MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się dzisiaj martwiłam czy hybryda nie szkodzi dzidzi.. I po co. Nie potrzebnie. Też robię hybrydę tylko chodzę do kosmetyczki. Robiłam sama ale mi nie wychodziła i nie chciało mi się w to bawić
Na 3 tyg spokój chyba że się uszczypnie albo coś
blubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMillciaa wrote:Właśnie. Zakończmy już ten nie przyjemny wątek i przeżywajmy nasze zmartwienia, szczęścia i brak snu (który się właśnie zbliża) oraz mdłości.

Tak właśnie. Zbliża się noc wiercenia i conajmniej 3 pobudki na siku.
Millciaa lubi tę wiadomość
-
Ja tez dziewczynki robie sobie sama hybrydy.wygoda kiedy chce,kiedy mi pasuje i spokoj na 2-3 tyg.jutro planuje sobie zrobic nowe.
W pt maz jest chrzestnym na 18.zdecydwalismy ze pojedzie sam z synkiem a ja zostaje w domu, nie chcemy ryzykowac.co mi da jak pojade na godz czy dwie?no nic wiec leze i odpoczywam.
blubka lubi tę wiadomość
Demsik

synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hej dziewczyny wreszcie trochę nadrobilam tyle piszecie że nie ogarniam ...
Ja miałam wczoraj miałam wizytę i jest ok dzidzia teraz trochę mniejsza ale i mnie termin tylko wg usg więc lekarz sam stwierdziła to to normalny odchyl tak może być jeszcze. Serduszko 180/min więc ok .
Bella Olis bardzo mi przykro ja przechodzilam poronienie samoistne w marcu jakbyście miały jakieś pytania to piszcie
Wszystkim gratuluję wizyt i dobrych wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 22:44
Mabelle, blubka, Maniuś, monika_89, julita, mon!ta^, Kleopatra lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016

-
ło loboga ile stron naskrobane - w życiu nie nadrobię
Ja cały dzień dzisiaj zabiegana , zapracowana - mdli mnie od tych kosmetykow z ktorymi pracuje - jak byłam w pierwszej ciąży pracowałam do 9 mca teraz nie zamierzam - zapytam się gina jak bedę kiedy mogłby mi dać najwcześniej l4 i idę a co mi tam w końcu trzeba korzystać z naszych uprawnień
Rudzik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blubka wrote:Dziewczyny jakieś czarne fatum przeszło przez forum... a kysz a kysz...
Co do mdłości to belly pokazuje mi dziś taką radę na mdłości: spożywaj witaminę B6, zawarta jest w bananach(któraś spała z bananem
),szpinaku, marchewce, kalafiorze itp, może warto spróbować?
Ooooo tak banan jak najbardziej na czczo.Mi pomaga
Sypi ze mną co noc, na poduszce obok

Ja dziś spałam cały dzień, już się boję tej bezsennej nocy