MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Arwi keep calm bedzie dobrze
P.s ja tez sie boje ze mala.wyjdzie wczesniej i tez mam schize nieraz mysle czy to skurcz bh czy co
Ja wlasnie niancze dwumiesiecznego synka kolezanki:)) dalam butle odbilam polozylam spac ale cos sie wierci wolal.spac na mnie heh -
Sorki, że nie odzywałam się po badaniu, ale starałam się Was nadrobić, a miałam w pokoju taką gadułę - ale fajną, która nie pozwoliła mi Was nadrobić.
No więc może przy pokrzepieniu serca Arwi i nadzieję że będzie dobrze. W tamtym tygodniu szyjka trzymała mocno na długości 1,5cm, a teraz na 2,87. Cała szyjka dalej na 3cm. Nie ma efektu Y. Mam zmniejszony magnez z 2 kroplówek na 1 do poniedziałku. Jak wtedy dalej będzie ok, to odstawiają kroplówkę i od wtorku biorę tylko magnez w tabletkach. Po 3 dniach jak nadal będzie dobrze to wychodzimy. Czyli zejdzie jeszcze do czwartku-piątku, a to już będzie 32 Tc. Długo zeszło ale wolę jak gin dmucha i chucha i nie puszcza, niż miałby bagatelizować. Nawet otrzymałam pozwolenie na prasowanie, ale na siedząco. Ropula moja w poniedziałek miała 1540. KTG pięknie się pisze, a ruchów tyle, że czarno na kartce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 19:53
Kamilutek, Mabelle, Arwi, Hope_, bbee, Martchen, rybka33, MEGI81, Anstice, GoNia1979, sylwucha89, monika_89, Foremeczka, Kleopatra, Madu1611, Rudzik, Karissa, Maniuś, mon!ta^ lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Arwi napewno będzie wszytsko dobrze! Kuba posiedzi jeszcze w brzuszku! Trzymam za Was kciuki
Breezee dobrze, że się odezwałaś Cieszę się bardzo z takich pozytywnych wieści! A do tego prasowania to ja bym się tak nie wyrywała, bo strasznie nie lubie
Przyszło zamówienie Kurierzy teraz to lepsi niż Mikołaj na Bożenarodzenie Wszytsko super. A ja cieszę się, że wydałam kupę kasy Na liście wyprawkowej coraz mniej pozycjiBreezee, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Breezee, super wieści!
Arwi, będzie dobrze, tak czy siak, jesteś pod opieką i to jest najważniejsze. U Breezee akcja się zatrzymała i odwróciła, więc dokładnie tak samo może być u Ciebie.
Dewa, jak mieszkanie? Motylki w brzuchu były?
Matylda tak hasa, że cały brzuch mi skacze, ale tylko poniżej pępka. Wg gina dno macicy jest już dobre kilka cm ponad pępkiem, więc skoro ją czuję cały czas na dole, to znaczy, że jest w ułożeniu pośladkowym? Tak się zastanawiam nad tym, jak ona siedzi i cholerę nie mam pomysłu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 20:20
Breezee, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Łooomatko, co za dzień. Jestem sflaczała jak balonik. Mieszkanie super! Wystarczy raz przemalować, porządnie wywietrzyć, gruntownie wysprzątać i można wchodzić. Z wyjątkiem innego koloru framug i drzwi, kafelek w łazience i kuchni, wszystko jest tak jak u nas. Do końca przyszłego tygodnia się przeprowadzimy
Chłopa kusi nowa kuchnia, bo nasza jest po poprzednim właścicielu, piekarnik jest zepsuty i grzeją tylko dwa palniki - i to na maksa! Mnie kusi łóżko do sypialni, bo śpimy na wersalce, która na środku już się zapada i fatalnie się śpi, naprawdę fatalnie. I chcielibyśmy pozbyć się starej sofy i kupic coś do siedzenia w salonie. Chłop chce nową lodówke i już widzę, że kolejny kredyt mu się marzy. Jeden mamy i przed kolejnym będę się bronić rękami i nogami. Przeciez czeka nas tyle wydatków...po co ładować się w kolejne? Ta kuchnia jeszcze trochę pociągnie...z drugiej strony za nową nie trzeba płacić miliona monet, po roku będzie spłacona. Nie wiem, czeka nas chyba pierwsza w życiu drastyczna różnica zdań
Tak jak Kamilutek, nie wiem co to są skurcze brzucha, twardnienie i inne brzuszne sprawy. Hmmmm, rano mam miękki, wieczorem większy i twardy, koniec pieśni.
Jutro o 10.30 wizyta i nie wiem czemu, ale się stresuję Odkąď czuję ruchy wizyty mnie nie stresowały, a ta jutrzejsza owszem. Nie wiem co z wagą, nie wiem co z badaniem cukru, przede mną pierwsze KTG. A co jeśli brzuszek Kuby jest dalej za malutki?
Arwi, Kochana, wyczuwam duży spokój z Twojej strony pomimo tej szyjki nieszczęsnej! Kubuś Wiercidupka spieszy sie na świat, ale mam nadzieję że posiedzi jeszcze kilka tygodni. Za zimno jest jeszcze na wycieczki Duuuużo spokoju Wam życzę :*MEGI81, Kamilutek, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Arwi, trzymaj sie! dobrze, ze lekarze reaguja i jestes pod opieka. mysle o was!
