Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia a swędzi i piecze?
Możesz od razu próbować pastą do zębów- chociaż z tym bym też uważała bo kiedyś mi aż wygryzło dziurę i długo się goić nie chciało (ale to miałam bardzo, bardzo miętową pastę) -
No właśnie nie piecze tylko czuje że coś mam na wardze
Nie przypominam sobie żebym kiedys to gówno miała
A mojej siostry syn chodzi taki parchaty od grudnia i nic z tym nie robią
Niby taki kawaler 15 lat leje na siebie flakony perfum ale o myciu i o opryszczce to nie zadbaAnioł lubi tę wiadomość
-
Anielka Eklerka gratuluję super wieści
dzieciaczki rosną i coraz szybciej przybierają na wadze
Gosiu właśnie takie uczucie pieczenia i swędzenie, ja smaruje pastą mi nie szkodzi a fajnie zasuszaEklerka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy wy też tracicie kontakt wzrokowy ze swoimi stopami?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/23500b462dca.jpggosia86, Karolcia88, dorota1987, katalina, alma, maribel, gosiunia, madziorek, Rika, nadulek, Anioł, Bluberry, Jagódkaaa, Magic lubią tę wiadomość
-
Bo jak to pierwsze opryszczka to nie wiem czy nie będzie Ci chciała zapisać heviranu w tabletkach.
Ewentualnie może spróbujesz zadzwonić do rejestracji żeby zapytali lekarki czy musisz brać heviran czy wystarczy jak kupisz jakąś maść bez recepty.gosiunia lubi tę wiadomość
-
Gosiu, bez paniki. Nałóż sobie pasty teraz lub posmaruj spirytusem. Poczekaj do rana i tak jak radzą dziewczyny zadzwoń do ośrodka, powiedz że jesteś w ciąży masz opryszczkę i potrzebujesz porady lekarskiej. Nie stosuj nic na razie, bo nie wiadomo czy to na pewno opryszczka. Może od przesuszonych ust, sama mówiłaś że często masz suche. Ja normalnie opryszczkę mam, ale już kilka razy mi się zdażył taki "guzek" i schodził nawet po kilku godzinach.
Hmm tak sobie podczytuję obecne rodzące (miesiącami).. W styczniówkach zaczęły się rozpakowywać już w listopadzie (ekstremalnie), ale już na początku grudnia dużo było porodów.. Zastanawiam się jak to u nas będzie
Już się doczekać nie mogę! -
Gosia dziewczyny mają rację. Jeśli to Twoja pierwsza w życiu oprycha, to lepiej skonsultuj to z ginem.
Ja czasem stosuję czosnek, podobno działa też kostka lodu, a w aptece są masci- np. z olejkiem herbacianym, vratizolin, zovirax.
Eklerka gratuluję super wieści
Pigulska fajny brzucholekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 22:23
PIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Tak to wygląda http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cec27269ba19.jpg
Kochane jesteście dziękuję Wam za wsparcie i rady
Ja mam nadzieję że do maja dotrwam
Teraz czekam na magiczny 25tc bo gdyby wtedy doszlo do porodu to są większe szanse na przeżycie dziecka i w ogóle maja inne podjęcie do ratowania takich dziecigosiunia lubi tę wiadomość