X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forum prywatne sie ogarnie, nie trzeba tam podawac danych, resjestruje sie tak jak tu nick plus haslo ale jest jedno ALE.
    Jak ja to zaloze to skad mam teraz wiedziec kogo przyjmowac? Nie wiem juz kto jest w tej grupie na fb, kto moze donosic itp...
    nie mam pomyslu jak to rozwiazac a wierzyc na slowo jak sie az tak dobrze nie znamy bez sensu. W koncu do tej pory tez myslalaysmy ze jest jak "w rodzinie"

Arwi, Mabelle, MEGI81 lubią tę wiadomość

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia może jak już zalozysz to kazda z mas poda swój nowy Nick, lub ten sam co tutaj żeby była pewność, że my to my.

Bez ładu i składu napisane, mam nadzieję ze rozumiesz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 23:59

• Arwi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2017, 14:08

Uszczesliwiona, monika_89, Mabelle, ag194, Demsik, Moniqaaa, Maniuś, MEGI81, sylwucha89 lubią tę wiadomość

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • Uska Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie porobilo... Ja na zadnym fb nie bylam i nie zaloze bo wg mbie to diabelstwo. Jesli jednak bedzie tajne forum na ktorym nie trzeba podawac danych chetnie sie przeniose bo bardzo by mi Was brakowalo mimo ze udzielam sie malo to jestem z Wami na bieżąco.

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedynie mnie zastanawia czy ja tez jestem imienia i nazwiska wymieniona na tym fb... niby mnie to wali bo i tak zamknięta grupa ale z drugiej strony nie smak jest, nie zależy mi żeby tam być ale zależy żeby mnie nikt personalnie nie wymieniał.

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak nicki mialybysmy te same ale to nic nie daje bo skad ja mam teraz wiedziec ktora co wynosila i czy ktoras nie zostala na tym fb?

Dobra ide spac bo rano do szpitala sie klade tam bede miala sporo czasu to moze cos wymysle

• Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zyrcia wrote:
    No tak nicki mialybysmy te same ale to nic nie daje bo skad ja mam teraz wiedziec ktora co wynosila i czy ktoras nie zostala na tym fb?

Dobra ide spac bo rano do szpitala sie klade tam bede miala sporo czasu to moze cos wymysle
    Mogę Ci podesłać screenshota że jak wchodzę na fb to nic nie mam pokazane (tzn ze jestem usunieta) tylko nie wiem jak z dziewczynami które same się usunely lub nigdy nie były tam.

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • MEGI81 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli będzie jakieś forum tajne i tylko dla nas dostępne, to ja też chętna jestem do przeniesienia się.

dqpr4z17cz5sc8v6.png
    ijpbanlijkvezjie.png
    Aniołek 17.03.2016 (10 tc )
  • zastrzeŻona Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 01:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, tysiące słów cisną mi się na klawiaturę i palce. W pewnych sprawach milczenie jest jednak złotem...

Jeśli będzie forum prywatne to wejdę w to, Żyrcia ja myślę, że można przyjąć tylko te osoby, które tutaj się udzielają i same zgłoszą chęć. Jestem za tym by forum nadal miało nutkę anonimowości, taką jak tu na bbf,a jeśli trafi się ktoś, kto będzie miał chęć coś wynosić, to niech to robi, nic tajnego nie wyniesie, a takiej osoby nikt nie powstrzyma-trudno. Chciałabym jednak, by powstało forum normalnych babeczek, z poczuciem humoru,nie szukających sensacji, które wymienią się radami, trochę pomarudzą,trochę się pośmieją. Uwierzcie, że nie potrzeba do tego setki osób, a wystarczy kilka-kilkanaście fajnych, zaufanych babek z jajami ;) Nie musimy znać się z imienia i nazwiska (przynajmniej mi to nie jest do niczego potrzebne), by ze sobą pisać i się wzajemnie szanować. Także mam nadzieję, że znajdzie się jakiś spec internetowy, który nam trochę pomoże ;) A jeśli nie, cóż będziemy wtedy myśleć co dalej.
    U mnie fejs odpada...

Moniqaaa, Martchen, Mabelle, Kamilutek, GoNia1979, MEGI81, WreszcieMama, dewa, Forbidden, ag194, Edyta84, sylwucha89 lubią tę wiadomość

f2w3rjjgcqe8mphs.png
    zrz6anlixek9tsr0.png
    Aniołek * 16.02.2016
  • bbee Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc zakładamy tajne forum, nie będziemy się rozstawać, nie ma mowy ;)
    Żyrcia, daj znać czy ogarniesz temat. Kiedyś na pewno można było założyć na fora.pl bezpłatne forum. Ja niestety nie mam dostępu do laptopa póki mój domorosły elektronik nie naprawi myszki do niego ;) a tak to może już bym próbowała założyć forum.

