MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dewa,synus prześliczny, a ta stopka boska
Camilia, wszystkiego co najpiękniejsze :*
Bbee, wizek pierwsza klasa
Karissa, brzuszek super
Leirion, najważniejsze że jest lepiej.Leż i pachnij.W razie w nie czekaj na nic tylko leć na IP.Camilia lubi tę wiadomość
-
Ja już miałam wszystko poprane, ale moja mama ciągle cis dokupuje i araz kolejna pralka się uzbiera... Generalnie teraz skupiam się na prasowaniu. Białe już kończę, w przyszłym tygodniu kolorowe i na końcu jeszcze te ostatki do prania i prasowania...
Musze tez doczyścić łóżeczko po młodym bo cale jest pooklejane naklejkami. No i jeszcze przewijak kupić... I powinno być git -
Camilla wszystkiego najlepszego, lekkiego porodu i zdrowego dzieciaczka!
Aga, nie martw się, ja nic nie wyprałam jeszcze (pierwsze odplamianie tylko części ciuszków było) i na razie nie planuję. Dopiero po remoncie czyli przełom marca/kwietnia się biorę. Nie ma co panikować, jak się dobrze zepnę, to w dwa dni wszystko uprane i poprasowane, a rodzić zamierzam na koniec maja i nie dopuszczam innej możliwości,więc zdążę!
Leirion, dobrze,że już lepiej! Odpoczywaj!
Arwi, jak tam w szpitalu? Nie leżysz na korytarzu mam nadzieję? Daj znać jak warunki!Camilia lubi tę wiadomość
-
Arwi trzymam za Was mocno kciuki! MUsi być dobrze w końcu to KUBA chce już do mamy, ale niech sie chłop tak nie niecierpliwi jeszcze troche wytrzyma
Kamilutek pomyślałam od razu o Tobie:
https://outlet.limango.pl/done-bydeer/posciel-zoopreme-w-kolorze-blekitnym-z-wzorem-4259754
Kamilutek, ojejku lubią tę wiadomość
-
Arwi, kciuki zaciśnięte! Bardzo mocno!
Hope, podglądałam Twoją propozycję pościeli dla Kamilutkowej Matyldy! No cudo! Robimy Kubie pokoik w odcieniach bieli, czerwieni i niebieskiego właśnie! Super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 20:20
Arwi lubi tę wiadomość
-
Hope_ wrote:Patrze w papierach Jaska i mamy w zaleceniach witamine k od 8 doby, to teraz sie juz tego nie podaje?
ponoc teraz daja wit k po porodzie w szpitali,w sensie zastrzyku. w domu tylko wit d ale to czytałam... trzeba zweryfikowac
Arwi kciuki !! będzie dobrze! Musi byc!Arwi lubi tę wiadomość
-
Arwi najważniejsze,że jesteś pod dobrą opieką1 Trzymajcie się w dwupaku!
A jak podają (w co kłują) ten zastrzyk na płucka?Arwi lubi tę wiadomość
-
Hope_ wrote:Arwi trzymam za Was mocno kciuki! MUsi być dobrze w końcu to KUBA chce już do mamy, ale niech sie chłop tak nie niecierpliwi jeszcze troche wytrzyma
Kamilutek pomyślałam od razu o Tobie:
https://outlet.limango.pl/done-bydeer/posciel-zoopreme-w-kolorze-blekitnym-z-wzorem-4259754
Hope. widziałam tą pościel wcześniej, ale za regularną cenę - mimo że jest Bossska! - to rozbój w biały dzień. Dzięki za linka!
W ogóle fajna strona, nie znałam jej wcześniej.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Arwi wrote:W pupeeee Postraszyli mnie, że mega bolesny, a to tylko takie uczucie kłucia przez chwilę było, absolutnie nic strasznego. Kuba po tym dostał adhd, może da mu to do myślenia
Mnie też nie bolał ten zastrzyk, ale wszystkie dziewczyny jakie przewinęły się za mojej kadencji w szpitalu prawie wyly z bólu. Jedna mówiła że przypomniał jej się poród, więc chyba dziwne jesteśmy. A plucka Kubusia jutro już będą dojrzałe więc szybciutko. Trzymam kciuki za Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 22:13
Arwi lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina