MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika, No tak myślałam.
Hope co Cie obchodzi ich opinia? Wszystko wynika z niedogadania się. Mogły o nas źle pomyśleć bo nie znały sytuacji a łatwo kogoś atakować. Nie ma się co przejmować, nie będą nas czytać bo po co?Kamilutek lubi tę wiadomość
-
Moje dane wysylalam dla MONITY kiedy prosiłam zeby dodala mnie na fb. Ona przeslala do adminki. Chyba
Jeśli tez tak zrobilyscie to juz wiecie skad mają nasze dane. Ale przykre fakt ze taka lacina sie o mas wyrażają. Osobiście uważam ze facebook to jedno wielkie gowno. Ale korzystam z tego gowna, zeby miec kontakt ze swiatem.. -
monika_89 wrote:Dziewczyny która grupa? bo nie wiem czy mam usuwac. Na razie mam 2 członków. Ja i jedna forumowiczka którą mam w znajomych.
drugą tez widzę i są tez tylko 2 osoby
W ogóle coś mi tu forum przestaje działać. Posty się jakoś przesuwają ;/;/ -
Hope_ wrote:Rozmawiamy tu jednak o prywatnych sprawach i mimo, że uwielbiam bbf, to mi osobicie przeszkadza to, że teraz postronne osoby kopiują moje wiadomości do fb i wyzywają mnie.
Hope, ale skoro nie jesteś już na grupie fb, to nie jest tak, że Twoje dane też zniknęły z tej grupy? Tj. że nikt nie będzie Ciebie kojarzył z imienia i nazwiska?
Wydaje mi się, że Monita kasuje swoje posty.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualnyKultura jak to przystalo na prawdziwe MADKI POLKI
Luz dziewczyny nie warto sie wkurzac.
Moze ktorys chlop maz niemaz ogarnia prywatne fora ??
Bo czuje ze jak tu duzej zostaniemy to co chwila beda jakies akcje, a przeciez nie chodzi o to zeby sie teraz tu loczyc z kazdym slowemRudzik lubi tę wiadomość
-
A sorki, kogo dane wyszły, ja tam byłam chwilę, może ktoś mnie skojarzył, a nie chce żeby moje dane gdzieś sobie wędrowały. Jest opcja żeby podać które dane zostały podane? Po nickach. Może panikuje, ale strasznie mnie wkurza, tym bardziej że nikt mnie nie zna.
-
sylwia1985 wrote:mozesz mniue zaprosic?
Qasha Ciebie kojarzę z fb po konkursoe z HP więc spodziewaj sie też zaproszeniaMasz charakterystyczne dane
Arwi lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
zyrcia wrote:Moze ktorys chlop maz niemaz ogarnia prywatne fora ??
Bo czuje ze jak tu duzej zostaniemy to co chwila beda jakies akcje, a przeciez nie chodzi o to zeby sie teraz tu loczyc z kazdym slowem
To byłoby super. Mój Chłop niestety antytalent, może zapytajcie swoich.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
nick nieaktualny