MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lwica ja napisałam swoją opinię nt tego co tu się dzieje (min to że nie podoba mi się Twoje nerwowe podejście i stosunek mm, przecież to moja opinia, mogę, nie?). Cały czas widze jakąś dyskusję i tez mam prawo się odezwać. Tyle.13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Lwica strasznie dużo z nas widzę ma wg Ciebie problemy z czytaniem ze zrozumieniem... Ok w takim razie już się nie wypowiadam i nie denerwuję bo szkoda mi nerwów i siebie... Ja tam wiem co czytam i dlatego się do tego odniosłam...
I właśnie tak jak jeszcze napisała Monika, co złego jest w Mm? Mnie się udało karmić piersią ale nie każda ma to szczęście i nie jest z tego powodu złą matką... Ahh... Szkoda słów... -
dewa wrote:W Niemczech. Standardy porodu i opieki sa bardzo wysokie, ale do tego czasu, mam chyba sobie radzic sama. Trzymaj sie Dzieciaczku mocno! Kolezanka sugeruje, zebym poleciala do Polski na prywatna wizyte, zeby chociaz duphaston czy luteine dostac. Mam nadzieje, ze ten lekarz w piatek bedzie lepszy. I u mnie ten problem, ze nie wiadomo kiedy doszlo do zaplodnienia. Eeech. Ale grunt, ze jest w macicy, musze sie chociaz tego trzymac.
-
Olis bardzo mi przykro,tu zawsze znajdziesz wsparcie;)przytulam
Karotka no to masz dtlemat.jak nie chcesz nikomu mowic to chyba sie nie wywiniesz.moze ktoras babcia wzielaby dziewczynki na pol dnia a jak cos zawsze mozesz zrobic im dzien dziecka w kapaniu tylko nogi i pua i do spania;)Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ggonia wrote:Mi to chyba gdzieś nerw uciska bo od pośladka promieniuje ból na udo z zewnętrzej strony
ggonia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy nie bede sie z Wami zegnac ,bylam dzis na podgladzie usg u innego gina niz ostatnio,i stawierdzil ze ciaza jest mlodsza o tydzien,zarodek ma tylko 4 mm,ale nie moze jeszcze jednoznacznie stwierdzic a ostatnio jak bylam to nic nie bylo zmierzone ,ale usg zgadzalo sie z om,no i bylo serduszko,mam isc za tydzien2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
ggonia też mam czasem takie kłucie, aż paraliżuje mi nogę, macica sie rozrasta, gdzies tam uciska. w końcu przejdzie
promyczek ja bym się jeszcze nie żeganała. na tym etapie lekko ręka zadrży i już inny pomiar. Znajoma miała podobny przypadek i dzidzia rośnie zdrowoggonia lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyPromyczek a może dziś gin miał jakiś przestarzały sprzęt? W poprzedniej ciazy poszłam w 7 tc do lekarza (ich 7800) a on stwierdził że w macicy nie ma kompletnie nic i to zasniad jest. Zgłosiłam się następnego dnia do szpitala na chemię a tam dzidziuś z bijacym serduszkiem był. Przez 24 h byłam przekonana że mam raka
-
promyczek 39 wrote:Dziewczyny nie wiem czy nie bede sie z Wami zegnac ,bylam dzis na podgladzie usg u innego gina niz ostatnio,i stawierdzil ze ciaza jest mlodsza o tydzien,zarodek ma tylko 4 mm,ale nie moze jeszcze jednoznacznie stwierdzic a ostatnio jak bylam to nic nie bylo zmierzone ,ale usg zgadzalo sie z om,no i bylo serduszko,mam isc za tydzien
-
promyczek 39 wrote:Dziewczyny nie wiem czy nie bede sie z Wami zegnac ,bylam dzis na podgladzie usg u innego gina niz ostatnio,i stawierdzil ze ciaza jest mlodsza o tydzien,zarodek ma tylko 4 mm,ale nie moze jeszcze jednoznacznie stwierdzic a ostatnio jak bylam to nic nie bylo zmierzone ,ale usg zgadzalo sie z om,no i bylo serduszko,mam isc za tydzien
Nie wypuścimy Cię tak łatwo będzie dobrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoże tu napięcie dziś jak w elektrowni atomowej- jedna Iskierka i boom! ha ha poluzujcie rajtuzy kobietki bo to dziecku szkodzi!
Olis może nie wszystko stracone jeszcze? Cuda się zdarzają i może ciaza przetrwa?
Promyczek ty to już mnie powalilas! Jedna chwila wątpliwości a ty juz wątpisz w swoje dziecię i się żegnasz?! KTO MA WIERZYĆ ŻE BĘDZIE WSZYSTKO DOBRZE JAK NIE MATKA? u mnie w poprzedniej ciaży też termin krążył tydzień w tą tydzień w tamtą i nic się nie działo a ja nie szukalam wytycznych u dr google wiec nie widxialam problemu w tym ze terminy sie tak zmieniaja także cycki do góry uśmiech na usta i staraj się chodzić na ten sam sprzęt usg żeby takich nr nie było chyba że szukasz przystojniejszego lekarza?"-) będzie dobrze a wiara czyni cuda !blubka, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Jestem w domu, lekarz powiedział, że pęcherzyk jest bardzo mały, rak zarodka, więc bez problemu organizm sam się oczyści, i powiedział, że będzie to po prostu dłuższy okres i żadnych leków nie będzie przepisywał. Także mam nadzieję, że jakoś wytrzymam. Gdyby ból lub krwawienie było bardzo mocne mam się zgłosić ponownie do szpitala.
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie:*
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100