Ja byłam przez 8 lat na tajnym forum z dziewczynami z forum weselnego i żadne info nie wyciekło. A pisałyśmy wszystko ;)
    Dziewczyny już wczoraj na fb ustaliły po faktach kto był kretem i wydaje mi się, że wystarczy tej osoby nie wpuścić i tyle ;) no kto jest specjalistą od gownoburzy? ;)

A taka rada mała, jeśli macie fb to w ustawieniach prywatności ustawcie by wyszukiwać (zapraszać do znajomych) mogli tylko znajomi znajomych.

MEGI81, Moniqaaa lubią tę wiadomość

28 lat,
    <3 Aurelia <3
    dev128prs__.png
    a9bb65c7c8.png

Beta hcg 16dpo -780
  • Kamilutek Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, ja na razie zostaję tutaj, więc zaglądajcie czasem :)

Gonia, w dm jest jakaś seria bio godna polecenia, ale teraz nie pamiętam nazwy, jak wrócę z labu to sprawdzę i Ci podam. Za chwilę mam kombo - glukoza (bleeee, po raz 2 w tej ciąży), morfo i mocz.

Nie czuję absoulutnie żadnej potrzeby, żeby Was znać z imienia i nazwiska, ani zaglądać Wam w karty ciąży. To nie jest policja do cholery tylko forum, w którym ma być fajnie, przyjemnie, na którym można się wygadać i dostać cenne rady. Poza tym Leirion ma rację z tym administrowaniem danymi osobowymi, jeśli dziewczyny na fb nie udzieliły pisemnego (!) pełnomocnictwa administratorowi grupy, to GIODO miałby tu dużo do powiedzenia i sporo kar by się posypało.

MEGI81, ag194 lubią tę wiadomość

3jgxhqvktwt5w6mq.png
    Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku!
  • Anstice Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc dziewczyny. Pół dnia wczoraj mnie tu nie było i takie akcjie oj... podsumowując ja będę zaglądać tu na bbf na szczęscie mnie na fb nie było i nie przenoszę się.
    Wszystkim współczuje tych chorych akcji tak jak tu padły słowa przez kogoś niektórzy się martwią więc zapewne stąd przenoszenie informacji ale to forum nas kobiet w ciąży i chyba między nami kobietami to zostaje....

Życzę wszystkim miłego dnia!

Ps. Wczoraj byłam na szkole rodzenia znów wiele przydatnych info tym razem omawiany
    E były fazy porodu jak się przygotować fo szpitala co czujemy (objawy w kaxdej fazie). Omówienie porod naturalna i cesarka. Bardzo zadowolona jestem ze szkoły rodzenia. Jednakże mam powoli świadomość ze czas pakować torbe do szpitala

MEGI81, Martchen lubią tę wiadomość

Czekamy na Ciebie Córeczko! Moje 2700 g szczęścia <3
    Kolejna wizyta 04.05.2017
    201705157147.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciężko będzie z innym forum. Byłam już na parentingu, na mnz, itp i bbf jest najczytelniejsze, najmniej awaryjne. Zresztą ja już 2 ciążę tu jestem, nie mam nic do ukrycia ;)
    Głowa mi pęka, mały strasznie kopie. Idę dzisiaj na 8.30 i do 16.30 :(

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja z samochodu. Jedziemy z młoda do okulisty.
    Mnie coraz częściej mecza skurcze, wczoraj bolesne dość,muszę o tym wspomnieć ginowi. Juz pol dnia przelezalam a tu takie cos. Jeszcze 8 tygodni a Maks straszy. Przy Pauli nie miałam ani pol skurcza póki nie weszłam na porodowkę.

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam skurcze czasami i zawsze jestem niespokojny poki nie mina a ostatnio fodc czesto :/

2017 #1
    2019 #2
    :D
  • Espera Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam... Wczoraj wieczorem miałam długiego posta przygotowanego, az dotarłam do info o akcji na facebooku. Weszłam wiec i chciałam sama się usunąć... Ale zdarzyły już to ogarnąć same. Ja mam dwa typy co do kretowania... Ale co tam, pozostał niesmak... Bo najpierw ktoś prosi o modlitwy wsparcie a potem ... Ech... Pamiętam doskonale historie Ggoni i jest utraconej w 19tyg córci Amelki. Pamiętam jej lęki i obawy... A teraz pamiętam gownoburze facebookowa z epitetami itd... Cos mi się wydaje ze nie schyle się do tego poziomu. Czuje ulgę ze już te wszystkie komunikatu i powiadomienia z face-a nie przychodzą... Miłego. Ja tu zostaje. 700 bab ba facebooku... Musiała wyjść afera gdy poziomu brak... Oraz gdy szuka się taniej sensacji. Miłego dnia.

