MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia gratuluje, super niespodzianka na Walentynki
Dziewczyny fajne brzuszki macie, żadne wieloryby czy inne
Ja nie widzialam na fejsie zadnej wojny, ale patrze ze tez mnie już usunieto. No cóż. Od początku ciąży wszystkie tu ze sobą zyjemy, wspieramy się i martwimy. Nie uważam, ze ktorakolwiek zrobiła cos źle ze poinformowała ma forum jeśli miała jakies nowe wieści. Jak sie chce zachować prywatność to po co w ogole na fejsbooku cokolwiek pisac?
Żadna nikomu nie chciała zrobić źle ani przykrości , nikt nikogo nie obraził!
I w dupie z ta grupa fejsbookowa. Mamy tutaj siebie , mnie reszta nie interesuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 20:48
MEGI81, GoNia1979, Breezee, sylwia1985, Mabelle lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:Tośka dlatego wolalam usunac sie z grupy fb a poza tym ciekawa jestem jakim cudem dziewczyny z fb wiedzialy co to jest bbf - te ktore sa tutaj tak owszem ale inne ? i one tez kopiuja nasze wypowiedzi widzialam i wstawiaja na fb ale to juz nie wazne bo juz nie ma mnie na grupie bbf
swoja droga zadna nie pisala nic z imienia i nazwiska
Sylwia opuszczasz nasze forum? -
WreszcieMama wrote:Hope to nasza majoweczka wiec bardzo dobrze ze napisalas!
Wiem ze niektore z Was nie lubia czytac ze cos zlego sie dzieje, jakies komplikacje itd...
Ja wychodze z zalozenia ze dobrze jest wiedziec, miec swiadomosc ze sie zdarzaja takie sytuacje... Sama wtedy bardziej zaczynam sie obserwowac, uwazac na siebie... Kto wie, moze dzieki temu ze jednej cos sie przytrafilo druga przeczyta, sprawdzi 5x i uniknie komplikacji.
Dla mamy i malucha duzo zdrowia!
No i gratuluje wygranej sesji
A wizyta faktycznie bez komentarza... No ale przynajmniej pobieznie wiesz ze jest okmessy99, MEGI81, Mabelle lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Dobrze, że sama się usunęłam z grupy na fb chwilę po tym jak się zapisałam ;--P
Klaudia gratuluję!
Marie zgaga to moja codzienność ech.
Jutro podglądam Dzidzka (usg III trymestru) i już nie mogę się doczekać. Pierwszy raz idzie ze mną mąż i córeczka. Ciekawe jak zareaguje. Ja dostałam buziaka na Walentynki i tyle. Mąż pracuje teraz na nocki więc w dzień odsypia, nawet nie ma kiedy pogadać. No nic przeżyję ;--)Moniqaaa, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Sylwia nie przejmuj się
Niek nie chciał nic złego każda z nas się martwila a Teraz wielka burza
7 lat temu będąc na jednym z forum Trójmiasta zmieniliśmy forum na gazecie na prywatne bo również czasami któraś napisala coś prywatnie typu " maz mnie wkurza" I nie chciałysmy żeby to wychodziło poza tym bardziej, że bardzo się zaprzyjaznilysmy
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Tak na marginesie jeśli nie chciałabym żeby coś wyszło o mnie to jedyne forum na którym bym się wypowiedziała było bbf a nie fb. Na fb wszyscy wszystko wiemy. I jedno co mogę powiedzieć to my jesteśmy tutaj "normalne"nie wyzywamy nikogo i nie ubliżamy nikomu. Wspieramy się i naprawdę wiele o sobie wiemy. Szanujemy siebie a teraz czytam wypowiedzi dziewczyn z fb i niestety ale nas obrażają,nasze forum i pewnie te wscibskie zaraz będą się tu wypowiadać. Kopiuje wiadomości sylwi itp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 20:56
messy99, bbee, GoNia1979, MEGI81, dewa, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Klaudia0727 serdeczne gratulacje!
oj jak się cieszę, że mnie z tej grupy sami wywalili jakieś 2 tygodnie temu. Z reguły mało się wypowiadam, bo im więcej bab, tym większy dym, a tam jest chyba z 400
Co do pierścionków i obrączek, to powiem Wam, że spanikowałam, bo moja koleżanka, która ma termin za kilka dni ma problem z obrączką, napuchły jej strasznie palce i nie ma jak ściągnąć, próbowała już wszystkich metod. Niestety do porodu nie może mieć, więc zostaje przecięcie ;/
Dlatego ja już ładnie na łańcuszku trzymam przy sercu: pierścionek zaręczynowy, obrączkę i różaniec -
Misia 69 wrote:Tak na marginesie jeśli nie chciałabym żeby coś wyszło o mnie to jedyne forum na którym bym się wypowiedziała było bbf a nie fb. Na fb wszyscy wszystko wiemy. I jedno co mogę powiedzieć to my jesteśmy tutaj "normalne"nie wyzywamy nikogo i nie ubliżamy nikomu. Wspieramy się i naprawdę wiele o sobie wiemy. Szanujemy siebie a teraz czytam wypowiedzi dziewczyn z fb i niestety ale nas obrażają,nasze forum i pewnie te łacińskie zaraz będą się tu wypowiadać. Kopiuje wiadomości sylwi itp
Dziewczyny jeśli nasze wypowiedzi są kopiowane na fb przez dziewczyny, które nie należą do naszego forum na bbf, to chyba czas się pożegnać. Nie lubię takich chorych sytuacji. Martwię się o każdą z Was, codziennie przeżywam z Wami radości i smutki zarówno Wasze, jak i moje, korzystam z Waszych rad i wsparcia, dzielę się informacjami, które posiadam, ale nie chcę żeby ktoś nas publicznie obrażał na fb. Ja traktuję Was wszystkie z wielkim szacunkiem i tego samego oczekuję z wzajemnością. Wydaje mi się, że forum na fb miało służyć innym celom, a nie obrażaniu siebie wzajemnie. I choć nigdy nie byłam uczestniczką tamtego forum na fb, to gdy usłyszałam o Tośce, to płakałam i modliłam się o zdrowie Alanka. Podobnie bardzo przeżyłam dzisiaj informacje o Gosi, chociaż nigdzie wprost nie przeczytałam, że o nią chodzi, to również miałam łzy w oczach. niestety wychodzi na to, że niektóre dziewczyny nie chcą żeby ktoś się martwił itp. Bardzo to przykre, bo spędzamy tu ze sobą mnóstwo czasu i wiele razem przeszłyśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 21:05
-
Marie mleko i migdały z domowych sposobów ale średnio pomagają. Najgorzej jak w nocy mnie dopada i budzi to wtedy biorę Rennie i kładę głowę na dodatkowej poduszce. Nawet w dzień jak na przykład się schylam lub zakladam buty to zaczyna mnie męczyć. Czasami aż przełyk mam podrażniony. Takie uroki ciąży :--P
-
MEGI81 wrote:Sylwia opuszczasz nasze forum?
