MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Promyczek uszy do góry jak byłam na usg 5+3 to widziałam piękne ciałko żółte i w ogóle wszystko wyraźnie a dzisiaj 6+3 i co? Widziałam plamę. Inny aparat a jak powiedziałam o tym lekarzowi to tylko się zaśmiał że po co ja się wlocze po innych usg (nie było terminu tylko w innej placówce) więc naprawdę dużo odpoczynku i brak nerwów nie puścimy Cię tak łatwo:)
Co do małżeństw to posmiejcie się trochę bo nasz staż małżeński wynosić 3miesiacetoska_88, Kleopatra, promyczek 39, Mabelle, blubka lubią tę wiadomość
-
Usunęlo mi połowę wiedomosci!
Olis zostań z nami ile chcesz trzymaj się dzielnie.
Bella nie możesz wziąć nic mocniejszego żebyś już nie cierpiała bardziej?
Lwica czemu usuwasz swoje komentarze? Jeśli akurat nie ma kogoś na forum nie ma zielonego pojęcia o co chodzi a to nie jest fajne.
Julita za twoją wypowiedź pogrubionymi literami zostaje mi tylko napisać
A no i usg w pon, boję się trochę takiej ilości usg ale lakarz tak każe pocieszam się tylko tym że nie puszcza echo więc chociaż tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 19:43
-
nick nieaktualny
-
Bella cieszę sę, że oczyściło sie samo, przynajmniej obejdzie się bez zabiegu.
Lwica serio?
Julita muszę Ci przypomnieć jak chciałaś mieć mdłości Oglądałam przed chwilą zdjęcia Nastki, chyba caly tata? cudna jestWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 20:16
Rudzik lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ja dzisiaj nie miałam ochoty na nic do jedzenia i niespecjalnie cokolwiek jadłam. Martwiłam się, że mdłości brak... Ale zrobiłam się głodna niedawno, chciałam zjeść kolację, ale po jednej kromce Oleńka stanowczo zaprotestowała. Kanapki są jednak be.
Marzę o kroplówce. -
Olis, bella bardzo mi przykro ;( Trzymajcie się kochane :*
Promyczku co to za czarne myśli!!? Będzie dobrze. Moja gin ma dwa gabinety i w jednym lepszy sprzęt w drugim gorszy a różnica kolosalna. Nie martw się :*
U mnie spadek formy, zaglądam ale weny nie mam na nic...eh -
Olis przytulam i trzymaj się
Julita ładnie to napisałaś.
Takie to przykre że są osoby które chcą mieć za wszelką cenę rację i nie szanują zdania innych. I powiem szczerze że tak dziwnie się czytało jak są pousuwane komentarze.
Promyczeku ty tam nie mniej czarnych myśli. Przecież musi być dobrze. Umów się do 1 gin i wtedy się wszystko okaże. Chyba nie warto chodzić do dwóch gin albo ich zmieniać bo są tylko niepotrzebne nerwy i stres.
Witam nowe majówki
Gratuluję bijących serduszek
A ja cały dzień mam kucie w podbrzuszu. Bardzo krótkie i nie bolące. Nie wiem czy się martwić czy nie? Ale myślę że to macica się rozciąga bo nigdy czegoś takiego nie miałam. Jutro wolne od pracy to sobie poleżę i odpocznę.
W sobotę mam to wesele wesele i nie wiem czy jechać czy jednak sobie je odpuścić.promyczek 39, Mabelle lubią tę wiadomość
-
blubka wrote:Dziewczyny jakieś czarne fatum przeszło przez forum... a kysz a kysz...
Co do mdłości to belly pokazuje mi dziś taką radę na mdłości: spożywaj witaminę B6, zawarta jest w bananach(któraś spała z bananem ),szpinaku, marchewce, kalafiorze itp, może warto spróbować?
Warto wyprobowac:-) pije witamine b6 z magnezem ale nie czuje dzialania. Pije czesto herbate imbirowa na chwile pomaga. Zaopatrzylam sue tez w reenie(nie wiem jak sie pisze) to na zgage i gumy mietowe tez przynpsza ulge. Z dwojga zlegp wole te mdlosci niz wymioty, panicznie sie tego boje... -
u mnie teraz spokój na 3 tyg, sama robię hybrydy
mi tam glukza nie przeszkadza, na jedym wdechu wypiję a potem 2 godziny ciszy sasasa tylko najpierw przedrzeć sie przez tłum emerytów do okienka bo u nas na krzywą pierwszeństwo
edit: a co do usuwania komentarzy to dla mnie to jest słabe. W końcu jak sama napisała ma takie a nie inne zdanie. Ktoś jej nie poparł i co? wstyd czy co? chyba jesteśmy dorośli i potrafimy przyjąć krytkę na klatę.
a dobra, nieważne, bo znowu zrobi się jakaś chryjaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 21:49
blubka, Weruni, Mabelle, Nieśmiała lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.