wnosić go nigdzie nie będę musiała, silna jestem, popchać mogę
Nana też bym chciała tę książeczkę na maila [email protected]
Ciuszków dla małej mam dużo, dzisiaj teściowa dokupiła sukieneczkę na lato. Moja mama pewnie też coś kupi, rozmiary różne.
No i mąż mi przywiózł od znajomych fotelik do karmienia i wanienkę - odkupiliśmy za 50złA ja kupiłam fotel "do karmienia" za 100zł i też już stoi. Wszystko mamy niebieskie
Jeszcze tylko końcówka remontu po sylwestrze i pokoik i salon będą gotowe
A sylwester u nas. Będzie trochę osób, ale ja już zastrzegłam, że jak się zmęczę idę spać i mam w nosie
Zapomniałam się pochwalić, że dzisiaj do mnie zadzwonili i od 7.01 zaczynamy szkołę rodzenia. No i że spadło u nas w końcu trochę śnieguWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 00:48
gosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko na sekundę. Mogę też poprosić o książkę.
[email protected]
A co do wwózków to na zżywo widziałam Tako Baby Heaven Exclusive w pistacjowej eko skórze i jest piękny.
Sprzedawca powiedział żeby wstrzymać się z wózkiem do marca bo będzie po targach dziecięcych i dużo bedzie nowości a te produkty z 2014 mogą byc tańsze
BUZIAKI !!!!udanej zabawy
Magic lubi tę wiadomość
-
Hej kochane ciezka noc mialam, obudzilam sie kolo 4 i od razu poczulam twardy brzuch i delikatny bol miesiaczkowy. W koncu wzielam niechetnie nospe bo przeczytalam na ulotce zejakis tam skladnik tego leku przechodzi przez lozysko. No ale dr. Kazal brac w razie boli. Twardy brzuch ustapil natmiast ten bol malpowy jest do teraz,delikatnt, tepy bol bez skurczy. Czy powinnam sie martwic czy tak ma byc ? Pierwszym rašė tak dlugo czuje taki ciagly bol a raczej napiecie na samym dole i po bokach ciut. W necie strasza odklejaniem lozyska lub przedwczesnym porodem.
Wczoraj targalam dwie siaty ciezkich zakupow,moze sie przedzwigalam ??
Ehh... Doradzcie cos...
-
Dzień dobry
Ofelaine przede wszystkim postaraj nie panikować i nie czytać za dużo tych bzdur w internecieJa też miewam takie bóle i jak są na prawdę uciążliwe to tez niechętnie ale łykam nospe + magnez, kładę się i przechodzi
macica cały czas rośnie, dzidziuś się rozpycha wiec to stąd te bóle spokojnie
-
Mój Nikoś rozpychał się wczoraj rączkami lub nóżkami koło mojego pępka....coś myślę że mi on za niedługo wyskoczy na drugą stronę bo teraz już jest całkiem płaski
A w ogóle leci mi już 24 tydzień woooow
Odebrałam wczoraj wynik z krzywej cukrowej, po obciążeniu 75g po 2h wyniósł 95 mg/dl to chyba dobrze co nie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:09
-
Hej:) a ja od wczoraj chora... jadlam wieczorem czosnek,miod , zurawine,plukalam sola gardlo i tak mnie rozłożyło. .a dzisiaj mamy bal sylwestrowy. Sama nie wiem co robic,mąż pojechał do apteki po tantum verde i jakiś syrop co mogę wziąść. Leze dziś do południa, moze mi trochę przejdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 09:45
-
Pigulska, na pewno nie masz cukrzycy. Ja miałam opisaną normę na czczo 70-100 mg/dl. Po dwóch godzinach wynik nie mógł przekraczać 140 mg/dl, a ja miałam 142. Robiłam tą krzywą dużo wcześniej niż Wy, bo tak mi poprzednia lekarka zleciła i się nie kłóciłam. Wyniki natomiast oglądał już nowy lekarz i powiedział, że ratuje mnie to, że zmieniły się jakoś progi interpretacji tych wyników i 2h po pobraniu jest teraz jakoś 150 (nie pamiętam dokładnie), ale że przez tyle lat było 140 to nabazgrał mi uwagę na czerwono w karcie ciąży.
Idę się zaraz kąpać, golić, balsamować i mam nadzieję, że nie padnę w tej łazience, bo jestem w domu tylko ze zwierzętami. Mąż w pracy, a reszta pojechała na pogrzeb.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny nie narzekajcie na pracę - ja się sądzę w Sądzie Pracy z pracodawca bo mnie w ciazy zwolnił dyscyplinarnie - jak mozna sie domyslic wyssana z palca ta dycyplinarka ale zadyma wielka.
I to własciciel przedszkola integracyjnego
tak więc - pracujcie :*
Magic lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane
Ofe ja też miewam ból miesiączkowy ale taki baaaaardzo delikatny i nie wiem do konca czy to on, miewam twardy brzuch, ale raczej nie występują razem. Ja rzadko biorę nospę, ale biorę luteinę i to pomagachoć wczoraj naczytałam się w swojej książce o porodzie i się zestresowałam to miałam dość często twardy
PIGULSKA ma rację. Jedynie co może Cię niepokoić to kiedy wstępują bóle i plamienie lub krwawienie
to wtedy można panikować
połóż się, zrelaksuj, włącz muzykę. Mnie wczoraj częśto też twardniał, bo za dużo siedziałam i leżałam
mniej go odczuwam jak coś robię, a wczoraj miałam dzień lenia
a Ty się przedźwigałas moja droga
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kochane składam życzenia noworoczne bo mogę mieć problem z pojawieniem się ;P
Zbliżający się Nowy Rok niesie wszystkim nadzieję
na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile
chcę złożyć najlepsze życzenia
pogodnych, zdrowych i radosnych dni
oraz szczęśliwego Nowego Roku.
Bluberry, Catyyy, czarna panda, PIGULSKA, alma lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny