Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aciasto wyszło boskie! Lekko wilgotne, kruche. Miodzio
http://zesmakiemizpasja.blogspot.co.at/2013/11/pyszne-migdaowo-orzechowe-ciasto-bez.html
U mnie więcej było orzechów, 4 łyzki cukru, pokruszone 3 kostki gorzkiej czekolady i kilka żurawinek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 19:42
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Ofeline piękny wózek
KotMisia cudowne zaręczyny
Agusia śliczny brzusio :*
Karolcia mi dzisiaj mąż zakladal skarpetki bi juz schylać sie nie mogę a co dopiero malowanie paznokci może w lipcu
Beti współczuję Ci my to mamy tutaj swój pokój
Nejcik śliczne ubranka zdradź ile zapłaciłaś
Jakoś to przeżyję. Przynajmniej jest smaleci jajo też i ciacho i sałatka to chociaż sobie pojem
I na szczęście jest inetrnetWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 22:22
KotMisia, Karolcia88, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Mamusie, co do imion to my tez juz mamy w końcu wybrane- będzie Natan:)
Nejcik super ciuszki, ja te śpiochy niebieskie w tego stworka ( ostatnie zdjęcie) tez kupiłam w smyku, są cudne takie miecutkie, ale widzę ze Ty masz 68, ja kupiłam 62 ale wydają mi sie mega duże. W ogóle to zapłaciłam 40 zł a ostatnio widziałam juz je po 30ale dziewczyny polecam są przecudne i ten materiał milutki....
Nejcik lubi tę wiadomość
-
A jak Karolcia za zdrowie córki się będę musiała napić
Jeszcze mnie rozbawiło rozumowanie pana męża bo stwierdził że do porodu mamy jeszcze pół roku
Mówię jak to pół roku?przecież zaraz styczeń się kończy
To mi wytłumaczył że u niego jak jest 13:20 to jest po 13 a jak jest 13:40 to jest przed 14
Więc mam się nie czepiać kilku dni stycznia
I rodzimy za pół roku:D
Pola dzisiaj nie daje swojego pokazu wieczornego, może wyczuwa obce miejsce?albo może dlatego że była aktywna w trakcie jazdy samochodem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 23:42
Karolcia88, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Miałam ochotę go zapytać to wg niego ile w tej ciąży już jestem że jeszcze pół roku ma to potrwać
Teściowej wbiła się drzazga w kciuka prawej ręki wiec mówię do M pomóż mamie to wyciągnąć a ona na to że mu słabo na widok krwi.
Hehe myślę sobie no chłopie gorsze rzeczy przed tobą niż drzazga w palcudorota1987, gosiunia, Matik2012 lubią tę wiadomość
-
To jak dawala wczesniej znac to moze poszla lulac? Moja tak reaguje na meza. Jak tylko sie odezwie to dziecko przerywa wszelkie harce i siedzi nieruchomo poki ojciec nie zniknie z pola widzenia/slyszenia
-
A chcesz meza przy porodzie? Czy u Was dalej tylko cc wchodzi w gre?
