MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się dzisiaj martwiłam czy hybryda nie szkodzi dzidzi.. I po co. Nie potrzebnie. Też robię hybrydę tylko chodzę do kosmetyczki. Robiłam sama ale mi nie wychodziła i nie chciało mi się w to bawić
Na 3 tyg spokój chyba że się uszczypnie albo coś
blubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMillciaa wrote:Właśnie. Zakończmy już ten nie przyjemny wątek i przeżywajmy nasze zmartwienia, szczęścia i brak snu (który się właśnie zbliża) oraz mdłości.
Tak właśnie. Zbliża się noc wiercenia i conajmniej 3 pobudki na siku.Millciaa lubi tę wiadomość
-
Ja tez dziewczynki robie sobie sama hybrydy.wygoda kiedy chce,kiedy mi pasuje i spokoj na 2-3 tyg.jutro planuje sobie zrobic nowe.
W pt maz jest chrzestnym na 18.zdecydwalismy ze pojedzie sam z synkiem a ja zostaje w domu, nie chcemy ryzykowac.co mi da jak pojade na godz czy dwie?no nic wiec leze i odpoczywam.blubka lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Hej dziewczyny wreszcie trochę nadrobilam tyle piszecie że nie ogarniam ...
Ja miałam wczoraj miałam wizytę i jest ok dzidzia teraz trochę mniejsza ale i mnie termin tylko wg usg więc lekarz sam stwierdziła to to normalny odchyl tak może być jeszcze. Serduszko 180/min więc ok .
Bella Olis bardzo mi przykro ja przechodzilam poronienie samoistne w marcu jakbyście miały jakieś pytania to piszcie
Wszystkim gratuluję wizyt i dobrych wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 22:44
Mabelle, blubka, Maniuś, monika_89, julita, mon!ta^, Kleopatra lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
ło loboga ile stron naskrobane - w życiu nie nadrobię
Ja cały dzień dzisiaj zabiegana , zapracowana - mdli mnie od tych kosmetykow z ktorymi pracuje - jak byłam w pierwszej ciąży pracowałam do 9 mca teraz nie zamierzam - zapytam się gina jak bedę kiedy mogłby mi dać najwcześniej l4 i idę a co mi tam w końcu trzeba korzystać z naszych uprawnieńRudzik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
blubka wrote:Dziewczyny jakieś czarne fatum przeszło przez forum... a kysz a kysz...
Co do mdłości to belly pokazuje mi dziś taką radę na mdłości: spożywaj witaminę B6, zawarta jest w bananach(któraś spała z bananem),szpinaku, marchewce, kalafiorze itp, może warto spróbować?
Ooooo tak banan jak najbardziej na czczo.Mi pomaga
Sypi ze mną co noc, na poduszce obok