MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Promyczek uspokój się i nie panikuj! Teraz role się odwracają, jeszcze niedawno Ty mnie uspokajałaś. Pamiętasz co ja przechodziłam? Położyli mnie do szpitala z podejrzeniem pozamacicznej bo nic nie było widać i płyn w Zatoce Douglasa. Chcieli mi wszystko czyścić, więc wypisałam się na żądanie. Za kilka dni poszłam do innego lekarza i był pęcherzyk, beta rosła. Więc lekarz lekarzowi nierówny, oni często podchodzą do przyszłych mam zbyt obcesowo i bezdusznie. Skoro czujesz się dobrze to poczekaj kilka dni i idź do swojego lekarza. Będzie dobrze! Bądź dobrej myśli promyczku
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Yesssi wrote:Owulację miałam w 17 lub 18 dniu cyklu , czy to zmienia postać rzeczy ?
Każda z nas jest inna, owulacja wcale nie musiała być u Ciebie tego dnia co piszesz, mogła się przesunąć. Ja w 6t3d widziałam już serduszko. To i tak szybko. Poczekaj tydzień -
Hej ja tak na szybko jestem po wizycie wszystko jest na swoim miejscu pecherzyk piękny a w środku moje 2 milimetrowe szczęście
niespodziewlam się że aż tyle zobaczę!!!
julita, monika_89, aknovi, Klaudia N., Kleopatra, mon!ta^, Mabelle, blubka, Maniuś, zastrzeŻona, Rudzik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
mogę dołączyć? Śledzę Was od kilku dni i postanowiłam napisać
Po dzisiejszej wizycie wiem już, że mój maluszek ma 8mm i serduszko bijące 118/min
Mam 23 lata, to pierwsza ciąża, ale bardzo upragniona
Czuję się dobrze, troszkę pobolewa mnie podbrzusze, trochę mam wrażliwe piersi, nie wymiotuję, czasami troszkę mnie mdli. Moja ginekolog powiedziała, że wszystko wygląda bardzo ładnie, więc jestem dobrej myśli
Gratuluję wszystkim przyszłym mamom kochanych fasolek !
Termin porodu mam na 19/20 majamonika_89, aknovi, Klaudia N., Kleopatra, mon!ta^, Mabelle, blubka, Karotka, zastrzeŻona, Demsik lubią tę wiadomość
-
Messy az sie poryczałąm na Twoj wpis ,dziekuje Ci za wsparcie .Breeze ja nawet nie wiem czy dzis bylo te serduszko bo z nerwow mam dziure w mozgu,chyba gin go nie widzial,zamierzam wlasnie isc do mojego gina i wtedy sie wszystko wyjasni
Toska gratulacje :*messy99, toska_88, Mabelle lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:Messy az sie poryczałąm na Twoj wpis ,dziekuje Ci za wsparcie .
Ty nie płacz bo mi zaraz hormony poszaleją i ja będę płakać
Głowa do góry mówię Ci, ja wierzę że wszystko jest dobrze.
Ja to w ogóle poza bolącymi przy dotyku piersiami i sutkami to nic nie czuję. Jakbym nie miała w sobie dzidziulka :
Uska, promyczek 39 lubią tę wiadomość
-
Yesssi wrote:Cześć dziewczyny ! Dołączam do Was, mój termin porodu to 22 maj.
Jestem troche zaniepokojona, byłam na usg 6t2d i nie było widać zarodka, idę na powtórkę w 7t2d.
Ja byłam na wizycie wg moich obliczeń 6t5d pecherzyk ciążowy miał 15.7 mm z pecherzykiem zoltkowym nic więcej lekarz nie mówił, że jest źle więc mam nadzieję... A Ty miałaś pecherzyk zoltkowy w ciazowym? Wyczytałam w necie, że jak jest pecherzyk zoltkowy to będzie i zarodek
-
promyczek 39 wrote:.Breeze ja nawet nie wiem czy dzis bylo te serduszko bo z nerwow mam dziure w mozgu,chyba gin go nie widzial,zamierzam wlasnie isc do mojego gina i wtedy sie wszystko wyjasni
promyczek 39 lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Weruni wrote:Ja byłam na wizycie wg moich obliczeń 6t5d pecherzyk ciążowy miał 15.7 mm z pecherzykiem zoltkowym nic więcej lekarz nie mówił, że jest źle więc mam nadzieję... A Ty miałaś pecherzyk zoltkowy w ciazowym? Wyczytałam w necie, że jak jest pecherzyk zoltkowy to będzie i zarodek
Super , dziękuję za pocieszenie ! Na szczęście jest pęcherzyk żółtkowyA Ty kiedy idziesz na powtórkę USG ?
-
Hope_ wrote:ja wczoraj też miałam 6t2d i nie było zarodka, tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym, lekarka powiedziała, że na tym etapie to całkowicie normalne.
trochę się martwię ale staram się pocieszyć, że każda ciąża jest inna. nie bez parady termin porodu jest +/- 2 tygodnie i jest to norma.
Musimy sie uzbroić w cierpliwość do kolejnych wizyt.
Ja mam w planie wizytę 6 października.
Widzę że idziemy równo, dam znać po wizycie 3.10 czy jest zarodek