Bo moj na pewno nie wytrwalby przytomny przy porodzie sn
Kiedys kobieta (czekalismy w poczekalni na usg) przyszla odebrac wynik cytologii i maz sie mnie cichaczem pyta co to za badanie i czy robi sie je tylko w ciazy ( bo pani dosc potezna byla ale chyba nie przy nadziei), to jak mu zaczelam mowic ze wklada sie taki patyczek to powiedzial, ze wiecej wiedziec nie chce -
Jeszcze się sprawa porodu nie wyklarowała
Wg moich lekarek łożysko nadal przodujące a wg lekarza który je zdiagnozował w 12 tc jest już wysoko wiec sama nie wiem co o tym.myśleć
Ale bez względu na przebieg porodu mąż będzie przy mnie choćby po to aby od strony formalnej mnie wspomóc
Ostatnio byłam z nim u fryzjera i fryzjerka opowiadala ze dali jej papiery do podpisu a potem sie okazało że to zgoda na udział studentów w porodzie i na badanie dziecka
Ja wiem że oni muszą się kiedyś i na kimś tego nauczyć ale kobiety powinny być bardziej informowane co podpisują
Ja mialam podobnie przy lyzeczkowaniu po poronieniu gdyby od razu wytlumaczyli dokladnie o co chodzi z badaniami genetycznymi to by sie to tyle w czasie nie odwlekło
Ale personel szpitala tłumaczy załamanej kobiecie zamiast jej partnerowi
Dlatego przy porodzie chcę miec męża do takich spraw
Zresztą wczoraj się zdeklarował że będzie:)4
Karolcia Twój to faktycznie wrażliwiec
Puściłam małej jeszcze muzyczkę i się trochę pobujała
Moja na początku też się uspokajała jak tatuś chciał poczuć jak się rusza ale juz się przyzwyczaiła i daje mu czasem kuksańca
Wiec pewnie i Twoja się przyzwyczaiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 00:03
-
Kochane podrzucam wam linka do zapisu na bezpłatne warsztaty
Może któraś wrocławianka będzie chętna i spotkamy się na warsztatach
http://bezpiecznymaluch.com.pl/warsztaty
Ech spałam w dzień dobrą godzinę i teraz jest problem żeby zasnąć
KotMisia bardzo fajne przepisyna tym blogu, lusi mnie deser malinowy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 00:25
-
Witajcie dziewczyny w śnieżną niedziele
Moja córka już uradowana bo sanki pójdą w ruch.
Jutro jade do pracy bo mam urodziny i zawsze ciacho przynosimy a stwierdzilam ze dlugo mnie nie bedzie to ostatni raz zaniose i poplotkuje trocheOderwe sie od tej codziennosci
Życzę milej niedzieli
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć moje cioteczki. My już po śniadaniu. Wyniki dziś gorsze bo posiedzialam dłużej
Aj ciężko być na diecie i jeść dostatecznie dużo
Miś został na noc u znajonych, miałam po niego jechać ale zapomniał mi zostawić klyczyki i dokumenty. Będę musiała poprosić tatę
Przepraszam, że Was tak zanudzam tą moja cukrzyca ale teraz się martwię że jem za mało i malutka glodna będzieDobrze że w czwartek mam kontrolę
-
witam się i ja
KotMisia, Ola głodna nie będzie!
Matka natura bardzo sprytnie to wymyśliła, bo nasze dzieciaczki na pewno nie głodują, objadają swoje mamy, prędzej wypadłyby Ci wszystkie włosy, zęby niż maleństwo w brzuchu poczułoby głód, więc uszy do góry:)KotMisia, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Nana86 wrote:Witajcie Mamusie, co do imion to my tez juz mamy w końcu wybrane- będzie Natan:)
Nejcik super ciuszki, ja te śpiochy niebieskie w tego stworka ( ostatnie zdjęcie) tez kupiłam w smyku, są cudne takie miecutkie, ale widzę ze Ty masz 68, ja kupiłam 62 ale wydają mi sie mega duże. W ogóle to zapłaciłam 40 zł a ostatnio widziałam juz je po 30ale dziewczyny polecam są przecudne i ten materiał milutki....
Nana, my kupiliśmy celowo 68, bo one są ciut grubsze i kupiliśmy je z myślą o jesieni/zimie, ale faktycznie są spore, wg mnie to 68/74, ale to nawet i lepiej dla nas, bo będą na pewno na zimę i może jeszcze na wiosnę, będą służyły jako taki cieńszy dresikPierwotnie kosztował 60zł, a teraz 30zł i my chyba za tyle kupiliśmy, na pewno nie za 40.
Ale jakość - naprawdę przeboska!
Mój mąż je wybrał
Witamy się w niedzielę, zaraz jemy śniadanko, u nas masa śniegu!
Ściskam mocno i życzymy z Anteczkiem wszystkim ciociom udanej niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 09:42
KotMisia, gosia86, gosiunia, czarna panda lubią tę wiadomość
-
Kochana jesteś Karolcia
lubię za to nasze forum. Nikt nikogo nie krytykuje, za to zawsze znajdzie się dobre słowo.
A ja zaczęłam 7 miesiac! I ważę mniej niż jeszcze kilka lat temu
Kurcze jak to możliwe, że jeszcze jej nie znam a już kocham nad życie?Nejcik, gosia86, gosiunia, czarna panda, katalina lubią tę wiadomość