Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja patrzac na moja diete bardziej odchudzajaca jest chyba ale oczywiscie zdrowa:)) ja zawsze jadlam duuzo ale teraz ze wzgledu na te mdlosci jem czesto ale lekkie rzeczy i po troche - to kawalek jablka to kawalek banana to papryke, wedlinke itp... jak probowalam sie odchudzac to ciezko bylo mi co jakis czas zmusic sie do zjedzenia po kawaleczku - jak sie dopadlam to jadlam i jadlam a teraz mdlosci mnie zmuszaja i nie daje rade zjesc wiecej - ale moze sie to zmieni:)... heh
A i ogolnie mi twarz ladnieje:)) prychole schodza:) - ciekawe na jak dlugo:) - uzywam plynu z micelarnego z Mixa i nie maluje sie juz tak no i prycholki odkazam Afronis'em - cos na bazie alkoholu-spirytusu ale to tylko punktowo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 08:51
-
U mnie lepiej z mdłościami po odstawieniu Duphastonu Mimo to i tak jadłabym tylko bułkę z pasztetem i ogórek kiszony do tego. Inne potrawy powodują zaciskanie się mojego przewodu pokarmowego. Banana jeszcze wcisnę od czasu do czasu.
-
Cześć Wszystkim
Ewelcia - mam nadzieję, że obie wrócimy z dobrymi nowinami
Ja mam jadłowstrętu ciąg dalszy, na myśl o czymkolwiek od razu mnie cofa. Ale siedzę i skubię banana. A witaminy przestałam brać, tabletka za duża, nie przechodzi przez gardło, ograniczam się do małej tabletki kwasu foliowego. Mam nadzieję, że to minie, bo nie jestem w stanie w ogóle funkcjonować -
Witaj Azor:)
a ja nie wiem co sie stalo - po kazdym jedzieniu mialam mdlosic i dzis rano tez ale jak zjadlam bulke z twarozkiem to zaraz potem druga i nie mdli mnie... pije herbatke z cytrynka i teraz miete - myslicie ze to przez nie? ostatnio chyba Kataline pocieszalam o ile sie nie myle a teraz sama mam lekkie obawy czyy wszystko ok - podbrzusze juz tak nie pobolewa i jak rano byly mdlosci to teraz prawie ich nie ma a wczoraj caly dzien byly... zobaczymy co bedzie jutro:) narzeka sie na nie ale jednak wole je miec:)katalina lubi tę wiadomość
-
Zgredka - oj jak sie skoncza to bedziesz chciala je znow:) ale wąchaj cytryne i pij miete - wydaje mi sie ze one pomagaja skoro jeszcze rano byly a teraz juz nie - cos tam czuje lekkie zamulenie ale nie takie jak zawsze:) wiec musiala cytryna i mieta pomoc bo ze cos nie tak to nie biore pod uwage - a moze dzis bede miala lepszy dzien a jutro znow wroca:) chyba ta miete bede pic codziennie - zreszta kolezanka mi ja polecila wlasnie na mdlosci.
wczoraj wieczorem jak poszlam do sklepu po jablka bo rano tylko one mi wchodza to myslalam ze zwymiotuje... wieczorem nieraz gorzej jak rano wiec moze jeszcze przyleza ale juz nie az takie...
co do jedzenia to sa rzeczy o ktorych jak pomylse mi niedobrze - tylko na ta bulke z twarozkiem dobrze zareagowalam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 12:07
-
A ja jak pisałam, że skubię banana, tak wyskubałam go 1/4, o niczym innym nawet pomyśleć nie mogę, a banan i tak skończył tam gdzie od wczoraj rana kończy wszystko oprócz pomidorowej. Nie mam siły Ja i tak mam niedowagę, jak tak będę na samych zupach to nic ze mnie nie zostanie...