Misia 69, Carolina, GoNia1979, Kamilutek, Arwi, MEGI81, Martchen, ag194, Uszczesliwiona, rybka33 lubią tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Maniuś Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szkoda by było żeby forum się rozpadło... Myślę że nie podajemy tu żadnych danych osobowych więc nie ma problemu...Belly jest przejrzyste, a na żadnym innym forum tak nie będzie, poza tym do końca nie wiadomo kto wyniósł info i nigdy nie będziemy miały pewności czy krecik ie przeniesie się z nami...
    Co do fb, ja do tajnej grupy mogę dołączyć jednak moim zdaniem najlepszym czasem na to jest moment gdy każda urodzi... Wtedy następuje selekcja bo nie każdy ma czas na siedzenie przy kompie i zostaję garstka dziewczyn z którymi można później mieć świetny kontakt :)

Przykre że dziewczyny tak zareagowaly, bo wsparcia tu dla nich było dużo...

Póki co proszę o kciukasy, bo za chwilę wizyta u diabetologa a o 13 u ginekologa :)

GoNia1979, Hope_, Kamilutek, MEGI81, Martchen, Uszczesliwiona, Anstice, Camilia, sylwucha89, Elmo13 lubią tę wiadomość

zrz69vvjbeicd46f.png
    Synek 19.08.2015 ❤️
    Synek 05.05.2017 ❤️
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Mamusie :)
    Całą noc śnił mi się FB i te chamskie akcje;/
    Espera, dokładnie. Ludzie proszą o wsparcie, całe forum się przejmuje, a potem takie coś :(
    Dziwnie mi się teraz tu pisze, mam wrażenie, że jesteśmy śledzone. Nigdy wcześniej nie usuwałam swoich postów (a tam są zdjęcia od czasu do czasu) i aż się zaczęłam wahać czy nie zrobić jakiś czystek i usunąć swoje zdjęcia, ale chyba moje lenistwo mi na to nie pozwoli, bo już nie pamiętam w jakim czasie wstawiałam.

Kto ma dziś wizytę, życzę powodzenia i ujrzenia swojego Maluszka na usg :)
    My mamy dziś szkołę rodzenia a jutro przyjeżdżają do nas moje 2 przyjaciółki na kilka dni, więc pewnie będę się trochę mniej udzielać.

MEGI81, ag194 lubią tę wiadomość

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • GoNia1979 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny.. no nie.milo nie milo ze strony dziewczyn na fb cale szczescie ja tego dziadostwa nie mam i sie mega ciesze..
    Myslalam ze tutaj sa same powazne i dojrzale kobiety majace rodziny i czekajace na swoje dzieci ktore nosza pod sercem..a znalazly sie osoby ktore tak naprawde mala siano zamiast mozgu w glowie.. zadne zle rzeczy przeciez nie byly tu pisane na temat Ggoni..wspolczuje dziewczyna tej sytuacji bardzo ale tak jak pisalyscie znamy sie od II kresek zzylysmy sie bardzo a teraz co?? Atmosfera kwasna.. nie nawidze takich sytuacji.W kazdym razie koniec tematu nie dajmy sie stlamsic i zyjmy swoim zycie..ooooo!!!
    Milego dzionka
    Trzymam kciuki za wszelkie wizyty dzisiejsze

Zyrcia ja tez sie pisze na pomysl z forum prywatnym..

MEGI81, Martchen, ag194, Maniuś, Moniqaaa lubią tę wiadomość

<3 <3 Oliwierek Dawid <3 <3
    201705051770.png
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2017, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marie dokładnie też się czuję tutaj "sledzona" dużo osób nie wiedzialo o tym forum. Ja jestem od chyba 3 lat ale oczywiście byłam najpier na ovufrirnd. Tutaj wlanie mamy naszą prywatność a dzięki pewnym osobom już jej nie mamy. Przykre to :( Również nie chcę mi się kasować postów bo nie leży wie jaką długa drogę przeszłam zanim tu trafiłam a wiele o tym się pisało. Trochę mnie zabolało,że zostałam usunięta z majowek z fb. Przez to że się wypowiedziałam i stanelam w obronie naszego bbf. Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace

MEGI81, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość

f2w33e3k5idkv34t.png
‹‹ 1228 1229 1230 1231 1232 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