MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie w jednym kalendarzu chinskim wychodzi chłopiec, a w drugim dziewczynka.
Natomiast z wrozby obraczkowej dziewczynka
W związku z powyższym liczę na dziewczynkę i szczerze mowiac od poczatku mowie męzowi że czuję, że bedzie dziewczynka z czego on nie do konca jest zadowolonyKici.kulka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Kejsi1988 wrote:a mnie w jednym kalendarzu chinskim wychodzi chłopiec, a w drugim dziewczynka.
Natomiast z wrozby obraczkowej dziewczynka
W związku z powyższym liczę na dziewczynkę i szczerze mowiac od poczatku mowie męzowi że czuję, że bedzie dziewczynka z czego on nie do konca jest zadowolony -
Ja w ogóle nie faworyzuję żadnej płci w tej chwili, chcę tylko już trzymać w ramionach swoje drugie zdrowe dziecko Już się nie mogę doczekać, jak ja wytrzymam jeszcze 8 miesięcy?
Camilia, Kofeina, Mabelle, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTen sok to moment sie robi.
6-8 galazek natki i z tego same liscie jedna cytyna bez skory pestek i tej bialej skorki bo bedzie gorzki. Ok 600 ml wody i 60g cukru ale ja slodze ksylitolem zeby Leon mogl tez piv ewentualnie miod. No i miksujemy wszystko ja uzywam trrmomixa ale pewnie w blenderze tez wyjdzie
Sami zdrowie !!!
Mi na poczatku pierwszej ciazy mowili ze bedzie dziewczynka a ja wiedzialam ze to chlopak i sie sprawdzilo.
Teraz nie wiem czy to przeczucie czy tak bardzo chce ale jakie spodejrzenia na babeczke sa
No i ten trad na pysku :ddd
Kofeina, bbee, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny moge dolaczyc? W koncu po tylu nieudanych probach sie udalo! Termin mam na 7 maja wedlug kalendarzyka
Camilia, Kofeina, bbee, Mabelle, Szczęśliwa Mamusia, Krokodylica lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Hej dziewczyny moge dolaczyc? W koncu po tylu nieudanych probach sie udalo! Termin mam na 7 maja wedlug kalendarzyka
Witaj Młoda.Gratuluję :* -
mi z mlodą wyszła córka, teraz wychodzi syn, ale ja to traktuję z przymrużeniem oka. Płeć mi obojętna, ważne żeby donosić i urodzić zdrowe dziecko.
imion brak. O ile przy mlodej jeszcze mieliśmy jakąś koncepcję chociaż na dziewczynkę teraz dla obu płci pustka w głowieKofeina lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Majóweczka wrote:Dziewczyny, macie też takie uczucie jakbyście miały grypę? raz ciepło, raz zimno..
nie miałam takich jazd w 1 ciąży
ja mam tak cały czas, to od podwyższonej temperatury, progresteron wysoki jest i tak to wygląda. Też w pierwszej ciąży tego tak nie odczuwałam, a teraz trochę się przyzwyczaiłam, bo mam tak od 5 dpo, pewnie wtedy była implantacja. -
bbee wrote:ja mam tak cały czas, to od podwyższonej temperatury, progresteron wysoki jest i tak to wygląda. Też w pierwszej ciąży tego tak nie odczuwałam, a teraz trochę się przyzwyczaiłam, bo mam tak od 5 dpo, pewnie wtedy była implantacja.
oby minęło, bo ciężko tak z "grypą" chodzić do pracyLena: 26.09.2011
100 mg clo i jest! . ... 05.05.2017. -
Dziewczyny a ja nie wiem jakiego gina wybrac moj M chce zebym chodzila do gina w naszym miescie ale ja chce rodzic w innym i tak sie zastanawiam czy mozna sobie wybrac szpital w ktorym chce sie rodzic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2016, 12:51
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Dziewczyny a ja nie wiem jakiego gina wybrac moj M chce zebym chodzila do gina w naszym miescie ale ja chce rodzic w innym i tak sie zastanawiam czy mozna sobie wybrac szpital w ktorym chce sie rodzic?
można sobie wybrać, moja sąsiadka jechała 30 km do szpitala, bo nie chciała rodzić w naszym
ja od kilku lat mówię, że kolejne CC nie w moim mieście i stawiam na prywatną klinikę ok 70 km od mojego miasta (chociaż ponoć w szpitalu wiele się zmieniło w ciągu 5 lat, będę robić wywiad w tym temacie)Lena: 26.09.2011
100 mg clo i jest! . ... 05.05.2017.