MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Megi, na pewno tylko te co były na grupie na fb.
Niech się wstydzą. Większość dziewczyn została ukarana za nic, tylko za to, ze były zarówno na fb jak i na forum. Ja sama przekazałam aż jedną lakoniczną informację bez żadnych szczegółów. A pewnie są dziewczyny co nawet info nie przekazywały, a zostały o to oskarżone.MEGI81 lubi tę wiadomość
-
I dlatego cieszę się że w tym samym dniu w którym zapisałam się do grupy na fb to się się z niej usunelam. Jednak nasza grupa to nasza grupa z taką rodzinna atmosfera.
Myślę że szkoda nerwów na fb. One pewnie i tak będą czytaly bbf bo to wciąga.
Camilia popieram - w dooopie z nimi.Camilia, marie_marie22, MEGI81, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Misia 69 wrote:Tak na marginesie jeśli nie chciałabym żeby coś wyszło o mnie to jedyne forum na którym bym się wypowiedziała było bbf a nie fb. Na fb wszyscy wszystko wiemy. I jedno co mogę powiedzieć to my jesteśmy tutaj "normalne"nie wyzywamy nikogo i nie ubliżamy nikomu. Wspieramy się i naprawdę wiele o sobie wiemy. Szanujemy siebie a teraz czytam wypowiedzi dziewczyn z fb i niestety ale nas obrażają,nasze forum i pewnie te wscibskie zaraz będą się tu wypowiadać. Kopiuje wiadomości sylwi itp
-
Kleopatra wrote:Zluzujcie
Na pewno juz się znudziły
Bolą mnie plecy
I mam dylemat czy brać whishbeara czy szumisia
Wishbear ma ładniejszy design
I chyba lepsze kolory i kontrasty dla maluchów niż szumiś.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
A ja sie domyslam, kto mógł podać nasze dane ale nie bede sie nad tym rozwodzić. Mam w nosie ta grupe, my tutaj mamy bardziej rodzinne grono
Swoja droga powtarzam, takie sa Internety. Siostra do tej pory ma panienskie nazwisko na fb i zdjec dzieci nie wrzuca na facebooka i nikt jej w te PRYWATNOŚĆ nie wnika. Zakończymy temat bo naprawdę bezsensu przejmowac soe rzeczami na które nie mamy wpływu:)
GoNia1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
strawberry_juice wrote:Dziewczyny, w zwiazku z sytuacja jaka sie nawiazala zalozylam na fb zamknieta grupe "majówki 2017" jak ktoras chce dolaczyc to zapraszam. Pozniej grupa zmieni sie w tajna. Podjelam taki krok bo na forum kazdy moze czytac co piszemy. Nawet bez logowania !
dołączyłam
-
strawberry_juice wrote:Dziewczyny, w zwiazku z sytuacja jaka sie nawiazala zalozylam na fb zamknieta grupe "majówki 2017" jak ktoras chce dolaczyc to zapraszam. Pozniej grupa zmieni sie w tajna. Podjelam taki krok bo na forum kazdy moze czytac co piszemy. Nawet bez logowania !
-
Szumiś jest polski a Wishbear oryginalny amerykański czy angielski, tak? Bo już się pogubiłam, wpisuję w google Wishbear to wyskakuje jedno i drugie, podobnie przy Szumisiu.
Te szeleszczące elementy są chyba po to, żeby uatrakcyjnyć zabawę dzieciakowi. Bo jak będzie przymocowany gdzieś do łóżeczka i stamtąd będzie szumiał, to chyba te szeleszczaki nie będą szeleścić.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!