MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja się przyłączę. Dzisiaj ujrzałam wymarzone 2 krechy w 29dc godzinę temu powiedziałam o tym mojemu M (mam nawet nagraną jego reakcję) będzie to masę pierwsze dziecko, nie wiemy czego się spodziewać, a że mieszkamy w UK, to jeszcze bardziej mnie stresuje.
No ale trzeba się cieszyć
Termin porodu mam wyznaczony na 5 maja.
Pozdrawiam dziewczyny, oby było nas tu jak najwiecej.Camilia, elli, Krokodylica, martika lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za wsparcie. Można się nieźle zestresować czytając te wszystkie straszne rzeczy w internecie co znaczy tak niski przyrost. Jutro lecę na betę.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:)14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia -
elli wrote:s1985 a tak z ciekawości..w którym dc wyszedł ci pozytyw? i ile dni po owu?
elli, Krokodylica lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyHej hej Czyżby się wysyp majówek zaczął? Witam wszystkie nowe majowe mamusie
U mnie dziś 29dc. Wczoraj przez pół dnia miałam mocne miesiączkowe bóle ale nic tam na dole kolorowego ..więc może nie będzie źle. Jeszcze nigdy nie miałam bóli przed @ tak żeby się nie pojawiła do godziny. Dzisiaj od samego wstania z łóżka boli mnie głowa (zawsze bolała mnie bardzo mocno pierwszego dnia @)..
Powiem wam że nie wiem do kiedy tej małpy się spodziewać..zawsze miałam cykle jak w zegarku 31 dniowe tylko jeden jedyny raz (ostatni cykl) miałam 27dniowy. Więc czekam cierpliwie jeszcze kilka dni a potem jak będzie ok pozwolę sobie już myśleć JESTEM W CIĄZY.
Moniqaaa!! mamy termin na ten sam dzień !! jupii! -
Jeśli się potwierdzi to termin na 04.05.2017
Cześć dziewczyny ))
Podejrzewam ,że jestem w ciąży ale nie mam jeszcze żadnego potwierdzenia. Mam za to objawy:
- OM 28.07.2016 - cykl regularny 27-28 dni
- 20 sierpnia strasznie źle się czułam, coś podobnego do grypy
- od 8 dni boli mnie podbrzusze jak na @ i kłują jajniki
- 22 sierpnia odczuwałam mrowienie w podbrzuszu ( jakby wibrowanie)
- na piersiach pojawiły mi się tzw. wypustki Montgomerego. Piersi nie są powiększone i tylko sporadycznie mnie bolą
- mam metaliczny posmak w ustach
- sikam jak szalona:)))
- mam podwyższoną temperaturę wieczorem ( wczoraj 37,5 st.C - wcześniej nie mierzyłam)
- śmierdzi mi kawa męża (pemium czerwona - bleeee....), słabą rozpuszczalną z mlekiem mogę pić
- mam cieniusieńką brązową linię od pępka w dół
- szyjka macicy bardzo wysoko i mam taki serkowaty śluz od kilku dni - ale nic mnie nie swędzi
- @ miała być 24 sierpnia
- dzisiaj rano robiłam test płytkowy (30 dzień cyklu) i wyszedł negatywny
Dodam ,że to już 5 cykl starania o dziecko. Czy ja już sobie wmówiłam te objawy ? Trochę ich za dużo ale dlaczego test jest negatywny ????
Czy któraś z was miała tak jak ja?31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
Bezimienna witaj Coraz nas więcej :-)I póki co 1 maj wyjątkowo oblegany
Emidomi myślę, że powinnaś zrobić betę i rozwiać swoje wątpliwości. A jeśli nie masz takiej możliwości to poczekaj jeszcze 2-3 dni i powtórz test. Powodzenia!bezimienna, emidomi lubią tę wiadomość
-
Emidomi zgadzam się z Camilia. U mnie niestety bywało tak, że za każdym razem myślałam, że jestem w ciąży, mam objawy i wiele ich wynajdywałam.
Nie chcę psuć Tobie nastroju..., ale najlepiej zrobić Betę i poczekać...wtedy okaże się na 100%emidomi lubi tę wiadomość
-
Witajcie,
Miałam nadzieje zostac po raz drugi kwietniowa mamuśka, ale sie nie udało, i mam nadzieje ze maj bedzie TYM miesiącem.
Mam 16 miesięczna córeczkę, i chcemy dla niej rodzeństwo.
Testuje 7.09. Trzymajcie kciuki, aby sie udało.
Wszystkim juz zaciazonym życzę spokojnych, nudnych i bezproblemowych ciąż. -
dziewczyny powtórzyłam dzisiaj betę i niestety wzrost jest jeszcze mniejszy bo przez te 48h wzrosło tylko o 25%.
Teraz to już poważnie się martwię.
Co mam robić? Moja gin na urlopie, a ja tu wariuję...14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia -
nick nieaktualnyemidomi- może za wcześnie betę zrobiłaś? Ja też zrobiłam za wcześnie po 9dpo i mi wyszła beta 36 ale mimo to boję się że @ przyjdzie i czekam cierpliwie ..betę powtórzę na początku września..co do objawów, to ja też mnóstwo razy byłam pewna że to ciąża bo tyle tych objawów u mnie występowało ale później się okazywało że to moja psychika płata figle i żadnej ciąży nie ma.
Tym razem prawie żadnych objawów nie mam.
u mnie dziś 30dc i sucho, w nocy kłuło mnie w jajnikach i macicy więc może będzie dobrze
guziczek- leć do jakiegokolwiek lekarza w zastępstwie..już nie raz czytałam o słabo przyrastającej becie która później nadganiała i wszystko było ok nie poddawaj się!
LaRa-czekamy!!emidomi lubi tę wiadomość