Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nejcik butelki wcześniej czy później się przydadzą. Małe chociażby na soczki jak dziecko będzie miało około roku większe na kaszki.
Mój siostrzeniec ma prawie 2 lata (skończy z końcem kwietnia) o ile te mniejsze JUŻ nie są w użyciu tak duże jak najbardziej. A z małych siostra korzystała jeszcze jakoś na późną wiosnę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 14:12
Nejcik lubi tę wiadomość
-
tzn jak chcesz to zawsze możesz dać, ale żeby się potem nie okazało, że będziesz musiała kupować
idę na obiadek. Dzisiaj mam pyszności, paluszki rybne z ryżem z pieczarkami i surówka z czerwonej kapusty, mmmgosiunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Mnie tez znów dopadają bezsenne noce - zasnełam o 2iej - rzucałam sie z boku na bok, juz jakis czas miałam dobre zasypianie i teraz znowu. Moze zaczne przed snem pic ciepłe mleko - podobno pomaga.
Kosogłos - proszę bardzo, ankieta wypełnona.
Co do paznokci - jak narazie nie mam z nimi problemów, ale od kiedy jestem w ciązy nie maluję i raczej obcinam na krótko. Jakos przywykłam choc zawsze miałam pomalowane i długie. Ale polecam odżywkę 2x5
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=39740
Kupowałam w aptece DOZ koszt cos około 10 zł ale naprawdę polecam, dobrze działa na paznokcie i na skórki, ale trzeba uzywac systematycznie przez jakis czas.
Sok z buraków - piję wyciskany ze swiezych burakó z dodatkiem jabłek i czasem marchewki. Bo z samych buraków jakos mi nie przechodzi. Z jabłkiem lepsze. Ale taki swiezo wycisniety trzeba pic dopiero jak godzine odstoi.
Polecam, mi pomógł na hemoglobinę.
Kotmisia - fajnie 400 stówki piechotą nie chodzą. Ja rozliczyłam dziś rodziców, jeszcze czekam na swój PIT zeby siebie rozliczyc.
Podzielam pytanie - skoro moj pracodawca zatrudnia ponad 1000 osób to dostane tylko pit od pracodawcy?
Butelki - tez mam zestaw z aventu.
A gaziki jałowe kupiłam w aptece. -
Dzięki dziewczyny za przepis na te soki burakowe...też zrobię. Może jakoś to ruszy moją hemoglobinę.
U mnie żaden smoczek uspakajacz się nie sprawdził, więc nic nie mogę polecić. Moja koleżanka bardzo, bardzo zachwalała sobie smoczki MAM. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja tylko mam nadzieję że nie będę popełniać takiego błędu jak niektóre z moich koleżanek że jak tylko maluszek zakwili to od razu cyc, moja znajoma tym sposobem tak synka podtuczyła (co chwila ssie cyca plus zupki itp) że mając 10 miesięcy waży więcej niż moja 15 miesięczna bratanica.