MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia, Olis, miło Was widzieć i czytać!
Strawberry faktycznie, wg usg mam termin na 1 czerwca, a jakby nie było 10 dni to całkiem sporo Zobaczymy we wtorek ile ten nasz Bobas przypakował przez 3 tygodnieolis87, Uszczesliwiona, GoNia1979, MEGI81, Martchen, _strawberry_juice lubią tę wiadomość
-
Wesołych świąt :* żebyście nie miały problemów ze szwagierkami i tesciami i zeby każdy majowy maluszek wyszedł w tym wymarzonym terminie!
Ja tez sobie wymarzylam 30.04 na poród, a jak nie to po majowceUszczesliwiona, Kamilutek, mon!ta^, Camilia, sylwucha89, MEGI81, _strawberry_juice, ag194, ewela873, GoNia1979, marie_marie22, Mabelle, Kleopatra, Madu1611, Breezee lubią tę wiadomość
👧 05.2017r.
👶 05.2022r. -
Dziewczyny zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych w gronie rodziny i przyjaciół!
Do usłyszenia we wtorek!Camilia, sylwucha89, Uszczesliwiona, Kamilutek, MEGI81, ag194, ewela873, GoNia1979, marie_marie22, Mabelle, Kleopatra, Breezee, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
To ja też się dołączam do życzeń Spokojnych, wesołych, zdrowych Świąt!! Wypuścili mnie ze szpitala po 2 tygodniach akurat na Święta więc jestem szczęśliwa, teraz by tylko dotrzymać te 3 tygodnie. Mój wymarzony termin to 6 Maj
Uszczesliwiona, Rudzik, Kamilutek, MEGI81, sylwucha89, ag194, ewela873, GoNia1979, marie_marie22, mon!ta^, Mabelle, Kleopatra, Breezee, Madu1611, Ania9, monika_89 lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
Cześć Dziewuszki,
Wesołych, rodzinnych świąt Wam życzę.
Ja nie obchodzę tych świąt, ale i tak świętuję bo długi weekend, goście i wesoło
Gonia 1979 super, że się odezwałaś! Wyglądasz kwitnąco!
Kamilutek super wieloryb, super rożek i Elvis też super!
Dewa też pomyślałam o popcornie ale będzie super jak będziemy czytać te wszystkie relacje :)Już się pierwszych nie mogę doczekać!
Monika_89 podejrzałam Cię na fejsie. Ale masz ładną buzieGoNia1979, Kamilutek, MEGI81, sylwucha89, ag194, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Rudzik kwitnaca ale brak sil na nic wyprawka prawie gotowa brakuje nam tylko wozka..
Opadly skrzydla po nie powodzeniach z mezem..ale probujemy wszystko odbudowac..
Moj Olis kochany wazyl dwa tyg temu 1810g ,i pyruszke (nosek) ma po mnie..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a8cd53fbe090.jpgUszczesliwiona, MEGI81, amilka87, Martchen, sylwucha89, marie_marie22, mon!ta^, Rudzik, Kamilutek, Mabelle, Hope_, Kleopatra, Breezee, ag194, Madu1611, monika_89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Strawberry ja tez wysoka 177 maz 180 ale oboje malo wazylismy przy porodzie, ja 2900 on 3200 więc mysle ze mala bedzie miec tylko kolo 3kg:)
Pracowita sobota u nas. Komoda złożona kolejna czesc starych mebli wyniesiona i przemeblowanie w sypialni zrobione:-) maz sie wzial za siebie w końcu_strawberry_juice, amilka87, Uszczesliwiona, Rudzik, Camilia, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Mamusie spokojnych i wesołych świąt. Dużo pieknych chwil z ukochanymi
Camilia, ag194, GoNia1979, Uszczesliwiona, marie_marie22, ewela873, Rudzik, Kamilutek, Mabelle, Kleopatra, Breezee, Madu1611, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia N. wrote:Strawberry ja tez wysoka 177 maz 180 ale oboje malo wazylismy przy porodzie, ja 2900 on 3200 więc mysle ze mala bedzie miec tylko kolo 3kg:)
Pracowita sobota u nas. Komoda złożona kolejna czesc starych mebli wyniesiona i przemeblowanie w sypialni zrobione:-) maz sie wzial za siebie w końcu
To my wazylismy tak 3500 i to dla mnie okej a mnie tu strasza ze bedzie ze 4kg... -
Spokojnych Świąt laseczki, nie kombinować proszę z porodówkami
Maluchy dają nam popalić ale jeszcze troszkę i będą z nami. CudnieArwi, GoNia1979, Uszczesliwiona, marie_marie22, ewela873, sylwucha89, Kamilutek, Camilia, Mabelle, Kleopatra, Breezee, ag194, Madu1611, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Masakra dopiero sie kładziemy takie wicie gniazdka sie mezowi wlaczylo;) a jeszcze jak mu sie szepnelo ze w sumie za miesiac i troszke termin porodu to juz w ogole heh
-
Nadrobiłam!
