MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
bbee wrote:jeśli to nie są bardzo mocne bóle, czy typowo miesiączkowe, to jest to tylko rozciąganie macicy takie uczucie, trochę w macicy, trochę w jajnikach.
bbee lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:O wlasnie odczuwam troche w macicy troche w jajnikach, nie jest to ciagly bol tylko od czasu do czasu sie pojawia dzieki za odpowiedz ;*
mi tak nawet lekko podbrzusze opuchło, jak na wzdęciu wyglądam dziwnie, bo dopiero 5 tydz, a tu coś mi wydymaKofeina, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Hej.
Ja idę na wizytę 16, czyli za 2 tygodnie.
Pierwszego syna urodziłam naturalnie, nawet szybko poszło. O 7 odeszły mi wody, a o 15 byl z nami. Mialam wywolywany porod poniewaz mimo odejscia wod byla zerowa akcja skurczowa.
Zrobilam wrozbe z obraczka i wychodzi, ze Fifek bedzie mial siostre.. Generalnie robilam 3 razy i za kazdym razem to samo: strata - chlopiec - dziewczynka... Oby bylo dziecko zdrowe!!!bbee, Mabelle lubią tę wiadomość
-
ριик ѕку wrote:Hej , witam nowe majóweczkii gratuluję.
Ja w gorącej wodzie kąpana chciałam iść za tydzień w piątek ale teraz Was tak czytam i sama nie wiem może dam sobie spokój;/
Ja chciałabym rodzić gdzie ostatnio ale to 80 km
idź najlepiej co najmniej w 7 tyg zobacz na kalendarzyku belly jak masz oznaczone, kiedy najlepiej iść na wizytę, kiedy już słychać serduszko itd -
bbee wrote:idź najlepiej co najmniej w 7 tyg zobacz na kalendarzyku belly jak masz oznaczone, kiedy najlepiej iść na wizytę, kiedy już słychać serduszko itd
No to zobacz mam udostępniony pokazuje mi żeby na pierwszą wizyte iść 09.09 a serduszko 13.09 -
ριик ѕку wrote:Hej , witam nowe majóweczkii gratuluję.
Ja w gorącej wodzie kąpana chciałam iść za tydzień w piątek ale teraz Was tak czytam i sama nie wiem może dam sobie spokój;/
Ja chciałabym rodzić gdzie ostatnio ale to 80 km[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
u mnie jak zwykle od początku problemy. Bardzo niski progesteron. Pisałam do gin, mam brać luteinę tyle że jej nie mam a jutro nie dostanę recepty. Będę uderzać na ip z wynikami bety, oby się zlitowali.
Pierwsza stracona, druga na luteinie. Trzymajcie kciuki bo nie chcę Was opuszczać.13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:u mnie jak zwykle od początku problemy. Bardzo niski progesteron. Pisałam do gin, mam brać luteinę tyle że jej nie mam a jutro nie dostanę recepty. Będę uderzać na ip z wynikami bety, oby się zlitowali.
Pierwsza stracona, druga na luteinie. Trzymajcie kciuki bo nie chcę Was opuszczać.Mabelle lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
monika_89 wrote:u mnie jak zwykle od początku problemy. Bardzo niski progesteron. Pisałam do gin, mam brać luteinę tyle że jej nie mam a jutro nie dostanę recepty. Będę uderzać na ip z wynikami bety, oby się zlitowali.
Pierwsza stracona, druga na luteinie. Trzymajcie kciuki bo nie chcę Was opuszczać.
Trzymam kciuki&&&
Hmmm zadzwonię w poniedziałek, jutro zrobię bete zobaczę ile tam urosło -
Pierwsza stracona, druga na luteinie. Trzymajcie kciuki bo nie chcę Was opuszczać. -
Pierwsza stracona, druga na luteinie. Trzymajcie kciuki bo nie chcę Was opuszczać.
Trzymam moooooocno kciuki.Zobaczysz wszystko będzie dobrze,trzeba wierzyć innej opcji nie ma -
Ja też trzymam kciuki! Camilia ja miałam badane w tym cyklu 7dpo 3.35 norma do 4.3 bodajże lekarz nie miał zastrzeżeń jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży a norma dla staraczki to chyba nawet do 2. Wydaje mi się, że jak się mieści w normie to ok?
-
Camilia wydaje mi sie, ze w okolicach 1,5 ale ręki nie dam sobie uciać.
zastrzeżona ja pierwszą poroniłam, w sumie nie wiadomo dlaczego. W kolejnej dość niski progesteron i plamienia bardzo długo na początku, z tego powody bralam do końca 14tc luteinę. Teraz razem z betą sprawdziłam progesteron we wtorek 15, wczoraj niecałe 1213.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.