MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do forum - zaznaczyłam opcję fb, bo nie wiem czy dam radę ogarnąć 3 rzezy na raz jak się urodzi Lila. Już teraz czasem trudno mi ogarnąć bbf, a na fb wchodzę codziennie. Jednak zarejestrowałam się przed chwilą na to nasze tajne forum, chcę mieć z Wami kontakt Po prostu fajnie byłoby, gdybyśmy wszystkie przeniosły się w jedno miejsce, a nie rozdzielały na kilka.
Któraś już pisała oficjalną zgodę na przenoszenie informacji od innych osób. Ja też się zgadzam na to, że jeśli któraś z fb się dowie, że np rodzę, to spokojnie może informować o tym tutaj na bbf. Nie obrażę się, wręcz będzie mi miło Nawet ostatnio się śmiałam, że jeśli zacznę rodzić, to mąż może się wkraść na moje konto i wpisać notkę za mnie, ale znając go, to na pewno nie wejdzie bo to 'naruszenie prywatności'.MEGI81, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Kurde! Czy ja juz mówiłam ze nienawidzę dotykowych telefonów? Wrrrrr...
WreszcieMama wirtualne uściski i całuski dla Was wojownicy! Marzenie Twoje sie spełniło masz teraz skarb przy sobie! Jak dziewczyny pisza też kupilam tantum rosa oby pomogło w razie czego.
Jade dzis w końcu na GBS trochę pozno oby z wynikami sie wyrobić
Fajnie byłoby sie dowiedzieć, ze juz 5 cm rozwarcia mam hahah. Połowa byłaby za mna. Ale ona nie chce juz mi mierzyć. Pipa.
Dewa i ja poproszę info rzucę okiem na to forum. Gdzie to i jak to?
MEGI81, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Wreszczcie mama, dzięki za opis ze szczegółami. Poki co chyba nikt nie narzeka na personel więc super, że i Wy i dzieciaczki jesteście pod dobrą opieką. Jak tak czytam to sama nabieram coraz większych chęci żeby sie rozpakować. Ale postaram się wstrzymać bo chcę mieć majową dzidzię.
Monika, pamiętamy, myślimy i trzymamy kciuki za Was dziś.
Camilia, za Was teżWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 09:50
Camilia, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama gratulacje!!! Dzięki za tak szczegółową relację. Dla tych które mamy to dopiero przed sobą jest to na prawdę bezcenne. Najważniejsze, że po wszystkich trudach Oluś jest już z Wami.
Ja za to umieram od zgagi codziennie wieczorem od 23 do......już nie wiem co zrobić..? nic nie pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 09:52
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
daisy123 wrote:Ja za to umieram od zgagi codziennie wieczorem od 23 do......już nie wiem co zrobić..? nic nie pomaga
A kiedy jesz ostatni posiłek?
Mnie przestało męczyć jak zmniejszyłam porcje i jadłam co najmniej 2 h przed położeniem się. Przed snem tylko kakao na mleku i zgaga poszła w zapomnienie.daisy123 lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
marie_marie22 wrote:daisy, piłaś mleko? Mnie trochę mleko pomaga na zgagę.
Nie lubię mleka ani na ciepło ani na zimno ale piję jogurt naturalny lub kefir i nie pomaga już. Migdałki też nie ( już mam ich mega dość) może spróbuję jakiegoś renni? Brałyście coś takiego?
-
Kamilutek - chyba wypróbuję dzisiaj kakao przed snem
Na SR dietetyczka mówiła by zjeść kanapkę, jogurt itp na pół godziny przed snem by potem nie budzić się z głodu w nocy bo to nie jest dobre dla dziecka. Ale chyba ta ostatnia kanapka to mój gwóźdź do trumny i potem nie przespana noc.
-
nick nieaktualnyWreszcieMama rzeczywiscie ciezki porod ale najwazniejsze ze masz juz maluszka przy sobie !
Jonka tak ja cala ciaza karmilam, chociaz wiesz to juz nie jest takie KP non stop, bardziej do usypiania w dzien na drzemke albo tak przychodzi sie poprzytulac i pocycac albo jak sie uderzy to cyc lekiem na cale zlo
Poza tym nie chcialam mu zakazywac wlasnie dlatego ze jak drugi bedzie na cycu zeby nie czul sie zazdrosny, bede jechala na dwa najwyzej no i nie potrafie mu odmowic jak przylazi tuli sie i mowi mama cicijonka91, WreszcieMama, Karissa lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki u mnie noc spoko tylko zgaga wróciła , byłam na ostatnich badaniach i odebrać gbs , który jest ujemny jupi !! Z tego stresu i szczęścia odszedła mi reszta czopa teraz tylko byle do maja
blubka, Ania9, MEGI81, Breezee, Mabelle, Maniuś, Rudzik, sylwucha89, Uszczesliwiona, Karissa lubią tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:daisy, a kawa z mlekiem? Ja tak robię (lub płatki z mlekiem ale skoro mleka nie lubisz to pewnie nie przejdą) i jest mi nieco lżej. Może spróbuj z kawą? Albo właśnie Rennie.
Płatki z mlekiem mogą być, spróbuję też. Tylko samo mleko jest fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj trauma chyba jeszcze z przedszkola
-
Dewa, podziwiam Cię za tę energię od rana. Ja daje sobie na wstrzymanie do donoszonej,czyli do czwartku a potem znów wielkie sprzatanie chaty i chodzenie po schodach.
Dziś wypilam pierwsza herbatkę z liści malin, wezmę pierwszy oeparol i pora zacząć masaż krocza.
U mnie ze spaniem też słabo, wybudzam się, niewygodnie, nie mogę zasnąć. Ból bioder, drętwienie nóg dokuczaja. Nie wiem jak tu jeszcze miesiąc tak żyć?
A i chyba się odczopowuje powoli :]
Czekam na wieści o kolejnych dzidziusiachMaj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
Kciuki za dzisiejsze Cesarskie Dzieci!!!
Dziewczyny, które chcą się zarejestrować, oto link:
http://majowki2017.phorum.pl
Wchodzicie, rejestrujecie się a ja akceptuję i daję pełny dostęp, wsio!
Dziewczyny, po to robimy dodatkowe forum, żeby się tam przenieść z BBF, a nie ogarniać dodatkowe forum Te z Was, ktore korzystaja z fb dalej beda to robic, a reszta bedzie na nowym forum. Tak ja to przynajmniej widze. A jak bedzie, to zobaczymy Poki co, jestesmy tutaj.
ag194, Ania9, MEGI81, Breezee, Madu1611, sylwucha89 lubią tę wiadomość