MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mój dla odmiany nie chce i nie chciał za pierwszym razem bliźniaków. Powiedział, że jak będą to mam szukac nowego męża
bbee ładny wynik brawo dla mezaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2016, 19:20
Krokodylica lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Mabelle wrote:U mnie z wróżby wychodzi dziewczynka,bardzo bym chciała.Zobaczymy czy się sprawdzi.Mam juz 2 chłopaków i na poczatku wróżby mi tak pokazało;P
-
Kofeina wrote:Oj widzisz !!! No to ciekawa jestem czy się sprawdzi . Ja już 6 września będę wiedziała. Czy widać 2 pęcherzyki tak więc jeśli mi się sprawdzi to kochana szykuj się na córeczkę ha ha
No to żeby Co się sprawdziło ,to i mi się może sprawdzi. Dla pewności 3 razy powtarzałam wrozbe i za każdym razem to samo.2 chłopaki ,dziewczynka i tyle cisza :)więcej nie chciało machaćKofeina lubi tę wiadomość
-
ja chcialam nie robić, ale potrzeba kontrolowania wszystkiego była silniejsza
kiedyś dawno na andrzejki bawiłam się w to, wyszły mi 2 córy i syn. U mnie 3 ciąża więc na tym kończęKofeina, Foremeczka lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyJa jestem teraz tak zdesperowana ze w chinski wierze :d wczesniej sie sprawdzilo teraz wychodzi kobita
Tylko sa dwa te kalendarze i podobno powinny sie dublowac i wtedy to ma sens mi sie dziewczynka powtarza tylko w sierpniu dlatego chcialam teraz zajsc no i sie udalo wiec sorrrry ale ja sie spodziewam corki po co mi usg
Innych wrozb jie robie bo jeszcze wyjdzie co innego i co ja zrobie
Juz sie nie moge doczekac wizyty za tydzien chociaz pewnie za duzo nie ujrze
A i polecam Wam dziewczyny ten sok z natki i cytryny jest pychaaa a jaki zdrowy
Moj Leosiek tez juz popija
No a imiona juz wybrane co by ruszyc troche tematy na forum ??bezimienna lubi tę wiadomość
-
zastrzeŻona wrote:A sprawdzalyscie chinski kalendarz plci? U mnie za pierwszym razem sie zgodzilo,teraz pokazuje dziewczynke. Zobaczymy
Co do imion, to u nas chyba dopiero rozmowa się zacznie jak już będzie pewna płeć, bo ile u dziewczynki to ja mniej więcej wiem jakie imiona mi pasują najbardziej np. Zosia lub Zuzia, o tyle dla chłopca będzie ciężko coś wybrać...