MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Samych wspaniałości dla jubilatki!
Arwi, zaciśnięte kciuki!
Dewa, piękne fotki! Wzruszające jak nie wiem stopki rozczuliły mnie totalnie
WreszcieMama, chyba zaczął mi sie ten sam problem... cała ciąże spałam jak zabita, szybko usypiałam i w ogóle... wczoraj położyłam sie po północy i do 3 nie mogłam zasnac myślałam, ze skoro o 3 zasnęłam, to pewnie do 13 nie bede w stanie sie podnieść i jakiez było moje zdziwienie jak obudziłam sie o 9 i już mowy o spaniu nie było! Cały dzien czułam sie normalnie... wręcz przeładowana energią! Położyłam sie po 1 i... nadal nie chce mi sie kurna spac! Ja pitole... o co chodzi? Ani nie chce mi sie siku, ani Tomek tak jakoś super teraz w brzuszku nie szaleje...po prostu nie chce mi sie spac Jutro musze wstać ok 10:30 i mam nadzieje, ze wieczorem padnę...:p
natomiast swoją energię zużywam od wczoraj m.in. na rozwój kolejnej Beaty-pasji: hybryd!:p Przyszły mi wczoraj pierwsze kolory i szaleje sie pochwale
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb57ca1177b4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7461ec7260c5.jpg
Jednak i tak najbardziej ekscytuje mnie fakt, ze w środę jedziemy skompletować wyprawkę!!!! JuhuMartchen, Arwi, amilka87, WreszcieMama, Kamilutek, MEGI81, Kleopatra, Camilia, Maniuś lubią tę wiadomość
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to! Do zobaczenia w maju!
-
Arwi, a każą leżeć na boku? Trzymajcie się tak dalej
Wyspałam się dziś! Mąż wrócił z nocki z pracy i przywiózł dziecko od dziadków, z woreczkiem w ręce, w którym przywiozła sobie kabanosa i kinder jajko... Cóż...
A mam pytanie, póki pamiętam, miałyście robiony odczyn Commbsa? Trzeba być na czczo? Ja na zwykłą morfologię nigdy na czczo nie jestem, bo to nie ma znaczenia przy wyniku.
-
nick nieaktualny
-
Udanego dnia Dziewczyny! My dzisiaj zaliczamy maraton po sklepach! Trzeba kupić farby i wszystkie malarskie akcesoria. I chyba wybrac nową kuchnię, bo nasza się raczej nie zmieści ( a już liczyłam na jakieś oszczędności). To będzie dłuuuuugi dzień
Arwi, postrasz Kubusia imieniem Quentinn ale w wersji polskiej, czyli zwykłym Kłentinkiem! Gwarantuję Ci wywoływanie porodu w 42 tygodniu Trzymajcie się dzielnie w dwupaku!MEGI81, Espera, Arwi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry mamuśki!
Arwi, niezły plan! Jakby ktoś mnie chciał nazwać Wacławą albo Brajaną, to też bym nie wylazła z brzucha.
Karissa, podziwiam, że Ci się chce. Mi się już nie chce nic Muszę się uczyć na prawko i w końcu podejść do egzaminu. Tak mi dobrze szło, kurs zakończyłam, tylko nie mogę się zmobilizować i umówić na egzamin...
A propos paznokci - chyba jestem jakaś dziwna, ale w ciągu całego swojego ponad trzydziestoletniego życia nigdy nie miałam ani hybryd, ani innych (nawet nie wiem, jak się nazywają), ani nawet nie byłam u kosmetyczki na paznokciach. Zawsze, jak pomaluję lakierem, to wydaje mi się, że paznokcie się "duszą" i szybko zmywam.
Bbee, ale że w jednym woreczku i czekolada, i kabnos???
U nas sobota miała być piękna wiosenna i co? I chmury... Ale może chociaż będzie ciepło, to sobie na rowery pojedziemy. Ale najpierw naleśniki z owocami i bitą śmietaną na śniadanie
Miłej soboty!Arwi, rybka33 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek wrote:
Bbee, ale że w jednym woreczku i czekolada, i kabnos???
Dokładnie. Już z resztą pochłonęła... Może dobrze, że za często u tych dziadków nie przebywa
U nas pogoda nie jest tragiczna pranie będzie schnąć na balkonie (jak mąż wstanie i je wyniesie). -
Dzień dobry
u nas ciepło i słoneczko świeci pranie już od godziny w pralce lata, ja kończę śniadanie w łóżku po 10 była teściowa przywiezie mi Kacperka, a o 11 przychodzi koleżanka z synem żeby chłopaki mogli się trochę pobawić. A popołudniu imieniny Dziadka i 92 urodziny Babci.
