MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja mialam na 4go a wylazl 28go
To teraz tez mamy podobnie :S
A jak Twoj maluch??
Nie udizelalas sie na czerwcowkach??
Ja z Leonem mialam zgage masakryczna.
Na poczatku pomagalo rennie ale to zwykle mietowe nie jakies smakowe, pozniej syrop Gaviscon a na koniec to juz nic :d
U mnie objawow zeeeero, oprocz mega wzdecia, wygladam jak w 5mcu -
Zyrcia no nie udzielałam się. Była to moja ciąża po poronieniu i wolałam nie czytać co piszecie żeby się nie nakrecać. Zgadza się mamy podobnie i teraz ciekawe jak to będzie. Mój synek ma na imię Filipek i mam jeszcze 15 letnią córkę Paulinkę. Nie chcemy mieć w domu dwóch jedynaków dlatego zdecydowaliśmy się na jeszcze jedno. Aczkolwiek zawsze marzyłam sobie o dużej rodzinie. I jak teraz Bozia da to spełni się moje marzenie.
Co do objawów to mam tylko lekkie mdłości i dość często odwiedzam kibelek. Poza tym nic a nic. Nawet piersi nie czuję co mnie oczywiście już stresuje.Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyE tam ja to w ogole nie czuje :d suty mnie bola ale to przez Leona bo m ie gryzie a tak oprocz wzdec to cisza.
Nie ma.co sie spinac teraz luz i czekamy do maja
Witaj Emi
Mialam zrobic druga bete ale test z popoludniowego sikania o slabej czulosco pokazal ladna kreske wiec daje spokoj
8go lekarz to dowiem sie wiecej
A czy ktoras oroentuje sie jak to jest z tym konfliktem krwi?? -
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Wiem tylko bardziej mi chodzi o deuga ciaze.
Ja mam 0- moj malz 0+
Pamietam ze po pierwszym porodzie Leonowi robili grupe wyszla 0+ i ja dostalam tylko zastrzyk. A jak jest przy deugiej2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
zyrcia wrote:E tam ja to w ogole nie czuje :d suty mnie bola ale to przez Leona bo m ie gryzie a tak oprocz wzdec to cisza.
Nie ma.co sie spinac teraz luz i czekamy do maja
A Ty karmisz jeszcze piersią? Bo ja miesiąc przed ciąża zakończyłam karmienie piersią i może one się poprostu jeszcze nie zregenerowaly. Nie wiem może sama sobie tylko wmawiam że jest coś nie tak? Tylko że one nawet ciut ciut nie nabrzmiały, stąd mój niepokój. Sama już nie wiem. 13 września mam wizytę to się pewnie wszystko wyjaśni.Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyHmm karmie to za duzo powoedziane. Przez pol roku byl tylko cyc, pozniej do roku tez ile wlezie a dopiero po roczku zaczal sie podstepem przestawiac na butelke ale to chyba dlatego ze mnie gryzl ja juz nie chcialam tak karmic i wydaje mi sie ze po prostu coraz mnien mu lecialo tym bardziej ze sie strasznie pocil przy karmieniu.
No a teraz bardziej jestem smoczkiem takie ciucianie na 5 minut albo nawet nie. Czasem po drzemce sie dossie i jeszcze przysnie na chwile. No i nie wiem czy to od ciazy ale od okolo tygodnia mam wrazenie ze znowu mu cos leci bo ewidentnie przelyka.
Powinnam juz odstawic calkowicie?? -
Dziewczyny, nudnych ciąż, udanych porodów i pulchnych bobasow maj - piękny miesiąc.
Majówka 2016bezimienna, Camilia, Kofeina, aciulka, Krokodylica lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
Hej.
Nieśmiało dołączę do Was.
Termin mam na 6.05. Mam synka Filipa z 10.01.15, nadal karmię go piersią i najchętniej pociągnęłabym to az do porodu, a później karmila bym tandem
Tu na belly udzielałam się na styczniówkach 2015.
Pierwsze testy wyszły pozytywne 10dpo, z każdym dniem ciemnieją. Bety nie robię
To moja 3 ciąża, pierwszą poroniłam. Mam nadzoeję, że wszystko bedzie ok!
Pozdrawiam Mamusie!emidomi, Camilia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Hej, dołączam, nieśmiało, jeszcze w lekkim szoku... że się udało. Według kalendarza, to koniec 4tego tygodnia, termin na 9 maja. Nie wiem czy nie podskoczyć jeszcze na betę. Tylko musiałabym kawał drogi ciągnąć moją pięciolatkę na piechotę, nie wiem czy to wykonalne, w dwie strony jakieś 6 km.
emidomi, Camilia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kochane. Wprawdzie dopoero. Zrobilam test i wyszła kreseczka ale już dołączę do was . Z moich wyliczeń termin na 10 maja. Do lekarza w Holandii chodzi się dopoero od 8 tyg ciazy. Tak więc jeszcze trochę zanim mi wyznacza dokładny termin . Ale nie sądzę by się pomylili. Mam nadzieję że miło spędzimy tu nasze 9 miesięcy ciąży.
bbee, Camilia, bezimienna, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
bbee wrote:Hej Kofeina Widzę, że u Ciebie termin na dzień później, będziemy iść równo w te 9 miesięcy
bbee lubi tę wiadomość