MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
majóweczka u mnie odwrotnie, samopoczucie sto razy lepsze niz w poprzedniej ciaży
młoda19 oczywiście że możesz wybrać szpital. Ja idę do gin dopiero w 8tc, chcę już zobaczyć serduszko
czy tu wszystkie po cc? ja też i teraz ze względu na zbyt maly odstęp czasu na pewno kolejna cesarka. ja tam akurat bardzo szybko doszłam do siebie, generalnie na drugi dzień po cc mowilam, że mogę znowu zachodzić13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:majóweczka u mnie odwrotnie, samopoczucie sto razy lepsze niz w poprzedniej ciaży
młoda19 oczywiście że możesz wybrać szpital. Ja idę do gin dopiero w 8tc, chcę już zobaczyć serduszko
czy tu wszystkie po cc? ja też i teraz ze względu na zbyt maly odstęp czasu na pewno kolejna cesarka. ja tam akurat bardzo szybko doszłam do siebie, generalnie na drugi dzień po cc mowilam, że mogę znowu zachodzić[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
bbee wrote:Dzisiaj zapobiegawczo kupiłam sobie korzeń imbiru i właśnie mi się przydaje do ssania, niby nie mam jakichś większych mdłości, ale jakoś tak się powoli zaczyna...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualny
-
Bbee to nieprawda, że wcześniej niż w 8 tc nie zobaczysz za wiele. Zależy od tego kiedy była owulacja oraz od sprzętu jakim lekarz dysponuje. Ja w pierwszej ciąży zobaczyłam serduszko w 5t5dc
Majóweczka, Młoda ja również jestem po cc i zapewne będę miała następne. Nie wspominam tego mega źle -
Pisałam dzisiaj do mojego ginekologa. Kazał mi zrobić betę i wysłać wynik, bo dopiero przy wyniku 1500 będzie coś widać na usg.
I mam dodatkowego stresaKrokodylica lubi tę wiadomość
11.02.2013- Aniołek [*]
15.07.2015- Aniołek [*]
09.09.2016- Aniołek [*] -
Camilia wrote:Bbee to nieprawda, że wcześniej niż w 8 tc nie zobaczysz za wiele. Zależy od tego kiedy była owulacja oraz od sprzętu jakim lekarz dysponuje. Ja w pierwszej ciąży zobaczyłam serduszko w 5t5dc
Camilia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak was czytam wszystkie i zazdroszcze tego pieknego czasu, tych wizyt usg , wymieniania sie informacjami, potem kupowania wyprawki. fajny czas. cieszcie sie ile mozecie. Wiadomo, ze byly momenty, ze byl strach niepewnosc, ale jestescie tu po to zeby wzajemnnie sie wspierac. Majowka 2016
bbee, Kici.kulka, Camilia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Rodzę z Wami!
Aplikacje pokazują, że 7 maja, zobaczymy co powie ginekolog we wtorek
Dzisiaj 4+5 tc, beta ładnie przyrasta (14 dpo - 451, 16 dpo -798) i czujemy się dobrzebbee, Camilia, Krokodylica lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka cierpiąca na niedoczynność tarczycy, Hashimoto i brak cierpliwości -
Dziewczyny ja od czasu do czasu odczuwam bole w dole brzucha raz mocniejsze takie klujace ( nie raz tak jakby od jajnikow na zmiane) a raz lekkie ktore szybko mijaja.. Boli jakas 1 minute albo 2 i przestaje to normalne?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Dziewczyny ja od czasu do czasu odczuwam bole w dole brzucha raz mocniejsze takie klujace ( nie raz tak jakby od jajnikow na zmiane) a raz lekkie ktore szybko mijaja.. Boli jakas 1 minute albo 2 i przestaje to normalne?
jeśli to nie są bardzo mocne bóle, czy typowo miesiączkowe, to jest to tylko rozciąganie macicy takie uczucie, trochę w macicy, trochę w jajnikach.