Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z okazji Nowego Roku życzymy Wam całą rodzinka dużo szczęścia, zdrowia i miłości. Obyśmy wszystkie dotrwały do Maja i urodziły zdrowe Bobaski. Ja zamiast przy Picollo świętuje przy Coli waniliowej. Podzielę się z B. bo jest jej fanem a u nas w Polsce nie ma. No to mogę powiedzieć że mamy litra na dwóch :p mała z rana była taka spokojna że aż się zmartwiłam, ale położyłam się do łóżka i zrobiła sobie gimnastykę.
Magic, gosiunia, maribel, PIGULSKA, alma, WesołaMama, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Dokladnue. Eklerka stres to nigdy nic dobrego. Ja mialam te objawy ale szyjke mam ok. Tak mi sie wydaje. Kochana mize popros o luteine? Ja od kiedy ja biore mam rzadko
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kochane życzę wam aby Nowy Rok przyniósł wam tyle radości i szczescia ile tylko zdolacie unieść,by każda z was przeżyła najpiękniejsze rozwiązanie a wasze maleństwa były najcudowniejszymi i najzdrowszymi bobaskami na świecie!!!!!!
Magic, maribel, PIGULSKA lubią tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
nick nieaktualny
-
Beti waniliowa cola jest w żabce/Freshmarkecie ostatnio się pomyliłam i przez przypadek kupiłam...
Magic masz luteinę w tabletkach czy dopochwowo? Chyba będe musiała przejść się do mojego lekarza po nowym rokuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 17:56
03.02.2014 -
Drogie majóweczki
Wszystkim życzę udanej sylwestrowej zabawy, zdrówka, pomyślności i spełnienia marzeń w nadchodzącym 2015 roku, aby ten rok przyniósł same dobre, wyjątkowe, niezapomniane i szczęśliwe chwile, kiedy będziemy tulić w ramionach nasze największe, zdrowe Skarby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 18:34
WesołaMama, PIGULSKA, gosiunia, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Kochane życzę Wam szczęśliwego nowego roku
A w maju szybkich i lekkich porodów:*
Od wczoraj boli mnie głowa pół sylwestra przespałam w nocy co chwilę się budziłam i teraz nie ma poprawy, wzięłam wczoraj nawet apap zawsze pomagał a teraz nic. Wczoraj coś mi przeskoczyło w szczęce i myślę że to od tego ten ból bo mam problem z ruszaniem szczęką
MiM ja na stwardnienie brzucha i takie bóle miesiączkowe biorę od 1.12 luteinę właśnie dopochwową i do tego duphaston ale bóle już nie zdarzają sięWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 07:33
PIGULSKA, Bluberry, Catyyy, gosiunia lubią tę wiadomość
-
a mi się snilo ze występowałam w jakimś show muzycznym jako tancerka
. Ja też trochę przespalam sylwestra, ale na fajerwerki się zbudzilam.
A co do bólu brzucha, to u mnie też ostatnio się zaczął taki okresowy, ale jest on bardzo lekki . Trochę się martwię bo wizyta dopiero 16.01 , a nie jest to na tyle silne zeby siać panikę i jechać na IP. -
I ja się witam noworocznie
Gosiu współczuję bólu spróbuj może z jakimś ciepłym okładem
Ja też tak średnio się wyspałam bo kładłam się po 2całkiem znośnie się czułam ale fajerwerki oglądałam z okna bo mały by chyba oszalał w brzuchu z tego huku na zewnątrz
-
Witam leniwie w Nowym Roku 2015 ale jestem zmęczona tym wszystkim siedzeniem i jedzeniem którego i tak nie wiele jadłam bo już patrzeć nie mogłam ale i tak coś tam przegryzłam i rano obudziłam się z bólem żołądka:( teraz siedzę przed tv i nawet nie chce mi się palcem ruszyć
A jak tam u was zabawa sylwestrowa? Moje Crazy Party jeszcze nie do końca wypite Ale nadrobie