MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
oj, ja tez tak srednio na fb sie pisze...tutaj to forum jest takie bardziej "demokratyczne"- rodzisz w maju to jestes
a na fb to zaraz sie zacznie, jak sie nie udzialasz to to czy tamto. poza tym tu latwiej jest znalezc cos w archiwum czy doczytac jak sie nie ma czasu. na fb to trzeba byc na bierzaco, bo potem ciezko sie dokopac (takie ja mam doswiadczenia). minusem belly jest to oczywiscie, ze naprawde kazdy moze wejsc i czytac tak jak my sobie mozemy wejsc na dowolna grupe i czytac o czyis ciazach, dzieciach, mezach...
slaba akcja z tamtym drugim forum...
toska, wszystkie tu myslalysmy o tobie, wspieralysmy modlitwa. wiele dziewczyn bylo tu naprawde poruszonych twoim losem. bylo to naprawde najszczersze. ja tez myslalam o tobie, chcoaiz nawet na tym forum nie komunikowalysmy sie.
naprawde kazdej z was zycze jak najlepiej i widze na tym forum naprawde pozytywne, dobre komentarze i normalne wsparcie.
Hope, jak napisalas jakie komenty tam leca to troche slabo...ech, takie te internety...
ja dzis w germany wydalam kupe kasy i jeszcze mnie ze dwie wycieczki zakupowe czekaja chyba...jedna na pewno. musze sie zajac powoli ta wyprawka, organizowaniem sobie wszystkiego w szufladach i szafie, bo juz nie wiem co mam czego nie ma. dziewczyny w de, dajcie znac co polecacie w dm? jest jakas linia naprawde polecana?
kurcze, nie kupilam nawet sab simplex na kolki a koniecznie chcialam.
cos do szumisiow to ja mam szumisia czyli "podrobke" whisbeara...sredni design, ale ma 5 dzwiekow i sensor placzu. mi ten oryginalny whisbear jakos sie nie podobal ale nie wiem w sumie czemu. sa tez pozytywni z bialym szumem, wiec jak sie wam szumisie nie podobaja to niekoniecznie trzeba kupowac.
jak zaczniecie sie udzielac na tym tajnym fb forum to dajcie znac to sie moze przekonam...a moze na fb to po porodzie sie przeniesiemy, bo nie wiadomo ile z nas zostanie, jak z czasem itp.
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
O Boże, jak czytam co tu się dzieje z tym FB to włos się jeży..
1. bylam zainteresowana dolaczeniem do grupy fejsbukowej dopoki nie dowiedzialam sie ze chcą tam zdjecie karty ciązy (dane typu pesel, itp). No sorry, ale jest to wyludzanie danych osobowych, ktos kto od tego uzaleznia dodanie kogoś do grupy forumowej działa nielegalnie (staje sie administratorem danych osobowych).
NO to sobie darowałam
2. Jeśli piszę o czymś na fejsie to równie dobrze mogę stanąć w centrum miasta i to wykrzyczeć. Nago. Jeśli jestem na dwóch forach internetowych - i są tam też czesciowo Ci sami ludzie - to nie powinien mnie dziwić przeplyw informacji między ludźmi.
Ile to mialam genialnych znajomych w pracy, ktorzy na L4 chwalili sie wyjazdami czy drinkowaniem ze znajomymi i wrzucali foty na fejsa. Za takie coś to przecież mozna wylecieć. I co z tego, ze szef fejsa nie ma. Przeplyw informacji jest. Jak cos publikuje to nie mogę się potem dziwić, że informacje krążą i żyją własnym życiem.
Motto mojej mamy: "Myslisz to nie mow, mowisz to nie pisz, piszesz to się nie podpisuj. A jak się podpiszesz - to się nie dziw. "
Gównoburza, że szok.
