MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieskaa wrote:s1985!!! gratulacje!!! udzielalas sie troszke na watku Zaczynamy znowu starania, ale podczytywalam Cie na innym, rownie popularnym watku. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i bede zagladac, zeby zobaczyc jak maluszek pieknie rosnie.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Co tam dzisiaj słychać majóweczki?
Mnie lenistwo dzisiaj bierze na całego, ostatni dzień wakacji ma dziecko moje, jutro do przedszkola. Nic mi się nie chce robić.
Spałabym tylko, wczoraj wieczorem, jak oglądaliśmy film, mąż mnie w kokon kocem owinął bo mi było zimno, zasnęłam od razu tak od kilku dni zasypiam zaraz po 21.00
-
bbee wrote:Co tam dzisiaj słychać majóweczki?
Mnie lenistwo dzisiaj bierze na całego, ostatni dzień wakacji ma dziecko moje, jutro do przedszkola. Nic mi się nie chce robić.
Spałabym tylko, wczoraj wieczorem, jak oglądaliśmy film, mąż mnie w kokon kocem owinął bo mi było zimno, zasnęłam od razu tak od kilku dni zasypiam zaraz po 21.00
ja mam podobnie, tylko bym spała ciągle... chociaż w nocy mam problemy ze spaniem późniejLena: 26.09.2011
100 mg clo i jest! . ... 05.05.2017. -
Majóweczka wrote:ja mam podobnie, tylko bym spała ciągle... chociaż w nocy mam problemy ze spaniem później
-
Qasha wrote:Ja o 5:20 wychodziłam do pracy... Przebudowywaliśmy dział. Patrzyli na mnie krzywo jak nie chciałam dźwigać. Następnym razem się nie zgodzę, powiem prosto z mostu, że jestem w ciąży i tyle. Najwyżej mnie zwolnią.
ja próbuję pracować, a nie spać na biurku... muzyka jedynie mnie ratuje
Lena: 26.09.2011
100 mg clo i jest! . ... 05.05.2017. -
ja na szczęście nie jestem senna, byłoby kiepsko przy maluchu :p nawet mdlosci mniejsze niż ostatnio (tfu tfu, żeby nie zapeszyć)
martwi mnie jedynie ciągłe podnoszenie mojego 8kilogramowego szczęścia a tego nie da sie uniknąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 14:13
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Dzis odebrałam druga betę;
W poniedziałek miałam 265.43mlU/ml dziś jest tyle 915.64mlU/ml.Progesteron 42ng/ml czy to dobrze? ???Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Dzis odebrałam druga betę;
W poniedziałek miałam 265.43mlU/ml dziś jest tyle 915.64mlU/ml.Progesteron 42ng/ml czy to dobrze? ???Mabelle lubi tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnys1985 wrote:kochana mooj maluszek już nie rośnie wczpraj testy negatywne a dziś juz @ , wiec pierwszy dzien nowej ciazy ;]
Przykro mi, liczyłam na to że beta się ogarnie
Trzymam kciuki za kolejne miesiące!Mabelle, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Camilia wrote:Monika ja mam 14kg Szczęścia w domu i faktycznie nie da się uniknąć podnoszenia.
Senność to moja zmora od kilku dni, najchętniej bym położyła głowę na biurku w pracy
Moja 5-latka waży 19kg, na szczęście nie muszę jej już dźwigać... Jak cos podnoszę przyciężkiego to czuję jak mnie w podbrzuszu ciągnie.
Ja jutro zamierzam zrobić betę, ale nie będę powtarzać.
-
niestety nie wytłumaczę młodej że jej nie wezmę na ręce i tu największy problem, ile się da wykorzystuję męża. Wierzę, że będzie dobrze, musi nie zamierzam opuszczać wątku.
bbee lubi tę wiadomość
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.