MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia kiedyś gdzieś wyczytałam, że w ciąży można karmić ale trzeba być pod stałą opieką lekarską. Z tego co się orientuję to ssanie piersi przez bobasa powoduje skurcze macicy. Porozmawiaj ze swoim lekarzem, jak nie będzie przeciwwskazań to super. Ja odstawiłam swojego bo się bałam.
Witam gorąco szczęśliwe nowe majóweczki i gratuluję :-*Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyNo dlatego juz 8.09 ide i zobaczymy. W sumie takie ciuckanie raz na kiedy chyba nie powinno byc zle. A tez nie chce mu tego odbierac bo to szatan wrodzony i lubie jak juz przyjdzie sie wtulic i troche pocycac
Mi sie chyba mdlosci zaczynaja... i brak apetytu. Moglabym.pic tylko cole -
Kofeina wrote:Oj tak . Jestem pełna obaw . Bo 10 miesięcy temu urodziłam martwego synka w 35 tyg ciazy . Strach mnie ogarnia. Tym bardziej że boli mnie cały czas podbrzusze i już tak wcześnie i mnie mdli . Mam nadzieję że będziemy się wspierać to dam radę to jakoś przetrwać.
Kofeina lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:No dlatego juz 8.09 ide i zobaczymy. W sumie takie ciuckanie raz na kiedy chyba nie powinno byc zle. A tez nie chce mu tego odbierac bo to szatan wrodzony i lubie jak juz przyjdzie sie wtulic i troche pocycac
Mi sie chyba mdlosci zaczynaja... i brak apetytu. Moglabym.pic tylko cole
Jakbym czytała o swoim synku. Z mojego też maly szatanek.
Ja na razie zamierzam dalej karmic.
Generalnie karmienie jest bezpieczniejsze niz seks w ciazy. Wiec jezeli nie ma przeciwwskazan to mozna. Alee oczywiscie wszystko po konsultacji z lekarzem. -
Camilia wrote:Zyrcia mi chyba również zaczynają sie mdłości (w pierwszej ciąży prawie mnie ominely) a do tego codziennie boli mnie głowa- na szczęście nie cały czas i w miarę lekko.
Już nie mogę się doczekać usg 7 września -
nick nieaktualnyMoze to przez te pogody.
Tylko jestem debilem bo mialam sie przebadac. Boli mnje od paru miesiecy biodro i miednica z lewej strony oczywiscie nie mialam czasu a teraz to juz po ptokach. Mam nadzieje ze nie wyjda jakies cuda na kiju.
W tamtej ciazy mialam mdlosci przez dwa miesiace, pozniej przez kilka rzygalam codziennie o 3 w nocy a na koniec mialam taka zgage ze nawet na czczo myslalam ze mi wyzre przelyk.
Potem gratis po porodzie dostalam rwy kulszowej i nie mogla podniesc nogi do gory i sie rochorowala, kaszel mialam jak gruzlik oczywiscie wtedy mnie tam wszystko w bozenie ciagnelo no dramat
Dlatego na razie soe ciesze ze szalu z dolegliwosciami nie ma -
s1985 wrote:no znalazłam mam nadzieje dołączyć za parę dni
3maj się ;] bo lista majówek bedzie długa ;p
s1985!!! gratulacje!!! udzielalas sie troszke na watku Zaczynamy znowu starania, ale podczytywalam Cie na innym, rownie popularnym watku. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i bede zagladac, zeby zobaczyc jak maluszek pieknie rosnie.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Witajcie majóweczki;)
Dołączam do Was termin mam na 09.05.2017.
Szczesliwych i spokojnych ciąż życzę wszystkim
bbee, bezimienna, Camilia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Niebieskaa wrote:s1985!!! gratulacje!!! udzielalas sie troszke na watku Zaczynamy znowu starania, ale podczytywalam Cie na innym, rownie popularnym watku. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i bede zagladac, zeby zobaczyc jak maluszek pieknie rosnie.13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Mabelle wrote:Kobietki,mam pytanie kiedy najlepiej iść na pierwszą wizytę do gina ?
Qasha, mnie właśnie cycki strasznie bolą od wczoraj. W podbrzuszu mnie co raz to ciągnie i też sikam co chwilę...