MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny
No to zamęt wyszedł cudowny dobrze, że w ogóle nie weszłam w grupę majówek na fb bo nie lubię dramy i dupy obrabiania do tego o co... o martwienie się
Ja mogę zostać tutaj albo inne forum albo fb bez znaczenia
Dajcie tylko znać jakbyście się przenosily żebym nie musiala listu gonczego za wami puszczać
Qasha ja dziś dokładnie o 4.10 męża do pracy budzilam bo chyba mi się śniło, ze budzik dzwoni
Kamilutek trzymam kciuki za krzywa
U mnie na razie spokojnie
Wczoraj miałam po dawce zarelka słodkości lekko podniesiony cukier ale z dopuszczalnej 7.8 miałam 7.9 więc jak na to co zjadłam jest dobrze
Rano naczczo wynik prawidłowy zobaczę teraz jak zjadłam śniadanko co będzie
Ja również czuje się częścią tego forum wiele się dowiedziałam chociaż jestem matka polka od ponad 18stu lat to wasze rady bardzo mi się przydały
W zyciu bym nie pomyślała żeby strzelać fochy jeżeli coś by było nie tak i ktoś by Was o tym poinformował wierzę w szczerość i nikt tu nie jest psychiczny żeby robić pozywke z dramatu innej osoby
Szkoda tylko bo wewnętrznie czuje, że nie chce już wstawiać zdjęć prywatnych
To tylko troszkę będzie mnie ograniczać bo nie mam nic przeciwko żeby ktoś czytał ale nie tylek obrabial...
Ja również zaglądam na kwietniowki i również inne wątki nawet grudniowki w celach czytania i czerpania dodatkowej wiedzy a nie robienia dramy
MEGI81, Misia 69 lubią tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Kamilutek, po glukozie jesteś glodna?
MEGI81 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
ja wczoraj wieczorem też miałam napięty i twardy brzuch i to chyba ze stresu
zdenerwowałam się całą tą akcją i jest mi żal wszystkich z Was, które zostały tam oskarżone i przez to, że pod naszym adresem leciały na fb takie epitety i wulgaryzmy. osoby to piszące nie zdają sobie chyba sprawy, co to jest ochrona danych osobowych i naruszenie godności drugiego człowieka. i chyba nie wiedzą, że to jest karalne.Kamilutek, GoNia1979, Espera, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
non stop przeskakuje mi forum, źle sie czyta
heh Pauli wyszła wada wzroku, cudownie. Za rok kontrola i jak sie nie wyrówna to okulary. JUż wiem, że z Maksem tez będziemy sie musieli zgłosić jak skończy rok.
ja tu będę zaglądać, na fb też. Idę napić sie w spokoju kawy.
z takimi otwartymi forami zawsze wychodzą kwasy dlatego aż tak nie uzewnętrzniam się tutaj. wolę fb gdzie widzę kto jest kim.
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dziewczyny, nikt Wam nie będzie miał za złe, jeśli usuniecie część lub nawet całość postów z takimi bardziej prywatnymi informacjami. Przecież cześć z nas po kilku dniach usuwała chociażby zdjęcia. Róbcie tak, żeby czuć sie komfortowo, to najważniejsze.
Tak samo Qasha, jeśli zdecydujesz się usunąć stare i założyć nowe konto, to jest to z mojego punktu widzenia jak najbardziej ok. Przeciez nie po to tu jesteśmy, żeby robić wiwisekcję własnego życia i obrażać się za byle g..no.MEGI81 lubi tę wiadomość
Ta sytuacja wgl jest ehh dziwna .... ktoś was musiał pokazać paluszkiem dokładnie żeby wymienić was z imienia i nazwiska .
