MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WreszcieMama wrote:Mam nadzieje ze dziewczyny ktore sie zainstaluja na facebooku nie znikna z belly... Szkoda by bylo. Wiele z nas na facebooka nie pojdzie.
Ja mam tylko pracowego fb więc stąd się nigdzie nie wybieram.WreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Minutę temu zalozylam tez grupę na FB makowki ale juz tajna.
Zostanmy przy jednej.
Jak.ta strawvwrry to ja chce Dołączyć jak będzie tajna, nie mam ochoty żeby znajomi widzieli ze dolaczam.
Mogę ogarniac grupę, tu tez prowadzenia listę więc żadna rozbica13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
strawberry_juice wrote:Do grupy nie bd przyjmowac nikogo z poza forum i z forum tez raczrj nie bd juz uciekac. Przynajmniej narazie. Dziewczyny ktore maja fejsbuka syszukujcie "Majówki 2017". To bedzie grupa tylko dla nas.
-
sylwia1985 wrote:tez tak myślę np mnie łatwo zidentyfikować bo mam to samo zdjęcie ale niektóre z Was ? jakim cudem wiedziały ?
Wiem, ze to internet i że wszystko co się wrzuci to zostaje, no ale jednak czuję się z Wami zżyta, a ktoś sobie spoza forum naszego wchodzi, czyta i jeszcze może pisze na fb;;/
-
Kamilutek wrote:Kleo, skoro pyszczek Whisbeara Ci się nie podoba, a te szeleszczące elementy budzą wątpliwości, to chyba zostaje Szumiś
-
Kleopatra wrote:Tylko wiesz ja marzyłam o tym whisbear. Jak najstarszy był mały to miałam suszarke ;p Przy młodszym jakoś do tego nie doszłam i dopiero jak miał ok 1 roku to zaczęły się pojawiać i obiecałam sobie że kupię whisbeara jeśli bede jeszcze kiedyś w ciąży. A teraz zaczęłam porównywać i mam wątpliwość ;p
A robisz baby shower?
Jeśli tak, to koleżanki z pracy mogą kupić Whisbeara, a szefowa Szumisia. I wilk syty, i owca cała
bbee wrote:A propo szumisi, to mój mąż ma nocki i się kładł spać popołudniu, to go usypiałam aplikacją z telefonu z dźwiękiem suszarki, bo na niego to działa od niemowlaka
Ja zasypiam jak niemowlę przy szumie wody z prysznica
Kamilutek wrote:A robisz baby shower?
Jeśli tak, to koleżanki z pracy mogą kupić Whisbeara, a szefowa Szumisia. I wilk syty, i owca cała
Idę spać bo brzuch i plecy mnie bolaKolorowych!
-
A ja się zdrzemnęłam chwilę i takie coś...
WreszcieMama - dr Bcoś tam (takie niebieskie tło i biały na tym napis)
Ja dziewczyny chyba się wymiksuję.
Może jak hormony ciążowe mi opadną to powrócę, ale nie chcę, by osoby które siebie mają za strażniczki moralności, a wyzywają mnie od PIZD czytały moje wpisy. Jeśli założymy prywatne forum to z chęcią dołączę.
Ja zostałam w poście na fb wymieniona z imienia i nazwiska i wklejone zostały moje dane stąd gdzie mam nick i avatara (kompletnie rozbieżne z tym co jest na fb). Że pytam się czy to nasza ggonia urodziła, ale nie napisałam żadnych danych, które mogłyby łączyć jej osobę z nazwiskiem na fb, Przykro mi, że przez troskę zostałam przedstawiona jako pizda szukająca sensacji i żerująca na cudzym cirpieniu.
Pocytuję:
"Okropne baby"
"szkoda ze z czyjejś historii inne robią sobie k**** sensacje"
"co za zołzy"
"to nie są kobiety to są pizdy"
"do wyj**bania jak dla mnie"
"ch*j wam w du*e i nara"
"siedze na life z ich tym czatem czy co to za chujostwo jest"
"krety kurwa krety"
"polansowaly na ludzkiej tragedii i cierpieniu"
Reszty nie widzę bo jestem usunięta już.
Napiszę od siebie, że jest mi strasznie przykro.
Bo nie taki miałam cel ale wiem, że przed Wami nie muszę się tłumaczyć.
Ggonia - jeśli to czytasz - przepraszam nie chciałam Cię urazić, obnażyć z prywatności czy jak to nazwać.
Rozmawiamy tu jednak o prywatnych sprawach i mimo, że uwielbiam bbf, to mi osobicie przeszkadza to, że teraz postronne osoby kopiują moje wiadomości do fb i wyzywają mnie.