Nie ma czegoś takiego jak anonimowosć w internecie, nie ma czegoś takiego jak "to ja decyduje o tym co sie dzieje z moimi danymi". To wszystko leci w kosmos. Moje zdjecia z fejsa jest dziś moje, a za tydzień ktoś je skopiuje i będzie podawał jako swoje - i jak się przed tym bronić? Nie pisać nic w sieci. Jeśłi piszę - to liczę się z efektami ubocznymi
dewa, monika_89, GoNia1979, Mabelle, Kamilutek, Kleopatra, Breezee, Edyta84, sylwucha89, aneta.be lubią tę wiadomość
-
wychodzi na to, że to koniec naszego forum
ja fb nie mam i nie chcę zakładać. więc zostaje mi się z Wami pożegnać. szkoda, bo bardzo się z Wami zżyłam i myślałam, że nawet po porodzie będziemy miały jakiś kontakt
niestety ktoś nieźle namieszał i zniszczył, normalne relacje między nami
-
No to przykra sytuacja. Jestem pewna, że nikt nie przekazywał i nie czytał tu informacji po to żeby zrobić sensację i mieć temat do plotek. No ale każdy ocenia innych swoją miarą.
Ja na fb się nie przeniose bo nie mam konta i nie chcę zakładać. Jest mi przykro, że formum przestanie działać, bo zżyłam się z Wami i dla mnie do też był rodzaj kontaktu z innymi osobami kiedy calymi dniami jestem sama w domu, miejsce gdzie mogłam się poradzić lub przeczytać o czymś na co sama w życiu bym nie wpadła.
Na koniec podziele się jeszcze dobrymi wieściami z wizytyMalutka waży 950 g, zdrowa, wręcz książkowa
Martchen, monika_89, GoNia1979, Elmo13, dewa, Uszczesliwiona, messy99, Mabelle, sylwucha89, ag194, zastrzeŻona, Maniuś, marie_marie22, Kamilutek, Camilia, Rudzik, mon!ta^, Breezee, Edyta84, aneta.be lubią tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:wychodzi na to, że to koniec naszego forum
ja fb nie mam i nie chcę zakładać. więc zostaje mi się z Wami pożegnać. szkoda, bo bardzo się z Wami zżyłam i myślałam, że nawet po porodzie będziemy miały jakiś kontakt
niestety ktoś nieźle namieszał i zniszczył, normalne relacje między nami
Arwi lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Zluzujcie
Na pewno juz się znudziły
Bolą mnie plecy
I mam dylemat czy brać whishbeara czy szumisia
Ja mam ten sam dylemat odnośnie misia, im bardziej się zastanawiam, tym jestem glupsza -
Klaudia GRATULAcje
Ja niewiele pisze ale jestem na bierzaxo z wami i nie chciachciała bym się żegnać wiec Monika wysłałam zaproszenie do przyjaciółek abyś śmigła mnie potem na fb zaprosić do grupy zamkniętej chętnie przystąpie bo również nie chwalę się cisza na fb i nie wszyscy muszą wiedzieć z moich znajomychAniołek (8t) marzec 2016
-
Hej spokojnie. Stworzymy forum zamknięte jakoś i bedzoe gitara. Nikt nie bedzie miał wejścia tylko my, ktore tu już jesteśmy. Damy radę więc proszę sie nie żegnać, jasne????
prześpijmy się z tym i nie wyciagajmy wniosków już teraz.
Dobrej nocy mamuśki, damy radę -
Loooo... mój mózg nie ogarnia
trwanie pieniądze na zakupy a tu takie rzeczy się dzieją
pewnie też zostałam obsmarowana ale już mi nie będzie dane się dowiedzieć więc trudno się mówi i żyje się dalej
Tak się zdenerwowalam tym wszystkim ze juz nic nie pamiętam ale napewno szumisia kupować nie będę (mam do akwarium brzeczyk- jak będzie trzeba to będę najwyżej robi dotleniac)Edyta84 lubi tę wiadomość