MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
czyli Toska noc można uznać za dobrą. Oby kolejne były takie same albo i lepsze.
U nas aktualnie powietrze umiarkowane ale za to z blizszych miast Kościerzyna, Grudziądz, Toruń, Bydgoszcz czerwono. Jedynie nad zatoka jest ok czyli kto się wybiera na spacerekCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Toska, powodzenia! wierzymy w ciebie! to wspaniale, ze jestes silna i pozytywna. wczoraj po calym mega ciezkim i stresujacym dniu w pracy balam sie wejsc na formu, ze przeczytam cos zle wiesci od ciebie.
Super, ze dajesz rade! my dalej wszystkie modlimy sie i trzymamy kciuki!!Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Tośka, super informacje! Byłam przekonana, że się ułoży bo w końcu to forum cudów
Ag, Gonia - wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin!
WreszcieMama, trzymaj się tamMnie to czeka w poniedziałek.
Klaudia, łącze się z Tobą w chorobie! Całą noc nie spałam i pije już trylionową herbatkę z cytryną :xWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 08:48
WreszcieMama, ag194, rybka33 lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Elmo13 wrote:Bbee ja też mam dokładnie takie same odczucia moja mala też jest tak nisko ze ciagle czuję ja w okolicach spojenia linowego szczególnie jak siedzę
Toska jest lepiej a będzie jeszcze lepiej trzymaj się dzielnie
Naczytałam się, że to jest normalne całkowicie i nic się nie dzieje. Ale ja oczywiście zaraz panikujeporobiłam ćwiczenie w pozycji "na pieska" i mała poszła wyżej.
Ale wczoraj miałam silny skurcz, usiadłam na chwilę na piłce bo myślałam, że chwilę poskacze i dzidzia nie będzie mi tak w dół uciskać. I jak chciałam wstać z piłki to mnie tak silny skurcz złapał (ale nie bolesny tylko tak mocno spięty brzuch się zrobil), że położyłam się i ledwo mogłam oddychać.
Teraz się irracjonalnie (albo i nie) boję przemęczać, chodzić za daleko...
U nas smog trochę zelżał od wczoraj. Ale w ciągu dnia to się parę razy może zmienić.
-
Toska, cudownie!
Właśnie jadę na wizytę. Wiem, że większość dobrej energii jest z Toska i Alankiem, i tak ma byc! Prosze o oddelegowanie jakiegoś kciuka w mojej sprawie
Miałam jechac z nieuczesaną Grażynką, ale duma zwyciężyła. Ostatni raz, takie grubaski nie ogarniają już dobrze tematu! Mało tego, w pospiechu uzylam pianki mojego Chlopa...Grazyna ma odświeżający oddech, bo pianka była z miętą...blubka, natalia1354, WreszcieMama, sylwucha89, Martchen, Kamilutek, MEGI81, Hope_, Misia 69, Uszczesliwiona, ag194, marie_marie22, Mabelle, Elmo13, Forbidden, Espera, Kleopatra, Maniuś, Camilia, aneta.be, Toska88, Madu1611, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Witam się w 27 tygodniuwłaśnie jestem w drodze na weekend do Kudowy
Tośka super wiadomościjesteś dzielną i silną kobietą
będzie już tylko lepiej
Alan wie, że nigdzie nie będzie mu lepiej niż u Mamusi
Dziewczyny, które obchodzą dzisiaj urodziny, życzę Wam dużo zdrowia, szczęścia, radości i spełnienia marzeń. A przede wszystkim żeby Wasze Maluszki rosły zdrowo i w maju szybko i bezpiecznie przyszły na światsto lat
Uszczesliwiona, Martchen, ag194, marie_marie22, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Toska kolejny dzien za Wami i oby dni zmienialy sie w tygodnie! Oby sen sie spelnil!
Dewa naszych kciukow starczy dla wszystkich
Ja wypilam gluloze i teraz modle sie zeby zostala na miejscuTroche mi slabo i niedobrze ale zapowiedzialam ze jak zemdleje to maja mnie nie budzic tylko pobrac krew w odpowiednim czasie
blubka, WreszcieMama, ag194, Camilia, aneta.be lubią tę wiadomość
-
DZIEN DOBRY DZIEWCZYNKI
TOSKA super wiadomosci byle do przodu i znow z twoim mega pozytywnym nastawieniem przezwyciezasz gorsze chwile..
MEGI dziekuje za zyczonka...
Tez skaladam dzisiejszym jubilatka slodkie zyczenia slodsze od glukozy by nasze ciaze przebiegaly juz do wiosny bez zadnych awarii, by nasze dzidziolki urodzily sie zdrowe a nam spelnily sie wszystkie marzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 09:23
ag194, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Tośka super informacje! Alanek to grzeczny Chłopiec więc na pewno posiedzi w brzuszku długo:D
Ag, Gonia - sto lat, sto lat;) dużo zdrówka dla Was i Maluszków;)rzeczywistości piękniejszej od marzeń!:*
Edit: Dewa kciuki za Twoją wizytę
PS. dziewczyny otulacz motherhood? któraś ma/zna/poleca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2017, 09:22
GoNia1979, ag194 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. U nas kupy znowu gorsze, ręce opadają, brak mi sił. Jedyny plus taki że nie ma ich w takiej ilości. Dzis wróciła nasza pediatra wiec idziemy na wizytę.
zycria może podrzucaj gdzieś Leona żeby trochę odpocząć?
Toska wzrost szans o polowe brzmi świetnie, wszytko idzie ku lepszemu i wierzę, że wytrwacie do tego 36tc
bbee skakanie na piłce na pewno jest bezpieczne? nam na SR polecali skakanie żeby przyspieszyc poród. Teraz co najwyżej kołysanie przy bolącym krzyżu13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.