Arwi super, że tak optymistycznie jesteś nastawiona. A jak będziesz takimi imionami straszyć Kubusia, to rzeczywiście będą musieli wywoływać poród
Karissa jak po szkoleniu z makijażu?
Dewa fajnie, że udało się z tym mieszkaniem i że wreszcie będziesz mogła wić gniazdko dla Waszego wspaniałego Kubusia, który ma śliczną stopkęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2017, 09:14
Arwi, Karissa lubią tę wiadomość
-
Witamy w 29 tc !
zawsze tydzien do przodu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/439308870339.jpgbbee, Rudzik, Kleopatra, amilka87, Mabelle, Camilia, Espera, ag194, MEGI81, Maniuś, Moniqaaa, Breezee, Madu1611, gonia13, Kamilutek, Hope_, strawberry_juice, rybka33, sylwucha89, mon!ta^, Karissa lubią tę wiadomość
-
Arwi żeby Ci porodu nie musieli wywoływać jak Ci się syn przestraszy tymi imionami Fajnie, że jesteś dobrej myśli, pozytywne nastawienie to połowa sukcesu
Dewa męczący dzień się zapowiada ale jednocześnie jaki przyjemny
Bbee u nas w ciąży takie połączenia nie są rzadkością ale żeby dziecko tak karmić?
U mnie też słoneczka nie ma narazie. Po południu na imieniny do chrześnicy męża jedziemy
Arwi lubi tę wiadomość
-
Dewa cudowne zdjęcia i widać na nich całego maluszka nie da się nie zauważyć
Moniqaaa nie wiem dlaczego ale nasunela mi się myśl cukru
Maluszek jest spory wiem, że malutkie kobietki rodzą duże dzieci ale ja bym się chyba zdecydowała na zrobienie krzywej cukrowej żeby zobaczyć czy cukry są ok bo przy niekontrolowanych cukrach maluch przybiera za dużo na wadze
Może porozmawiaj z polozna bo ty chyba nie miałaś robionej krzywej cukrowej czy źle pamiętam?
Arwi trzymam kciuki żeby Kubuś siedział w brzuszku do końca i urodził się w terminie
Arwi lubi tę wiadomość
-
Liczba dnia to 5. Tyle grubych naleśników z bitą śmietaną, malinami, bananem, mango, granatem, musem truskawkowym i syropem klonowym zjadłam na śniadanie. A potem się dziwię, ze tyję kg na tydzień
No, ale dzisiaj mam ambitny plan spalić trochę kalorii na rowerku.
Śmieszna sprawa, ale muszę każdą swoją aktywność fizyczną ukrywać przed rodzicami. Najchętniej kazaliby mi leżeć, na samo wspomnienie o rowerze mama dostałaby zawalu i kazała przysięgać, ze poczekam z tym do pełnoletności dzieciaka.Kleopatra, amilka87, Rudzik, Espera, MEGI81, zastrzeŻona, dewa, rybka33, Karissa lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek też bym zjadła. A aktywność fizyczna jak najbardziej ale rower z dużym brzuchem? Wygodnie ci?
U mnie ciągle remont, do końca marca prawdopodobnie wszędzie pył, nawet sprzątać się nie chce robię aranżację wnętrz ;p ale nie wiem kiedy wprowadzę to w życie, i to sprzątanie, buuuu.
Dewa super fotki.
Idę chyba coś zjeść ;pMEGI81, Kamilutek lubią tę wiadomość
-
Zmiana kodu 3ka z przodu;) kurka nie mam.abonamentu juz nie wiem kiedy wykupie czy ktoras mniej więcej w tym dniu co ja moze mi powiedziec ile procent minelo?wiem ze 70 coś a potrzebuje wiedzieć kiedy bedzie 75 bo robie zdjecie i chce dać napis loading 75% i nie wiem czy jutro czy za tydzien dopiero:)
Martchen, bbee, rybka33, Karissa lubią tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Liczba dnia to 5. Tyle grubych naleśników z bitą śmietaną, malinami, bananem, mango, granatem, musem truskawkowym i syropem klonowym zjadłam na śniadanie. A potem się dziwię, ze tyję kg na tydzień
No, ale dzisiaj mam ambitny plan spalić trochę kalorii na rowerku.
Śmieszna sprawa, ale muszę każdą swoją aktywność fizyczną ukrywać przed rodzicami. Najchętniej kazaliby mi leżeć, na samo wspomnienie o rowerze mama dostałaby zawalu i kazała przysięgać, ze poczekam z tym do pełnoletności dzieciaka.
MY TEZ!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/80b5d1d98400.jpgbbee, Rudzik, MEGI81, Maniuś, Moniqaaa, Kamilutek, Hope_, sylwucha89, rybka33, mon!ta^, Karissa lubią tę wiadomość
wersja z OM