Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja mówiłam mamie, żeby ściągnęli ze strychu kartony z ubrankami żebym sobie mogła już coś poprzebierać, ale mówi, że za wcześnie i nie chce zapeszyć.
Ale moja mama przeżyła stratę dwóch dzieciaczków w 6 i 7 miesiącu więc ją trochę rozumiem. I jej bliskiej znajomej córka też straciła maleństwo już w zaawansowanej ciąży.
Ale z drugiej strony na pewno przeglądnięcie ubranek nie spowodowałoby nic złego, no, ale czekam cierpliwie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:17
-
Laski jakie witaminy bierzecie? Ja zmówiłam Femibion. Mama pracuje w kadrach w sieci aptech i jedna kierowniczka, świeżo po macierzyńskim poleciła. Przy czym zaznaczyła, zebym sobie gdzieś poszukała bo ona ma drogo. No i faktycznie znalazłam za 34 zł a u niej 58!
-
Karolkaa wrote:Witam
oto efekt mojej pracy nad pokoikiem dla naszego Bartusia
Sciany malowalismy dwa lata temu, pokoj stal w sumie pusty, mialam tutaj suszarnie, prasowalnie, teraz uprzatnelismy, poki co maz zlozyl lozeczko i stoi tak tylko, bo jak dzidzius sie urodzi to łożeczko i tak bedzie w naszej sypialni. Chcem jeszcze zrobic szafe i komode do tego pokoiku, jakas polka i bedzie gotowe
Jak Wam się podoba ?
Bjuuutifuuul
Ubranka też świetne
Potwierdzam ostatnio tez kupiłam kilka używanych z nexta bardzo fajneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:25
Anioł lubi tę wiadomość
-
ja właśnie biorę femibion natal 2 plus.
Ale zastanawiam się czy na następny raz nie kupić jakiegoś innego suplementu i dodatkowo np tran czy nie wyjdzie taniej.
Bo za 34zł to i tak tanio znalazłaś, ja płacę 39. -
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj też odebrałam swoje pajace ze smyka, ale rozmiar 62 i w ogóle duże się wydają. W ogóle u mnie w Tesco już nowości wiszą z przeceny nie ma już co wybrać. Byłam w H&M i widziałam fajną bluzę ale 50 zł. Trochę drogo i zastanawiam się czy kupić na 56 czy może na 62 i podwijać mankiety? Mam trochę już ubranek ale to i tak za mało. W smyku kupiłam dzisiaj pierwsze 5 szt pieluch tetrowych.
-
nick nieaktualnyHeja.
Nikogo nie chciałąm urazić opinią o koszulach tylko zastanawia mnie idea producentów. Fajne są bo tanie i do porodu na raz idealne, ale mi się po prostu nie podobają.
Bo szkoda ze te najtańsze są z misiami a droższych do porodu szkoda. Ech... -
Ja trafiłam na rewelacyjną położną, z dużym poczuciem humoru, więc było bardzo wesoło. Mój mąż tez zamiast przejęcia się sytuacją rozśmieszał mnie, także mam super wpsomnienia porodu. Oby teraz było podobnie :p
Na początku szpital mnie przerażał. Jak zaczęłam chodzić na szkołę rodzenia i słyszałam kobiety na porodówce - ciary mnie przechodziły, słabo mi się robiło i miałam ochotę stamtąd wiać. Póżniej pobyl na oddziale patologii oswoił mnie z tym miejsce i stwierdziłam, że nie jest tak źle. Do porodu jechałam już prawie odważna :p
Ja za namową doktorka kupiłam Omega Med Optima DHA, ale musze przerzucić się na inne, be te drogie są. Ostatnio wypatrzyłam sobie Doppelherz aktiv Mama, niezły skład i cena atrkacyjniejsza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 17:57
-
a mój tak się przeją podczas porodu że jak miał mi docisnąć brodę do klatki piersiowej to tak się zaparł że mi w szyi coś poprzestawiał
Pytanie do Mam - coś na bardzo duszący suchy kaszel u dzieciaka - co polecacie? Supremin i Sinecod - nie działają.Wychłodziłam dom kaloryfery na zero, okna rozszczelnione temperatura 20 stopni (trochę pomogło), nebulizację z soli co 3h.
03.02.2014 -
Dziewczyny,
proszę trzymajcie kciuki!
nie wiem co się dzieję, od rana nie czuję ruchów Dziecka i mam 39 stopni gorączki... skąd a gorączka? nie mam żadnej infekcji (w sensie drogi oddechowe)
czekam na Męża i jedziemy na ip. tak się boję.... -
nick nieaktualny