Sylwia chyba miała na myśli fb, a napisało jej się bbf.
Misia, mi na szczęście zwisa, co napiszą o mnie na fb, ale rozumiem, że tym z nas, które w dobrej wierze poinformowały nasze forum, może być przykro. Ja w każdym razie czuję jak Moniquaaa, jestem im wdzięczna. Nie robiły tego przecież z potrzeby wywołania sensacji, ale ze szczerej troski. I my wszystkie czekałyśmy na informacje - również z troski. Nie wiem, kim jesteście w realnym życiu, ale wszystkim Wam życzę jak najlepiej i mocno przeżywam każde wiadomości - i te bardzo dobre, i te z przeciwnego bieguna.
Tośka, przez Blubkę zdaje się mówiłaś, że potrzebujesz wsparcia. I nie przypominam sobie, żeby któraś z nas tego wsparcia nie starała się udzielić najlepiej, jak potrafiła. Żadna nie szukała sensacji.
To tyle.
Dewa, jak zrobią casting do kolejnego talent show, to chyba się zgłoszę z praniemMEGI81, Elmo13, GoNia1979 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualnyKlaudia gratulacje !! ;*
Widze ze ja tez zostalam usunieta w sumie nie wiem czemu. Akurat sporo sie udzielalam i wnosilamraczej potrzebne info. Plakac nie bede, niech sobie tam siedza o sie samouwielbiaja.
My z czerwcowek w poprzedniej ciazy mamy forum prywatne. Maz jednej z nas nam zalozyl, kazda dostalam dostep i nie ma takich akcji, w wiekszosci znamy sie w realu, nie kazda z kazda ale sporo z nas sie widuje czesciej, nie ma zadnych dziwnych akcji. Te ktore sie nie udzielaly a byly na liscie po prostu dostepu nie dostaly. I tak nasze forum dIala juz prawie dwa lata
Moze koedys tez o czyms takim pomyslimy?
A my bylismy dzis na wyzerceledwo sie ruszam
No i odebralismy wozek dla Borysa. Dopiero wrocilismy do domu, a jutro rano klade sie do tego szpitala wiec jak mnie od razu nie wypuszcza bede chwalic sie w czwartekjest super ale jednak ta biala rama mnie razi :p cos czuje ze kaze Radkowi ja pomalowac :d
bbee, messy99, Kamilutek, MEGI81, dewa, Klaudia0727, GoNia1979, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Dokładnie jak Kamilutek pisze. Skoro sie prosi o modlitwy i wsparcie to chyba logiczne, ze bedziemy ze sobą rozmawiać o tym i sobie przekazywać. Czy to mialo być na zasadzie: PROSZĘ O WSPARCIE ALE NIE WAZCIE SIE ROZMAWIAC NA MOJ TEMAT DOPÓKI SAMA NOE WYRAZE ZGODY?
Przykre naprawde, każda chciała pomóc a tu pretensje. I to jeszcze wszystkie piszemy tu anonimowo. Boże wielki...bezimienna, Kamilutek, MEGI81, dewa, Klaudia0727, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
Klaudia wielkie gratulacje
U mnie walentynki udane
Dopiero teraz zobaczyłam że też nie jestem w grupie na fb. Chociaż nie wiem czemu :)Przegapiłam całą wojne ;p
Wreszcie mama piękny brzuszekMojemu mężowi się bardzo podobam w ciąży i nawet dres tego nie zmieni ;p
messy99, Kamilutek, MEGI81, WreszcieMama, Klaudia0727 lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:My tu się już trochę znamy i martwimy o Majówki z bbf ale tam jak jest tyle osób to bez sensu jest przekazywanie takich informacji. Może chodzi o jakaś sensację, stwarzanie niepotrzebnych intryg i chorą rywalizację???
No jak mnie to zdenerwowało. Po co komuś to co piszemy. Wiele Was już widziałam na fb i jakoś nie mam zamiaru tego wynosić itd. No nie mój biznes.
Szkoda, że tego naszego forum tutaj nie można jakoś utajnić. One mają pożywkę z nas.
Może jakieś specjalne pozdrowienia powinnyśmy dla nich pozostawiać