MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ważne tematy, z których niestety robią się internetowe gównoburze
Dlatego lepiej szczegóły swoich prywatnych spraw zachować dla siebie. Tyle.
Kamilutek, na forum to w ogóle wiele talentów! A takie Sieroty Obrzygane jak ja (w niektórych sprawach oczywiście) czerpią informacje garściami
messy99 lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Klaudia wielkie gratulacje
U mnie walentynki udane
Dopiero teraz zobaczyłam że też nie jestem w grupie na fb. Chociaż nie wiem czemu :)Przegapiłam całą wojne ;p
Wreszcie mama piękny brzuszekMojemu mężowi się bardzo podobam w ciąży i nawet dres tego nie zmieni ;p
No ja też przegapilam xD
Widocznie jedna z nas musiała podać dane naszych profili do usunięcia. Wielka strata, jeden znajomy mniej na fejsie. Tutaj dużo lepiej sie rozmawia -
Kleopatra wrote:Dopiero teraz zobaczyłam że też nie jestem w grupie na fb. Chociaż nie wiem czemu :)Przegapiłam całą wojne ;p
Tak to jest, jak się cały czas pracuje, najlepsze imprezy przepadająmessy99, Rudzik, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
A ja mam w dupie co sobie tam piszą. Nie zrobiłam nic złego i niczego się nie wstydzę. Jakbym się wstydziła tego co piszę czy kim jestem to pewnie bym się zachowywała tak jak one
Camilia, messy99, MEGI81, aneta.be lubią tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:jedno mnie zastanawia - czy ktoś kto nie należy do naszego forum i nie jest na bbf, to może sobie tak normalnie do nas zajrzeć i kopiować nasze posty? czy to raczej jest jakiś inny przepływ informacji w obie strony?
Niestety Megi, może. To jest jedyny minus BBF. Możesz nie być zalogowana a i tak wszystko przeczytasz. Nie możesz tylko komentować.
W internetowych odmętach obowiązuje jedna zasada..."Miej wyje.bane, a będzie Ci dane"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 21:35
MEGI81, aneta.be lubią tę wiadomość
-
Qasha skąd miały nasze dane osobowe? ja nigdy nie korzystałam z fb. czy wszystkie nas tam wymienili z imienia i nazwiska, czy te co korzystały z fb? przepraszam jeśli to głupie pytanie, ale kompletnie się na tym nie znam.
-
MEGI81 wrote:Qasha skąd miały nasze dane osobowe? ja nigdy nie korzystałam z fb. czy wszystkie nas tam wymienili z imienia i nazwiska, czy te co korzystały z fb? przepraszam jeśli to głupie pytanie, ale kompletnie się na tym nie znam.
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, w zwiazku z sytuacja jaka sie nawiazala zalozylam na fb zamknieta grupe "majówki 2017" jak ktoras chce dolaczyc to zapraszam. Pozniej grupa zmieni sie w tajna. Podjelam taki krok bo na forum kazdy moze czytac co piszemy. Nawet bez logowania !