Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
U mnie akcja remont!!! Strasznie nie lubię takiego bałaganu ale cieszę się że pokój będzie odświeżony i w końcu będę mogła urządzać kącik dla Maluszkadziś tez jest nadwyraz spokojny a ja powoli zauważyłam że coraz trudniej wykonywać mi codzienne czynności i szybko się męczę
Gratuluję wszystkich dobrych wieści i podziwiam wasze wyprawkiaż miło oczy nacieszyć
moje chłopisko też nie zachwyca się nad tymi wszystkimi maleńkimi ubrankami ale cóż taka natura
-
Anioł wrote:http://allegro.pl/show_item.php?item=4912216591
Kupiłam sobie podusięja też sobie kupiłam sporego rogala ale nie raz ja wyrzucam w nocy bo jest mi strasznie gorąco aaa i dodatkowo jest duża barierą między mną a mężem
-
Karolcia88 wrote:Nojaniewiem, tez myslalam, ze to moze dupka, ale caly dol brzucha jest wtedy twardy.
Nie tykam brzucha, poki co zrobil sie twardy tylko jeszcze raz.
Najważniejsze że szyjka się nie skraca bądź dobrej myślimacica to mięsień który cały czas "pracuje" i tak reaguje na to ze rośnie, dużo odpoczywaj a wszystko będzie dobrze
-
Cześć dziewczyny dopiero udało mi się was nadrobić. Wczoraj wrócił mój mąż i od rana na nic nie mam czasu.
Pisałyście o ubezpieczeniu grupowym my z moim mężem chyba przodujemy w tej kategorii on u siebie w pracy ubezpieczył siebie i mnie a ja u siebie tak samo dodatkowo on ma jeszcze jedno indywidualne tak więc razem 5 polis. Tylko my obydwoje w mundurówce i czasami różnie to bywa. U nas za urodzenie dziecka płacą z każdej polisy 2200 tak więc uważam że nie mało.
Mi brzuch twardnieje od 16 tc ale do końca nie wiem kiedy skurcze są te prawdziwe a kiedy B-H pomimo że moja córka jest na świecie
Karolcia życzę Ci aby szybciutko cie wpisali i wszystko było oki -
Dzisiaj maż do mnie mówi: "Muszę ci to powiedzieć, ale odkąd jesteś w ciąży to się zrobiłaś tempa". I szczerze mówiąc to odkąd jestem w ciąży, a zwłaszcza ostatnie dwa miesiące to naprawdę myślę inaczej, jestem rozkojarzona, On się mnie coś pyta ja mu odpowiadam zupełnie coś innego, nie na pytanie. A tu sesja się zbliża. Mam nadzieję, że po porodzie wrócę do normalności.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika mój mąż nazwa ten stan że półkule mózgowe mi się rozjechały - albo mówi córeczko oddaj mamusi mózg jeszcze jej się przyda
-
Ale rzeczywiście ciąża otumania. W październiku czy listopadzie wycofywałam na parkingu (pustym, stał tylko jeden samochód i to daleko ode mnie) i w niego uderzyłam.
Kiedyś w sklepie mówię do ekspedientki: Pani przede mną zapomniała bułek, a ona do mnie: Ale to Pani bułki.
Dzisiaj pojechałam po gwoździe i kupiłam wkręty, no masakra jakaś i czytałam opis na opakowaniu.
Niby jestem czujna, a co robię lub odpowiadam na pytania to jakbym nie ja to robiła albo mówiła.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Powiedziałam wczoraj mężowi ile tygodni zostało, nie mógł w to uwierzyć, aż zobaczyłam strach na jego twarzy. Sama jestem w strachu. Na razie myślę o ubrankach, łóżeczku i wózku, ale dotarło do mnie, że za chwilę Naszego synka będę w nie ubierała, kładła do łóżeczka albo woziła w wózeczku.
Kupujecie pieluszki (pampersy) 1 czy od razu 2? Dużo dziewczyn kupuje 2, ale ja myślę, żeby kupić 1.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Hej dziewczynki w Biedronce znów pojawiła się seria Lovela proszek 1,8kg,płyn do płukania 1 l i odplamiacz każde z nich po 14,98.
Miłej nocki pozdrawiamWonderwall lubi tę wiadomość
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
odnośnie panpersów 1 czy 2 cięzko mi wam doradzić moja młoda miesiąc była w 1 ale wszystko zależy od tego jaka wagę i wrost będzie miało dziecko. Np moja urodziła się 45 cm i 1,9 kg a syn mojej siostry zaczął od 3 bo urodził się 60 cm i 5 kg
-
nick nieaktualny
-
Monika1357 wrote:Kika a od kiedy?
Byliśmy dziś o 20:00 w biedzie i właśnie wystawiali stend z proszkami no to odrazu złapałam za proszek:-D
Na początek napewno 1 ale tylko paczkę i to kupię dopiero jak już poznam wagę w przybliżeniu napewno potrzebne będzie więcej 2 niż 1 bo przerabiam to od 4 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 21:20
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png