MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ριик ѕку wrote:Hej dziewczyny czy mogę się przyłączyć tak po cichu bo bety nie robiłąm ale dzisiaj rano...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cd62df517c1.jpg
Witaj.
Jaka mocna krecha, gratulacjeCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
ριик ѕку wrote:Hej dziewczyny czy mogę się przyłączyć tak po cichu bo bety nie robiłąm ale dzisiaj rano...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4cd62df517c1.jpg
Gratulacje! Tu masz mój wczorajszy,popołudniowy
Prawie zemdlalam jak zobaczyłam wynik
Camilia, Krokodylica lubią tę wiadomość
11.02.2013- Aniołek [*]
15.07.2015- Aniołek [*]
09.09.2016- Aniołek [*] -
Kofeina wrote:No ja płakać nie będę Ci powiem ha ha . Ale ta wrozba ciągnie się za mną od dawna . Sprawdziłam kiedyś teściowa i się sprawdziło. Koleżankę też. No i moje kolejno poowrxizala z3 będzie córka syn i syn córka ( córka syn ) czyli bliźniaki bo zamiennie jest . Zobaczymy 6 września co na usg zobaczymy .
Kofeina jaka wróżba ja też chcę wiedziec:D -
Kofeina wrote:I cały czas mam wrażenie że macice mam większą. Jak by cały czas puchla. Jak przyciągnęła nogi to aż mnie ściska.
Kofeina lubi tę wiadomość
11.02.2013- Aniołek [*]
15.07.2015- Aniołek [*]
09.09.2016- Aniołek [*] -
powtarzałam betę. 1433, lekko ponad 100% przyrost teraz (chyba) spokojnie mogę poczekać do 15.09 i liczę że już zobaczę serce
Kofeina u każdego różnie, jedna zobaczy serducho w 6tc jedna w 9tc dużo zalezy od tego kiedy była owu. Ja sie nastawiam na późno bo dopiero w 21dc miałam owulację
bbee zagon męża do mycia toalety i po problemie
u mnie objawy na szczęście prawie zerowe. Z młodą non stop rzygałam więc teraz mdłosci od czasu do czasu to luksus.
zzawsze marzyłam o bliźniakach, ale na pierwszy strzał. TEraz to ja bym chyba sobie strzeliła
bbee, Camilia, Krokodylica lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kofeina wrote:https://youtu.be/CC1BMKyzsHM
To jest ta wrozba . Możesz zrobić tą. Albo pokolei sprawdzać ilość dzieci bez czekania jak obrączka stanie .
Mi się sprawdziło. Córka i 2 syn no i terqz mają być bliźniaki. Syn i córka. No cóż zobaczymy;) -
Kici.kulka wrote:
Piękna gratulacje:)
A też prawie rano padłam tym bardzie że ot tak zrobiłam dla zasady i proszę
Dziękuję dziewczyny:*Kici.kulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJezusie i Maryjooo...
Jak przez cala viaze bede zombie to nie wiem jak dam rade. Wszystko mnie boli i ciagle mi sie vhce spac.. a sie nie da przy tym szatanie
No i w ogole nie mam apetytu moge nic nie jesv. Dzis wypilam tylko sok z natki i cytryny dwie szklanki i jajko
Witam kolejne majowki ) -
zyrcia wrote:Jezusie i Maryjooo...
Jak przez cala viaze bede zombie to nie wiem jak dam rade. Wszystko mnie boli i ciagle mi sie vhce spac.. a sie nie da przy tym szatanie
No i w ogole nie mam apetytu moge nic nie jesv. Dzis wypilam tylko sok z natki i cytryny dwie szklanki i jajko
Witam kolejne majowki )13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kofeina wrote:
-
Kofeina wrote:
U mnie z wróżby wychodzi dziewczynka,bardzo bym chciała.Zobaczymy czy się sprawdzi.Mam juz 2 chłopaków i na poczatku wróżby mi tak pokazało;P