MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:niech sie wypowie Monita moze - ale z drugiej strony po co miala by to robic?
Sylwia, nie wiem, ja tylko przypuszczam, być może się mylę - jeśli tak, to przepraszam. Ale jest mi po prostu przykro, także w imieniu Hope, Qashy i reszty.
Kleo ma rację, najlepiej zamknąć temat i zapomnieć.
Ja na fb nie przejdę, bo nie chcę zakładać prywatnego konta, i tak na pracowym za dużo siedzę. Ale pomysł Zyrci podbijam, jeśli udałoby się założyć forum prywatne, to chętnie przejdę.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Widzę że trochę się namieszało. Jeżeli chodzi o fb to odpadam bo nie mam konta i nie chcę zakładać ale jeżeli jest możliwość utajnienia forum to z chęcią dołączę bo również się z Wami zzylam.
Jutro rano jadę na glukozę trzymajcie kciuki aby nie wylądowała w kibelku
aneta.be lubi tę wiadomość
-
Widzę że trochę się namieszało. Jeżeli chodzi o fb to odpadam bo nie mam konta i nie chcę zakładać ale jeżeli jest możliwość utajnienia forum to z chęcią dołączę bo również się z Wami zzylam.
Jutro rano jadę na glukozę trzymajcie kciuki aby nie wylądowała w kibelku
Mabelle, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
I pomyśleć, że wystarczyłoby żeby zainteresowana osoba, którą te nasze "info" raziło napisałaby na forum albo do danej osoby na pw i poprosiła o usunięcie tej i tej informacji
tak robią ludzie dorośli:)
bezimienna, Camilia, MEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Chyba potrzebny jest detoks. Muzyka, dobra książka, świat zewnętrzny
Czasem tak sobie marzę, żeby ktoś rozwalił całego fejsbuszka. A sekundę później zastanawiam się, gdzie bym wyraziła swoje publiczne niezadowolenie, skoro jedyne miejsce które przychodzi mi do głowy, to fb
Ey, od dwóch godzin próbuję iść się wykąpać, ale przykleiłam się do tableta. To już jest choroba
Dziewczynki, życzę Wam kolorowych i spokojnych snów. Na dobranoc, mądrość życiowa:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 22:55
Martchen, Kamilutek, bezimienna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgarniemy forum prywatne i po sprawie. Bedziemy sie udzielac na takim i na fb po prostu. Mi sie nie widzi tu zostawac jak takie akcje i potem ktos ma to podczytywac i komentowac.
Przyjdzie moment porodow znowu beda jazdy, w koncu zajrzec moze tu kazdy.Rudzik lubi tę wiadomość