MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra gratuluje dużego synka No i że z szynką dobrze, czego chcieć więcej
Kamilutek szkoda Twojego czasu i nerwów, ale najważniejsze, że wizytę dało się bez problemów przełożyć
Mój mąż chyba poczuł presję czasu, bo wczoraj już chciał składać komodę, bo przecież trzeba już zacząć prać i prasować "No najwyższy czas" mi powiedział A ja wyrodna żona i matka każe mu najpierw kupić wieszak na telewizor i wywieźć starą komodę
No i dzisiaj rano mąż mnie budzi a ja do niego przez sen "gorącą czekoladę poproszę" Nie pamiętam co mi się śniło ale dieta chyba daje o sobie znać
Kamilutek, Mabelle, MEGI81, Karissa lubią tę wiadomość
-
a ja siedze zaryczana i nie wiem co robic. caly czas boli mnie podbrzusze, gdy wstalam mialam takie dziwne uczucie wilgoci i jak się pomacałam to mialam całą rękę mokrą (jak w wodzie). Nie wiem czy jechac na IP gdzie znowu ktos powie ze przesadzam, czy siedziec w domu i czekac na wizyte do wtorku
-
nick nieaktualnyLeiron jedz na IP i nawet nie mysl o tym zeby czekac do wtorku!!
Nadrobilam i zapomnialam komu co mialam odpisac... ale standardowo za wszystkie Was dziewczynki trzymam mocno kciuki :*
Ja poprosze o kciuki o 14:50 bo idziemy do nie swojego gina na kontroleBreezee, Mabelle, aneta.be lubią tę wiadomość
-
Leirion wrote:a ja siedze zaryczana i nie wiem co robic. caly czas boli mnie podbrzusze, gdy wstalam mialam takie dziwne uczucie wilgoci i jak się pomacałam to mialam całą rękę mokrą (jak w wodzie). Nie wiem czy jechac na IP gdzie znowu ktos powie ze przesadzam, czy siedziec w domu i czekac na wizyte do wtorku
-
Na razie wyszłam na spacer obok domu... Na tym jednym mokrym zdarzeniu sie skonczylo, przegonilo mnie też do wc - może stad ten bol podbrzusza. Jesli przejdzie to znaczy ze może zaparcia.. A jesli cos sie będzie niepokojącego dziać to pojadę jak mężu wróci z pracy. Ostatnio jak byłam u ginki to też rozmawialiśmy o uplawach i nadal nie mam pomysłu jak odróżnić takie saczenie od nietrzymania moczu przykładowo.
-
Leirion ja bym i tak pojechała sprawdzic.
Moja Mała w ogole ostatnio odwala. wczoraj od szalala ( chyba 1 raz az tak bardzo) i to cały dzień. Dziś z pocczatku cisza ale juz kopała. Ja sama nie wiem jak ona jest ulożona. na usg 26+2 była głowkowo- ukosnie. a teraz ja czuje po llewej i prawej stronnie.. w poprzek sie polożyła?
Usg III trymestru bede robic dopiero ok 32tc a martwie sie zeby głowkowo juz byla
Kciuki za wizytujace!
MIłego dnia! -
Hej:p dziś piątek czyli kolejny tydzień do przodu:) ale ten czas leci ! Do terminu 69 dni a do cesarki kto wie :p siedzę grzecznie w domu i pije wode . Oby w poniedziałek okazało się że jest wszystko w porządku i że tych wód też jest odpowiednio dużo.
sylwucha89, MEGI81, monika_89, Kamilutek, GoNia1979, Karissa lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Lerion, jak najbardziej jedź na IP! Trzymam mocno kciuki!
Breezee, mam nadzieję, że już niedługo wyjdziesz, fajnie, że jest co raz lepiej.
Kleo, ale masz dużego synka już
Kamilutek, przykro mi, że się tylko zestresowałaś na tym lotnisku, mam nadzieję, że Ci zwrócą kasę.
WreszcieMama, mi też się nie chce pisać, ciężko się pisze lewą ręką, leżąc na boku
Dewa, fajnie, że mieszkanie zmieniacie
Co do skurczy, twardnień itd. U mnie to w ogóle jest dziwne, czasami brzuch mi nie twardnieje na skurczu tylko po prostu jest taki napięty-twardy bez skurczu jakby... przez większość czasu taki jest jak jestem poza łóżkiem. Nie wiem jak bardzo to źle. Dlatego leżę, wtedy brzuch miękki.
A dziś mnie pachwiny ciągną
Ale za to bryka już jeeeest
Ja jestem zakochana, ale to ja :)Wykończeniem jestem zachwycona, fajne rozwiązanie połączenie eko-skóry z materiałem, torba ładna i pojemna. Olbrzymi jest Dobrze, że nie będę go musiała targać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2017, 19:40
WreszcieMama, Mabelle, sylwucha89, Camilia, Rudzik, MEGI81, aneta.be, monika_89, Kleopatra, Kamilutek, Foremeczka, Breezee, ag194, GoNia1979, rybka33, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Szykujecie już wyprawkę? Jeśli tak to zapraszam Was na www.babelu.pl może znajdziecie coś tam dla Waszych maluszków Dziś w prezencie do każdego zamówienia dodajemy ocieplaną śliczną apaszkę (do oglądnięcia w dziale Dodatki). Więcej szczegółów na naszym instagramie i facebooku Dajcie lajka Pozdrowienia!
link do sklepu: www.babelu.pl
fan page na facebooku: https://www.facebook.com/babelusklep/
instagram: www.instagram/babelusklep
-
Dzisiaj z okazji moich 31 urodzin mąż zabiera mnie na kolację jupiiii
Do Julki przychodzi niania tak na trzy godzinki. Już nie pamiętam kiedy ostatnio wyszliśmy razem tylko we dwoje. Szał dosłowniebbee, WreszcieMama, Martchen, Mabelle, MEGI81, sylwucha89, aneta.be, Kleopatra, Hope_, Kamilutek, Breezee, ag194, Madu1611, Karissa, Maniuś, rybka33, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Bylam w aptece wracając ze spaceru - chciałam kupić papierki lakmusowe albo specjalne wynalazki żeby obczajac Ew. Wody. Ale niestety. Z tego co czytałam na necie wody maja wysokie ph (od8) i barwia papierek na granatowo. Dobrze wiedzieć tylko szkoda ze brak papierka ;p
Położyłam się na razie i odpoczywam. Czekam aż pasierb wróci do domu bo jakby mnie nie bylo to by nie wszedł. Poczekam na męża i zobaczymy co dalej.
Czuje sie jak wariatka. Ogólnie juz bylam zebrana i spakowana do lekarza, przedzwonię chyba do mojej gin i na IP, ciekawe co powiedzą.