Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Podobno po porodzie wchodzi się w ubrania z 5 miesiąca, ale może niech wypowiedzą się doświadczone mamy
a czemu miałabys się nie wyrwać?
chętnie wyrwiesz sie z domu kochana
Uciekam na obiadek kochane :* jutro odezwe się po wizycie!!! dobrze, że mamy ją na 9:40
Buziaki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 16:46
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Magic, wątpię, że się wyrwę po porodzie bo jak zostawić takiego maluszka
a po drugie do miasta mam około 50 minut w jedną stronę żeby dojechać (samochodem) więc dwie godziny na sam dojazd... a gdzie tam chodzenie, wybieranie
Rika czyli jednak wstrzymać się z zakupami? -
Karolcia spokojnie z ruchami,mój dzieciaczek w tym tygodniu w jeden dzień szaleje jak mały wariat a w następnym dniu jest spokojny i tak jest od poniedziałku dzisiaj akurat jest spokojniejsze
Może trochę poleż odpocznij i maluch się odezwie
A mnie nadal boli głowa nic nie przechodzi nawet drzemka nie pomogła:( -
Witamy się noworocznie! Dziewczynki, pomyślności w Nowym Roku!
U nas była imprezka domowa - wpadli znajomi, posiedzieliśmy do 3. Dzisiaj samopoczucie u mnie marne, jak po alkoholowych imprezach.
Jeżeli chodzi o wagę po ciąży, to ja od razu mieściłam się w ubrania przedciażowe. Karolcia....na Twoim miejscu poczekałabym z zakupem sukienki, zwłaszcza, ze weselicho na przełomie wiosny i lata, wiec już pewnie będzie spory wybór ładnych sukienek.PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Ale macie śliczne brzuszki
Karolcia ja też chyba bym się na Twoim miejscu wstrzymała z zakupem kiecki a nóż Ci się trafi jakaś okazja nigdy nic wiadomo
My z mężem słuchamy właśnie topu wszechczasow na trójce leci mój ukochany dżem a Nikoś szaleje w brzuszku -
Witajcie! Brzuchy piękne macie
Więc i ja wstawiam
Poznajcie Milenkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/57e223f252e3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa30889a1c04.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe1b99d5ce13.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 20:56
Karolcia88, gosia86, Truskaweczka250, Bluberry, Catyyy, Agusia246, czarna panda, Rika, Ofelaine, Nejcik, PIGULSKA, Nana86, alma, dorota1987, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Nadrobiłam wpisy z rana. Nogi wchodzą mi w cztery litery, kręgosłup pęka. Nie dla mnie teraz przeprowadzki, nie ogarniam już tego. Mała teraz trochę pokopała i chyba miała czkawkę. Szanowny się dzisiaj więcej opierdzielał niż ja. Ja nawet na 5 min nie usiadłam. Miał dobre intencje pytał czy pomóc, ale wolałam żeby nie zrobił mi grochu z kapustą. Idę zaraz spać bo jutro przed 7 muszę wstać
Spokojenej nocki
-
Witam się i ja w końcu w Nowym Roku
U nas impreza była w końcu na 14 osób, spać poszliśmy po 5Na fajerwerki poleźliśmy na górkę żeby całe miasto było widać. Potańczyłam i dzisiaj cały dzień twardy brzuch
I znowu mi wszyscy mówią, że mam mały
Ale jeden kolega jak wychodził to mnie zmacał z rzewną miną i stwierdził, że w sumie to on też by chciał być tatusiem. Jak ogarnę telefon to może też wrzucę zdjęcie? Buziaki :*
-
Witamy się i my w Nowym Roku!
U nas Sylwester w domku, nawet trochę z mężem potańczyliśmy, Piccolo oczywiście cały skonsumowany, pyszka!Świętowaliśmy też w Sylwestra pełne 19 tc, także teraz witamy się w 20tc!
Dzisiaj muszę sobie zająć głowę jakąś pracą, posprzątam mieszkanko, mam trochę prania i prasowania, więc sobie to wszystko ogarnę. Wszystko dlatego, że po prawie 2 tygodniach wolnego mój mężuś dzisiaj pojechał pierwszy dzień do swojej nowej pracy, mam nadzieję, że wróci zadowolony, ale tak jakoś smutno bez niego, dobrze, że mam mój brzuszek, to mogę sobie do niego rozmawiać.Takie jakieś ostatnio mam płaczliwe dni, ryczę czasem bez powodu, hormony chyba szaleją..
-
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Pani dr wystawiła mnie dziś do wiatru
kazała przyjść ale sama nie przyszła L4 mi sie dziś kończy miała mi dać skierowanie na glukozę, teraz muszę
czekać do poniedziałku a już psychicznie się nastawiłam na to paskudztwo że zrobię w poniedziałek już ;/
znacie jakieś sposoby na glukoze oprócz cytryny?bardzo to jest słodkie??Kwestia smaku chyba, ale cytrynkę warto mieć
Najlepiej całą wcisnąć, ja pewnie tak zrobię
-
nick nieaktualny
-
Blu ja już nie pamiętam jak to było
więc pewnie nie najgorzej
A my dalej walczymy z zapaleniem ucha od MałejSylwester cudny z płaczącym dzieckiem na rękach - ale wolałabym żeby mnie to ucho bolało nie ją. No cóż masz dzieci masz z głowy imprezy
03.02.2014 -
Dzien dobry w 23 tygodniu
Dzis dzien porzadkow, l4 mi nie sluzy ewidentnie. Meczy mnie siedzenie w domu.
Wiec wynajduje sobie cos do roboty..
Blu ja tez bede robic niedlugo ten test glukozy i boje sie czy nie zwymiotuje bo kolezanki narzekaly, ze to okropnie smakuje. A dla pewnosci spytam, po wypiciu krew pobierana jest po 2 godz ?