Oczywiście juz polowy nie pamietam, ale najbardziej utkwił mi w pamięci Elvis-maskotka Matyldy od Kamilutka Pękałam ze śmiechu przy zdjęciu w rożku Myślłam, że nie ma brzydkich maskotek. Myliłam się
Kofeina, kciuki! Zieziulka także :*
Ojejku, gratulacje!
Kamilutek, Rudzik, Camilia, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry!pierwsza z ranca,jak nigdy! :)bede zatem krolikiem wielkanocny z pezentami poczytalam,ze czesc z Was ma wymarzone terminy porodow i jeszcze troche innych marzen,to ja Wam wlasnie zycze zeby to wszystko czego pragniecie sie spelnilo!!! Wesolych Swiat!
sylwucha89, Kamilutek, Rudzik, Camilia, Mabelle, ewela873, Kleopatra, WreszcieMama, Uszczesliwiona, Breezee, ag194, Madu1611, marie_marie22, MEGI81 lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
Pisanie z komorki to jakas niewdziecznosc,no ale chcialam Wam powiedziec,ze dziekuje Wam za podpowiedzi co do mojego wyjazdu na swieta. Na poczatku bylam zdania jak WreszcieMama,ze to moze taki sredni pomysł 2tyg.przed porodem,ale jak juz poszlam do kosciola ze swieconka i przysiadlam,to mnie tak nosilo,ze wymeczylam mojego M.ze musi mnie wziac!wzielam wszystkie mozliwe torby do porodu i w droge! Tak oto po 3h drogi dotarlam,bez zadnego przystanku,bez zadnego siku! Raz mialam rodzic,bo jechalismy przez miasteczko gdzie jest taka zabytkowa droga z kamieni,o mamoooo!zawsze ja lubie,ale teraz,myslalam,ze Mala wyskoczy:D krzycze do M.-wolniej!a ten-sama chcialas jechac:) no to ja znowu-wolniej,na co On,ze nie da sie wolniej niz 30 km/h dzis powrot,ja chyba ta droge na nogach pokonam A swoja droga,moja Mama bedac ze mna w ciazy byla dwa tygodnie przed moim urodzeniem na weselu. Jechala tam pociagiem,ponad 600 km i to ponad 30 lat temu stad pewnie zawsze nosilo mnie po swiecie i lubilam tanczyc uhuhu.
A i w ogole przed chwila zobaczylam lekko mokra koszule nocna w okolicach jednej piersi. Siara!? W pierwszej ciazy nigdy nie mialam wiec teraz sie podjaralam jak dzieckosylwucha89, mon!ta^, Kamilutek, Rudzik, Mabelle, Camilia, ewela873, Kleopatra, amilka87, WreszcieMama, Uszczesliwiona, Breezee, ag194, marie_marie22, MEGI81, monika_89 lubią tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
He he, ZastrzeZona, ja się obudziłam jak zwykle o świcie, zajrzałam na forum ale pomyślałam sobie, że pisanie posta przed 6 rano w świąteczny poranek to jednak przesada
I rozumiem doskonale uczucie zbliżającego się porodu podczas jazdy po wertepach, na rowerze zawsze zsiadam i prowadzę, a w samochodzie każę Chłopu maksymalnie zwolnić. Ostatnie kilkaset m dojazdu do miejsca, gdzie mieszkamy, to kocie łby i za każdym razem mam lęk, ze zaraz urodzę
Chyba trzeba wykluć się z piernatów i zorganizować jakieś śniadanie, bo kiszki marsza grają.
Miłego dnia Brzuchatki!Uszczesliwiona, zastrzeŻona, MEGI81 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Witam się i ja w ten świąteczny poranek.Ja juz po kościele jestem, pociekłam na 6,skoro świt
Nie przejedzcie się dziewczyny i trzymajcie się w dwupakach do poswiętach
Słonecznych światmarie_marie22, MEGI81 lubią tę wiadomość