Kamilutek, ja tez czuje tylko na dole dziecko. nad pepkiem sporadycznie...moja jest ulozona glowa do dolu wiec mam wrazenie ze to tylko raczkami tak macha, a kopniaki w wyzszych partiach czuje sporadycznie lub prawie w ogole.
no chyba ze sie przekrecila i jest nagle glowa do gory to sa to kopniaki.
rusza sie duzo chyba, wiec sie nie martwie...
co do skurczy to nie czuje nic, tylko krzyz mnie boli czesto, po lewej stronie na dole. nie wiem czy to jakis skurcz, czy krzyz, czy co to...
pzdr
gosia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 21:12
Kamilutek lubi tę wiadomość
Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Arwi polubiłam przez przypadek.
Kubuś to już duzy chłopak:) Na pewno jeszcze posiedzi w koncu w brzuszku najlepiej
trzymamy za Was kciuki.
Breezee super wiadomosci
-
Hope_ wrote:Rudzik - ja uzywałam tantum rosa rozrabiałam w dużej butli z wodą i wlewałam do takiej butelki do irygacji zatok co jaks ie nacisnelo to lecialo troche pod cisnieniem, zeby rany nie dotykac i nie podrażniać. robilam tak co wizyte w toalecie a potem osuszalam ręcznikiem papierowym (np queen z biedry, wazne by sie nie rozwarstwiał), plyn to z bialego jelenia miałam ale w plynie.
Ja tanrum rosa rozrabialam w 1,5 litra i uzywalam przez caly dzien, jk brakło to dorabiałam.
Martchen ja do 140x70 mam 100x135.
Megi biały jelen prEbiotic?? bo probiotic nie widze w gemini...
PRObiotic opakowanie białe z niebieskim.
na gemini nie sprawdzałam, tylko w sklepie internetowym Polleny Ostrzeszów
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52726ed75d10.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2017, 22:04
Hope_ lubi tę wiadomość
-
Arwi zaciśnij nogi, dupka w górę i nie wypuszczaj jeszcze Kubusia wszystko będzie dobrze
Breezee super wiadomości a prasowanie niech Mąż zrobi - Ty nie możesz się przemęczać, a On może się wykazaćrybka33, gonia13, Breezee lubią tę wiadomość
-
Arwi również trzymam kciuki by maleństwo jeszcze posiedziało w brzuszku jak najdłużej.
Breezee cieszę się z dobrym wiadomości,oby tak dalej i nie śpiesz się z prasowaniem,nie ma co szaleć i się przepracowywać.
Już duże te wasze dzieciaczki,ciekawe jak duży jest mój Synek a usg i wizyta dopiero 27 marca.Breezee lubi tę wiadomość
-
Ja wróciłam z urodzin ledwo żywa i zaraz zmykam spać. czekam tylko na Męża, który zaraz wróci z pracy.
Dzisiaj u nas strasznie wiało, na ulicy obok drzewo się złamało i spadło na samochód, a poza tym okazało się, że wczoraj w dzień na tej ulicy okradli dom i dwa mieszkania i teraz się trochę boję iść sama spać dopóki Męża nie maMabelle lubi tę wiadomość
-
Arwi trzymam kciuki żeby było dobrze! Oby Kubuś grzecznie posiedział!
Mam nadzieję że Anastazja posiedzi u mnie grzecznie w brzusiu. Bo ani ja ani dzidzia nie spakowane w pełni. Wiele rzeczy brakuje do szpitala plus pokój dla niej nie gotowy i nie będzie wcześniej jak w kwietniu.
Ruchy czuje bardzo mocne lata mi cały brzuch ulubione miejsce prawa strona pod żebrami.
Brezze super wiadomości oby tak dalej!Breezee lubi tę wiadomość
-
Arwi trzymam kciuki! Dobrze ze Kubus nie jest takim okruszkiem, ale lepiej niech sobie jeszcze w brzuszku posiedzi.
Ja już po gimnastyce wodnej dla ciężarnych i jestem mega zachwycona i czuje sie lżej
Mój synek jest juz głowa w dół i czuje kopniaki bardzo wysoko. W sobotę chcemy zrobić mała wycieczkę rowerowa zobaczymy czy jeszcze mogę na rowerze jeździć czy już nie. Moje siodełko jest jak wielka wygodna kanapa wiec mam nadzieje ze trochę nam sie uda bo ma byc piękna pogoda 15 stopni i słońce i chcieliśmy młodemu piknik na obiad zrobić. Jak sie nie uda to będzie spacer, chociaż moja polozna mówiła ze spokojnie możemy spróbować tylko bez wyczynów i powoli
wersja z OM
-
Arwi na pewno Kubuś jeszcze tam troszkę posiedzi, trzymam kciuki
Ja też miałam dziś nie najlepsza wizytę... Z Małą na szczęście wszystko dobrze, ma już 2050 ale za to z łożyskiem średnio... Mam jakieś zwapnienia. Czy któraś z was się z tym spotkała? Bo przewertowaniu internetow trochę mocno się wystraszyłam...Foremeczka lubi tę wiadomość
-
Arwi mam nadzieję że Kubuś posiedzi jeszcze kilka tygodni. Strasznie niecierpliwy ten Twój Synek! Mocno trzymam za Was kciuki!!!
Breezee bardzo się cieszę że się odezwałaś i to w dodatku z sami dobrymi nowinami! Teraz może być już tylko dobrze
Dewa super, że mieszkanie okazało się sensowne i będziecie mogli się szybko przeprowadzić wreszcie bez zbędnego stresu będziesz mogła wić gniazdo trzymam kciuki za wizytę, koniecznie daj znać po!
Carolina jak samopoczucie?Breezee lubi tę wiadomość