Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy boli Was brzuch? mi się dziś przez cały dzień nasiliły dość silne bóle podbrzusza, po prawej stronie, taki ciągnący ból, wzięłam już 4 no-spy,jak nie przejdzie to zastanawiam się czy na izbę nie jechać, jak mi radzicie?
-
gosia86 wrote:ja sie martwie tymi plamieniami, na szczęście nie ma w tym nitek krwi, więc ciągle mam nadzieję że to może po tych globulkach
dziewczyny jak wasze wizyty?
Gosia ja plamiłam przez około 6 dni w okresie spodziewanej miesiączki - jak byłam wczoraj na wizycie to pani doktor mi powiedziała ze czasami tak się zdarza i nic złego to nie oznacza. Został mi wprawdzie mały krwiak, ale ponoć powinien się wchłonąć Bądź dobrej myśligosia86 lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
paulinqa wrote:zgredka to po ciąży przejdziemy na diete i schudniemy;)
no Paulinko, z tego co pamiętam też masz oponkę, więc wiesz o czym mówię, tylko ja się boję, że utyje za dużo, nie tylko o wygląd chodzi, ale kręgosłup, że się upasę i będę mogła tylko leżeć jak worek ziemniaków -
Mnie też boli brzuch, koleżanki mi mówiły, że ich nawet 2 miesiące bolały.
Zaczęły mi się mdłości i mam też zawroty głowy. Te mdłości są okropne i czuję się fatalnie. Na 7 chodzę do pracy i do 10 jest jakaś masakra ze mną.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
no Monika więc jesteśmy w podobnej sytuacji, ja wstaje o 5.30 i jestem ledwo żywa mniej więcej do 11
i też już 1 kg utyłam, a na I trymestr przeznaczone mam 2 kg, przy czym został mi jeszcze ponad miesiąc i cienko to widzę -
Ja się nie mogę opanować i ciągle jem. Już meżowi kazałm słodycze zabrać. Nigdy nie lubiłam słodyczy, a teraz chyba nadrabiam za całe życie. Wy też tak jecie? poprostu jem 4 razy więcej niż przed ciążą i boję się, że jak tak dalej będzie to 30 kg do porodu dojdzie jak nic.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Dziewczyny nawet jak przytyjecie od tego jest ciąża, lekka oponka nie zaszkodzi
sama nie wiem co robić, czuję się jak typowa panikara, leżę i analizuje czy z Dzieciątkiem wszystko dobrze. No-spa pomogła już trochę mi się zmniejszył bólWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 18:53
-
Ja już po wizycie Mojemu Maleństwu bije już serduszko Wg usg to 6tydz i 2 dni. Termin porodu 05.05.2015 Będzie pięknie jak się urodzi w ten dzień, ale nie robię sobie nadziei. Kolejna wizyta 8.10.2014. Duphaston odstawiony, wszystko ok więc ulżyło mi.
Jagódkaaa, gosia86, Rika, paulinqa, Eklerka, Bluberry, nojaniewiem, Ulka84, alma, katalina, Ewelcia, Magic lubią tę wiadomość