Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lovela w biedzie zawsze była najtaniej,nieraz wojna była jak się klientki na sklepie szarpaly o proszek nieraz się śmiałam z dziewczynami ze szalone matki polki:-D Ale cóż cena kusi
A i jeszcze jedno nie we wszystkich sklepach bidrach może być odrazu,najpierw jest w tych najlepiej rotujacych potem w reszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 21:27
Monika1357 lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam co naskrobałyście od rana
my dzisiaj byliśmy w 2 kinach na 2 filmach. Na paddingtonie i Exodus. Na dodatek odwiedziłem H&M i kupiłam małej śliczny zestawik. Jutro Wam pokażę. To ja kupiłam Vitaminer ale ja miałam odbiór osobisty więc trwało to ok 3-4 dni robocze. Teraz padam na nos. Ja nadal 4 kg do przodu, a brzuch pędzi jak szalony do przodu.
-
nick nieaktualny
-
Gosia tez o tym slyszalam
Mi mama na jutro obiecala murzynka ;)i nie wiem czy mnie wypuszcza bo nic na wieczornym obchodzie nie powiedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 21:44
-
Dobrze że napisałyście o proszku, już mamie dałam kasę żeby nas jutro zaopatrzyła
jadłam dzisiaj loda w mc cafe i leżało mnóstwo ciast i stwierdziłam że każdego bym zjadła po łyżeczce. Dostałam oczopląsu i miałam ochotę na wszystko ale się pohamowałam. Jutro na obiad mam prażoki z kapuśniaczkiem. Mniam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny. U mnie z plackami jest na odwrót, przed ciąża nie pieklam prawie wcale bo bałam się że nie wyjdzie, a teraz w ciąży to mistrzem cukierni jestem
próbuje nowe przepisy i chyba mi wychodzi , bo mnie chwalą i sama jem ze smakiem, stad też te 7 kg na plusie
Dzisiaj mam imprezę urodzinową synka, upieklam migdalowca i torta!! a Synu nie śpi od 7, tak przezywa te urodzinki
Miłego dnia ! -
Witamy się rano.
Całą noc meczyła mnie zgaga a na szczęście już po, do tego sikanie co 5 minut poprostu masakra.
Odnośnie pieczenia i gotowania nie będę się wypowiadać. U nas mój mąż jest od tego bardzo to lubi a dla mnie to jak kara. -
Dzień dobry
Ja zakręcam grzejnik na noc i da sie wtedy spać
Kochane znów mam problem
Wczoraj po kilku dniach byłam w wc na "2" w trakcie mnie piekło a potem zauważyłam krew na papierze nie było tego dużo a nawet bardzo mało tylko ślady krwi, dzisiaj rano jak byłam siku to też była krew ale też tak skąpo
Zastanawiam się czy to mogą być początki hemoroidów?
Przepraszam za taki temat w porze śniadaniowej
No to sobie odpowiem
To może być jakaś delikatna wersja hemoroidów
Poza tym krwawieniem i czasem swedzeniem pieczeniem.chyba nie mam innych objawów wiec na początek muszę zadbać o regularne wizyty w wc tylko już brak pomysłów co jeszcze mogę zrobić
No nic od tego się nie umieraWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2015, 09:48
-
Gosia tak, wydaje mi sie, ze to poczatki hemoroidow niestety.
Moze popros lekarza o jakies czopki- na pewno jakies sa ktore wolno nam w ciazy stosowac.
Ja dzis jeszcze kibluje w szpitalu, mam nadzieje, ze jutro to juz wyjde