Po 2 dla mnie to forum jest bardziej kameralne niż facebook (ogólnie nie tylko grupa ) tam każdy jest wymieniony z imienia i nazwiska . Tamte dziewczyny nie rozumieją tego że tu jesteśmy już parę dobrych miesięcy i że jesteśmy w jakiś sposób że sobą związane i że to nie było robienie sensacji a zwykła troska o osoby które zna się (internetowo ale się zna) kilka dobrych miesięcy i utrzymuje się z nim regularny kontakt. Jeżeli jest sytuacja ze zostalysmy wprowadzone w temat że np u toski się coś dzieje to nie machniemy ręką na zasadzie " a co mnie to obchodzi " tylko będziemy sie martwić i interesować a zwłaszcza kiedy ktoś prosi o wsparcie i modlitwę. Jestesmy w ciąży i np ja stawialm się w myślach na miejscu toski i niesamowicie jej kibicowałam i dalej jej kibicuje. Jej i Alanowi. Bo przecież to mogło spotkać każda z nas . A z tą drugą dziewczyna inna sprawa . Głupio wyszło ale była tu z nami też od początku i znikła więc tez się człowiek zastanawia i martwi . Można odebrać że zrobiliście źle ale w sposób jaki została wyrażona niechęć w waszym kierunku jest słaba. Jak dorosłe kobiety w ciąży mogą wyzywać w taki sposób drugie kobiety w ciąży...nie można tego z kulturą zrobić ? Eh ... ja lubię tamtą grupę i udzielam się tam i pomaga mi w wieku pytaniach i ja pomagam innym nie wynosze nic i wynosić nie będę o ile mnie nie wyrzuca za to że jestem też tutaj co byłoby moim zdaniem nie sprawiedliwe ... ale dziwi mnie ze ktoś oczekuję prywatności i zaufania na facebooku gdzie jest 400 osób z imienia i nazwiska. Ja uważam że na facebookowej grupie mogę się zapytać np jaki krem się poleca a nie co dzieje się u mnie .
Jak założyciel grupę tajna to dołączę i jal będzie tajne forum to też i tutaj też mogę zostaćMEGI81, ag194, Misia 69, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Witajcie!
Mi też przeskakują posty na forum, tzn że ktoś usuwa swoje i wszystko się przesuwa w góre chyba nie? W ogóle niefajnie wyszło z tym fb, na szczęście ja nie jestem w żadnej grupie na fejsie, oprócz naszej z przedszkola. i tyle mi wystarczy. Za mało mam czasu, żeby się udzielać, nawet tu jak zauważyłyście pisze od czasu do czasu tylko. Ale trzymam za Was wszystkie kciuki i każdą wiadomość i dobrą i złą przeżywam jakby to było o mnie.
Któraś napisała (wybaczcie już nie pamiętam która), że dzięki temu, że piszemy o wszystkim każda z nas bardziej się pilnuje jeśli chodzi o różne objawy. I to jest święta racja, bo czasem nawet by mi nie przyszło do głowy, że coś co mam może świadczyć o problemie. Dzięki Was zdaje sobie z tego sprawę.
A powiedzcie mi, bo mam konto dopiero od niecałego miesiąca na bbf, pisze mi u góry strony na czerwono ze mam przedłuzyc abonament. Muszę? Bez tego nie bede mogła pisać postów? Czy jak to jest? Wiem głupie pytanie ale wiecie...kalafior...
Kamilutek powodzenia na glukozie, ja odebrałam w pon i nie wiem czy wam pisałam ale mam 89 na czczo 121 po 1 godz i 109 po 2. Doktorek uznał że idealnie i mogę się nie przejmować słodyczami. I całe szczęście bo mnie strasznie ciągnie na wszystko co czekoladowe. -
monika_89 wrote:non stop przeskakuje mi forum, źle sie czyta
heh Pauli wyszła wada wzroku, cudownie. Za rok kontrola i jak sie nie wyrówna to okulary. JUż wiem, że z Maksem tez będziemy sie musieli zgłosić jak skończy rok.
ja tu będę zaglądać, na fb też. Idę napić sie w spokoju kawy.
z takimi otwartymi forami zawsze wychodzą kwasy dlatego aż tak nie uzewnętrzniam się tutaj. wolę fb gdzie widzę kto jest kim.
Kiedyś było gorzej, bo nie było soczewek, a teraz to nawet z bardzo dużą wadą wzroku można uprawiać nawet najbardziej szalone sporty.
zgadzam sie z Klaudią, jakbym była znana z imienia i nazwiska nie pisałabym nic prywatnego. Pewnie jakby ktoś przekopał wszystkie moje posty i sam był z mojego środowiska, to mógłby mnie zidentyfikować. Ale nie wierzę, ze znajdzie się ktos z zewnatrz, komu chciałoby sie przedzierać przez osiemset wpisów
Edit: Mój Boże, jakie osiemset, ponad dziewięćset! Kiedy ja to wszystko zdążyłam napisać!?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:06
WreszcieMama lubi tę wiadomość
Dziewczyny naprawdę nie ma juz sensu rozstrzasac tematu Toski i forum na fb. Skoro ukryla przed nimi fakt, ze siedziala z nami od września to niech tam sobie siedzi i krzyżyk na droge.
