Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobieta w ciązy ma prawo podjąc zatrudnienie! I to jej święte prawo
W tym przypadku chodzi tylko o to, żeby udowodnić że praca była faktyczna a nie po świadczenie
Czujecie dziewczyny skutki niskiego cisnienia?
Mrówki mam w nogachEklerka lubi tę wiadomość
-
Nadrobiłam Was dziewczyny, uff...
Rika samych słonecznych dni w życiu,zdrówka i spokoju
Ofe dziewczyny mają jak najbardziej rację- może malutka się odwróciła pleckami i dostajesz kopniaki do wewnątrz, dlatego słabiej je czujesz. A maluchy w tym tyg. ciąży bardzo często zmieniają pozycję, bo jeszcze mają sporo miejsca, więc zobaczysz jak lada chwila poczujesz mocniejsze uderzenia jak się odwrócia w razie czego, jakbyś się bardzo niepokoiła, zawsze można poszukać jakiejś położnej z detektorem tętna.
Magic też mam taki niski wynik glukozy. Jest okCo do witamin, to ja kupiłam teraz falvit mama i omegamed pregna. Nie wiem tylko jak zareaguję na żelazo w składzie, bo ostatnio było kiepsko
Eklerka Ty nie masz się co załamywać, bo prawo jest po Twojej stronie. Z Zusem jak najbardziej można wygrać. A jeśli minęło 33 dni od zatrudnienia, a Ty poszłaś na L4, to mogą Cię za przeproszeniem pocałować... Nie martw się, dziewczyny dobrze Ci radzą, a sprawa jest do wygrania. Poszukaj dobrego radcy prawnego,który Ci doradzi co powinnaś zrobić.
KotMisia ja też odczuwam obniżające się ciśnienie,zaczynam się czuć bardzo senna i ćmi mnie głowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 17:52
-
Ja dzis spałam w dzien i moje dziecię tez chyba ciagle śpi. Normalnie dzis dzien leżakowania. Spakowałam ubranka młodego do torby próżniowej i schowałam, żeby je oszczędzić na czas remontu. Ruszamy w poniedziałek
a mebelki chyba dopiero za miesiąc.
-
Karolcia ja właśnie wtrąbiłam pół opakowania Toffifee, bo też miałam jakąś zachciewajkę, ale na lody truskawkowe własnej roboty... Tylko zimą trochę o nie cięzko, więc toffifee musiało wystarczyć, żeby choć trochę poziom endorfinek mi się podniósł
-
Karolcia dla mnie nie osiągalne są w tym momencie
Więc muszę się zadowolić chlebem ze smalcem, wczoraj mężuś zrobił smalczyk pyszniutki
Albo gofry z bitą śmietaną owocami i polewą ajajajWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 18:50
-
Ja to gofry lubie tylko z nad morza, jakos inne mi nie smakuja (kupne) a nie mam gofrownicy zeby zrobic samej.
Ja tez musze sie obejsc smakiem wiec sie nie przejmuj, nie jestes sama w niedoligosia86 lubi tę wiadomość
-
Jak któraś z Was ma problem z wypiciem siemienia to polecam wam posypkę na kanapki, siemię trzeba uprażyć na patelni pod pokrywką bo strzela jak popcorn a potem rozdrobnić w moździerzu i posypać po kanapkach
Taka chrupka posypka a w smaku tego nie czuć
Karolcia luz ja już mam ponad 70pewnie dobiję ponad 80
KotMisia wybacz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 19:44
-
Gosia ale z ta waga to tez zależy od wzrostu
ja tez się czuje gruba, ale staram się o tym nie myślec. A biorąc pod uwagę, ze ostatnio tyle leżałam to już w ogóle
Mi siemię nawet smakuje, mąż kupił na kaszel i gardło ale mielony. Dolewalam trochę soku z malin, czasem pomarańczowego a czasem samo piłam