Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Uszczesliwiona Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyczek uszy do góry jak byłam na usg 5+3 to widziałam piękne ciałko żółte i w ogóle wszystko wyraźnie a dzisiaj 6+3 i co? Widziałam plamę. Inny aparat a jak powiedziałam o tym lekarzowi to tylko się zaśmiał że po co ja się wlocze po innych usg (nie było terminu tylko w innej placówce) więc naprawdę dużo odpoczynku i brak nerwów :) nie puścimy Cię tak łatwo:)
    Co do małżeństw to posmiejcie się trochę bo nasz staż małżeński wynosić 3miesiace

nick nieaktualny, Kleopatra, promyczek 39, Mabelle, blubka lubią tę wiadomość

Podobno należy być cierpliwym <3
    CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • Uska Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Messy zazdroszcze. Mnie macza dlosci praktycznie caly dzien. A w pierwszej ciazy ani razu mnie nie zemdlilo czulam sie swietnie.

8p3o9n7341hz3y1v.png

Wysłany: 28 września 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usunęlo mi połowę wiedomosci!
    Olis zostań z nami ile chcesz :) trzymaj się dzielnie.
    Bella nie możesz wziąć nic mocniejszego żebyś już nie cierpiała bardziej? :(
    Lwica czemu usuwasz swoje komentarze? Jeśli akurat nie ma kogoś na forum nie ma zielonego pojęcia o co chodzi a to nie jest fajne.
    Julita za twoją wypowiedź pogrubionymi literami zostaje mi tylko napisać
    A no i usg w pon, boję się trochę takiej ilości usg ale lakarz tak każe pocieszam się tylko tym że nie puszcza echo więc chociaż tyle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 19:43

CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:43

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem już w domu - przez cały dzień krwawienie endometrium zeszło do 5 mm więc oczyscilo się samo. Teraz już prawie nie boli, ale czuje się tak jakbym tam od domu była pobita...

Wysłany: 28 września 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chociaż tyle że nie musisz być lyzeczkowana :( dzielna z Ciebie babka, zresztą ja wiele z was ja bym sobie nie poradziła tak wspaniale :(

CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella cieszę sę, że oczyściło sie samo, przynajmniej obejdzie się bez zabiegu.

Lwica serio? O.o

Julita muszę Ci przypomnieć jak chciałaś mieć mdłości ;) Oglądałam przed chwilą zdjęcia Nastki, chyba caly tata? ;) cudna jest <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 20:16

Rudzik lubi tę wiadomość

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:43

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj nie miałam ochoty na nic do jedzenia i niespecjalnie cokolwiek jadłam. Martwiłam się, że mdłości brak... Ale zrobiłam się głodna niedawno, chciałam zjeść kolację, ale po jednej kromce Oleńka stanowczo zaprotestowała. Kanapki są jednak be.
    Marzę o kroplówce.

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
  • MarliOne Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olis, bella bardzo mi przykro ;( Trzymajcie się kochane :*
    Promyczku co to za czarne myśli!!? Będzie dobrze. Moja gin ma dwa gabinety i w jednym lepszy sprzęt w drugim gorszy a różnica kolosalna. Nie martw się :*
    U mnie spadek formy, zaglądam ale weny nie mam na nic...eh

Nasz Aniołeczek 27.03.2014 [*]
    Synuś 28.06.2015 <3
    0eb3da863cad9a396ab5585b8ebaee96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • blubka Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2023, 22:26

julita lubi tę wiadomość

• Millciaa Koleżanka

Wysłany: 28 września 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olis przytulam i trzymaj się <3

Julita ładnie to napisałaś.
    Takie to przykre że są osoby które chcą mieć za wszelką cenę rację i nie szanują zdania innych. I powiem szczerze że tak dziwnie się czytało jak są pousuwane komentarze.

Promyczeku ty tam nie mniej czarnych myśli. Przecież musi być dobrze. Umów się do 1 gin i wtedy się wszystko okaże. Chyba nie warto chodzić do dwóch gin albo ich zmieniać bo są tylko niepotrzebne nerwy i stres.

Witam nowe majówki :)
    Gratuluję bijących serduszek :)

A ja cały dzień mam kucie w podbrzuszu. Bardzo krótkie i nie bolące. Nie wiem czy się martwić czy nie? Ale myślę że to macica się rozciąga bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Jutro wolne od pracy to sobie poleżę i odpocznę.
    W sobotę mam to wesele wesele i nie wiem czy jechać czy jednak sobie je odpuścić.

promyczek 39, Mabelle lubią tę wiadomość

• Uska Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blubka wrote:
    Dziewczyny jakieś czarne fatum przeszło przez forum... a kysz a kysz...
    Co do mdłości to belly pokazuje mi dziś taką radę na mdłości: spożywaj witaminę B6, zawarta jest w bananach(któraś spała z bananem :-) ),szpinaku, marchewce, kalafiorze itp, może warto spróbować?

Warto wyprobowac:-) pije witamine b6 z magnezem ale nie czuje dzialania. Pije czesto herbate imbirowa na chwile pomaga. Zaopatrzylam sue tez w reenie(nie wiem jak sie pisze):-) to na zgage i gumy mietowe tez przynpsza ulge. Z dwojga zlegp wole te mdlosci niz wymioty, panicznie sie tego boje...

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak wieczorne rzyganko <3 akurat byłam w połowie robienia manicure :P

u mnie jutro rano badania w tym krzywa cukrowa. 2h czytania! :D

Arwi, Demsik, Mabelle lubią tę wiadomość

Wysłany: 28 września 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki padam na pysk :( trzymajcie się zdrowo i już bez wieczornych strachow <3 oby rano wszystkie mdłości dały na wstrzymanie :) dobranoc :)

blubka lubi tę wiadomość

CÓRECZKA <3

88c5yx8dba03o63f.png
  • Millciaa Koleżanka

Wysłany: 28 września 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blubka co racja to racja.. Każdy ma prawo głosu ale bez przesady. Po co na darmo nerwy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 21:46

blubka lubi tę wiadomość

• blubka Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• blubka Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2023, 22:27

• monika_89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie teraz spokój na 3 tyg, sama robię hybrydy ;)
    mi tam glukza nie przeszkadza, na jedym wdechu wypiję a potem 2 godziny ciszy sasasa :P tylko najpierw przedrzeć sie przez tłum emerytów do okienka bo u nas na krzywą pierwszeństwo :D

edit: a co do usuwania komentarzy to dla mnie to jest słabe. W końcu jak sama napisała ma takie a nie inne zdanie. Ktoś jej nie poparł i co? wstyd czy co? chyba jesteśmy dorośli i potrafimy przyjąć krytkę na klatę.
    a dobra, nieważne, bo znowu zrobi się jakaś chryja :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 21:49

blubka, Weruni, Mabelle, Nieśmiała lubią tę wiadomość

‹‹ 187 188 189 190 191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