Sory ale dla mnie to dziecinada co zrobila i nie ma sensu dawac pożytku pasozytom do tematów.
Nie wspominajmy juz tego, bylo minęło żyjmy dalej bo malo czasu urokliwej ciąży nam zostaloGoNia1979, MEGI81, Espera, marie_marie22, Camilia, sylwia1985, Martchen lubią tę wiadomość
-
Dzieeeeeeeeeeeeeń dobry Dziewczynki!!!
A ja tam się bardzo cieszę, bo po każdej gównoburzy wychodzi słoneczko! Nasze forum zostało przetrzepane i oczyszczone, to bardzo pozytywna sytuacja!
Poziom komentarzy z FB mówi sam za siebie i nie wymaga żadnego komentarza. Tym bardziej, że te z Was, które próbowaly wytłumaczyć sytuację, zostały wywalone hueh, dojrzałość tak bardzo Nieważne ile nas zostanie, ważne że to będą normalne ciężarówki (chociaż czy ciężarówki mogą być normalne?! . Nie mam potrzeby przenoszenia się gdziekolwiek, cokolwiek tu napiszę nie będzie ściśle tajne. Także mleczne cycuchy do przodu i jedziemy dalej! A nawet jeżeli ktoś szpieguje i szuka taniej sensacji...no cóż. Szybko mu się znudzi
Qasha, mistrzostwo świata! Kalafiorek tak bardzo Kochana, piszesz o zablokowaniu pamiętnika. Sprzedaj info jak to się robi.
Kamilutek, czekam z niecierpliwością na nazwę tej serii z DM. Stoję jak koń w bloku startowym, już żyję sobotą i wielkimi zakupami i wielkim praniem
messy99, ag194, Kamilutek, WreszcieMama, MEGI81, Hope_, marie_marie22, Maniuś, Martchen lubią tę wiadomość
-
Ale się porobiło, no masakra. Mnie co prawda nikt z imienia i nazwiska nie wymienił, ale w momencie jak ta akcja wyszła to odeszłam z tamtej grupy. Za dużo tam ludzi, tłok i chaos i do tego takie teksty od ciężarnych bab? Przegięcie...
Monika89 priv
Jeśli chodzi o tajne forum to super pomysł jeśli się to da ogarnąć. Na fb też dołączę do naszej tajnej grupy, ale stąd nigdzie nie odchodzę, za bardzo się z tym forum zżyłam szkoda, że tak się porobiło, no ale sprawa ucichnie za jakiś czas mam nadzieję.
Z miłych rzeczy to wczoraj kupiłam i zamówiłam wszystko co miałam na liście wyprawkowej! Auto mieliśmy zapchane materacami i innymi pierdołami, łóżeczko przyjdzie z allegro, pełnia szczęścia tylko składować tego nie mam gdzie no i paczka z gemini dotarła, także jestem gotowa na dzidziusia teraz tylko wyprać i wyprasować resztę ubranek, pościele i kocyki i czekać do majaGoNia1979, Kamilutek, dewa, bbee, Edyta84, WreszcieMama, MEGI81, sylwucha89 lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
OMG co tu się dzieje. Kochane wczoraj przecież było święto miłości a tu...MASAKRA. Nie ogarniam. Smutno
Ja też nie mam fb, więc zostanę tutaj. Zżyłam się z Wami, mimo, że rzadko coś piszę to jestem na bieżąco z tym co się dzieje. Naprawdę dużo można z takiego forum się dowiedzieć.
Ja właśnie zjadłam śniadanie, i jadę zaraz złożyć wniosek o dowód dla mojej Hani bo z mężem planujemy na Dzień Kobiet jechać do Druskiennik na basen. Do pracy do PIT, zrobić opłaty. Ogólnie bardzo zabiegany dzień.
Miłego i spokojnego dnia
Powodzenia dla wizytujących, i oby brzuszki przestały Wam twardnieć od tego stresu.