MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Promyczek spokojnie, wszystko bedzie dobrze i nie ma innej opcji;)glowa do gory;)chodz do jednego gina bo chyba bylas u drugiego tak?Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Na poprawe nastroju dla wszystkich;)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1ba05f108ff.jpgmonika_89, Nieśmiała, zastrzeŻona, Kofeina, sylwucha89, Maniuś, Mabelle lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Uska wrote:Dziewczyny jak liczyc tyg ciazy? Ja dzis zaczelam 7 tydz 0dni od miesiaczki to znaczy ze jestem w 7 czy juz w 8 tyg?...Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dziekuje za wsparcie ,tak bylam u innego gina,choc raczej watpie ze ma gorszy sprzet,juz sama nie wiem.I zanim minie ten tydzien to pojde do tego u ktorego bylo te serduszko,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale boje sie.2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Kleopatra wrote:A czemu chcesz luteine? Masz niski progesteron?
Ja nie wiem czego mi trzeba, lekarz to wie. Niestety lekarz mnie olal, wiec ide do innego. -
Wariatkaa wrote:Oj dziewczyny za duzo dzisiaj zlych wiadomosci. Oby sie wszystko ulozylo i bylo dobrze.
Ja po wizycie, lekarz sie ucieszyl ze bedzie mnie znowu czesto widywal. Dostalam skoerowanie na badania, na usg i tyle. -
Kleopatra wrote:Olis przykro mi
Dewa ja bym zmieniła lekarza, zobaczysz tego w piątek. Ale jak nie krwawisz itp to nie widzę powodu brać sztucznego progesteronu.
Promyczku zmartwilas mnie czekasz teraz ten tydzień? -
promyczek 39 wrote:Dziekuje za wsparcie ,tak bylam u innego gina,choc raczej watpie ze ma gorszy sprzet,juz sama nie wiem.I zanim minie ten tydzien to pojde do tego u ktorego bylo te serduszko,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ale boje sie.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
nick nieaktualny
-
Promyczek idz do tego pierwszego i zobaczysz ze wszystko bedzie dobrze;)dzidzia bedzie cala i zdrowa
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
nick nieaktualnyMelduje się po wizycie i ogłaszam że moje dziecko ma już 1,06 cm i pięknie bijące serduszko! Termin porodu bez zmian na 13 maja:-) w środę idę z wynikami. Myślę tylko ciągle o tych badaniach pprenatalnych w 12 tc ile u was kosztują? Wszystkie się na nie decydujecie? Ja w pierwszej ciaxy nie robiłam i mam dylemat.
aknovi, Kleopatra, Breezee, promyczek 39, Demsik, julita, monika_89, Klaudia N., strawberry juice, sylwucha89, Mabelle, grzeszna24, blubka, Maniuś, zastrzeŻona, Espera lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Melduje się po wizycie i ogłaszam że moje dziecko ma już 1,06 cm i pięknie bijące serduszko! Termin porodu bez zmian na 13 maja:-) w środę idę z wynikami. Myślę tylko ciągle o tych badaniach pprenatalnych w 12 tc ile u was kosztują? Wszystkie się na nie decydujecie? Ja w pierwszej ciaxy nie robiłam i mam dylemat.