MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WreszcieMama wrote:AsiaPoli tak mi przykro
(( bardzo liczyłam na to że wszystko będzie dobrze u Ciebie... Proszę, bądź silna... Aniołek niech czuwa nad Tobą
(
Dziewczyny ja jestem w szpitalu. Odwodniona, niedożywiona, rzygająca. Zostawili mnie na oddziale. Jest miło, mam dobrą opiekę. Maluszek wywija nieźle na USG, kopie, macha rączkami.WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
(( bardzo liczyłam na to że wszystko będzie dobrze u Ciebie... Proszę, bądź silna... Aniołek niech czuwa nad Tobą
(
Dziewczyny ja jestem w szpitalu. Odwodniona, niedożywiona, rzygająca. Zostawili mnie na oddziale. Jest miło, mam dobrą opiekę. Maluszek wywija nieźle na USG, kopie, macha rączkami.WreszcieMama lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
(
Dziewczyny ja jestem w szpitalu. Odwodniona, niedożywiona, rzygająca. Zostawili mnie na oddziale. Jest miło, mam dobrą opiekę. Maluszek wywija nieźle na USG, kopie, macha rączkami.
Raz dwa Cię postawią na nogiMuszą, bo musisz mieć siły, żeby hodować Grocha!
Mnie dzisiaj cały dzień pobolewa podbrzusze, tak mnie... ciągnie. Do tego sikam dosłownie co chwilę, a i ilości tego siku są śladoweBoję się, że załapałam jakieś przeziębienie pęcherza
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Qasha mnie też dziś pobolewa podbrzusze i krzyż na dodatek... Ale u mnie krzyż często boli jak źle się w nocy ulożę. Co do pęcherza pij dużo ! Jak masz to sok z żurawiny, lykaj zuravit... Wit c albo chociaż woda z cytryną, ale dużo ... Ciągle pin żeby przepłukać pęcherz.
-
Espera wrote:Qasha mnie też dziś pobolewa podbrzusze i krzyż na dodatek... Ale u mnie krzyż często boli jak źle się w nocy ulożę. Co do pęcherza pij dużo ! Jak masz to sok z żurawiny, lykaj zuravit... Wit c albo chociaż woda z cytryną, ale dużo ... Ciągle pin żeby przepłukać pęcherz.
Piję dużo i jem żurawinęOby przeszło szybko
-
Espera mówiliście synkowi o ciąży?
Wreszcie mama i dobrze, odwodnienie może być niebezpieczne.
Ja dzisiaj mam leniwy dzień, jeśli można tak powiedzieć przy dwójce dzieci ;p Mąż w pracy a my rządzimy. Zrobiliśmy frytki, pograliśmy w planszówki i na PS4 i upiekliśmy ciasto czekoladowe. Teraz oni walczą a ja siedzę na necie ;p Jutro chyba powiem szefowej o ciąży bo już widać i dużo ludzi wie a nie chciałabym żeby dowiedziała się od kogoś innegoWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Rozmowe z szefem lepiej miec juz za soba.ja powiedzialam szybko zeby nie dzwigac dzieci z wozkow.Demsik
hormony ok
-
Demsik wrote:Rozmowe z szefem lepiej miec juz za soba.ja powiedzialam szybko zeby nie dzwigac dzieci z wozkow.
-
Kleopatra wrote:Espera mówiliście synkowi o ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 19:18
-
Tak moj synek wie od poczatku ale tlumaczylam mu ze jesli bedzie zdrowy brzuszek to bedzie dzidzia a jak bedzie chorowal to dzidzia bedzie aniolkiem.zrozumial od razu i potem pytal czy brzuszek jest zdrowy a tak to przytula sie caluje itd
Arwi, Madu1611, WreszcieMama, marie_marie22, monika_89, Mabelle, Maniuś, Rudzik, Klaudia N. lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Demsik wrote:Tak moj synek wie od poczatku ale tlumaczylam mu ze jesli bedzie zdrowy brzuszek to bedzie dzidzia a jak bedzie chorowal to dzidzia bedzie aniolkiem.zrozumial od razu i potem pytal czy brzuszek jest zdrowy a tak to przytula sie caluje itd
Kochany synekDemsik lubi tę wiadomość
-
U mnie wiedza od serduszka, czyli od 7 tyg. Młodszy chyba niewiele kuma ;p a starszy się cieszy, chce mieć brata, całuje brzuszek itp.
Ogólnie mój starszy syn jest świetnym bratem, dba o młodszego, zawsze o nim pamięta, od niemowlaka mogłam go zostawić ze starszym, np. jak musiałam do piwnicy zejść i wiedziałam ze poda smoczka w razie jakby płakał. Nawet podnieść głosu nie mogłam na młodszego bo starszy zawsze mówił ,,nie krzycz na niego, on jest malutki i tego nie rozumie'' itp. i teraz młodszy rośnie taki rozpuszczony hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 19:32
Demsik, Arwi, marie_marie22, monika_89, sylwucha89, Madu1611, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Część! Ja czuje się względnie dobrze już poza bólami brzucha, czasem aż no śpę muszę wziąć
za to z cyklu ciazowy kalafior zsmiast mozgu - robilam dzis ciasto i na samym koncu mialam zrobic bita śmietanę. No i robię, zawiesiła się i zamiast śmietany zrobiłam...masło
Demsik, toska_88 lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Qasha wrote:Raz dwa Cię postawią na nogi
Muszą, bo musisz mieć siły, żeby hodować Grocha!
Mnie dzisiaj cały dzień pobolewa podbrzusze, tak mnie... ciągnie. Do tego sikam dosłownie co chwilę, a i ilości tego siku są śladoweBoję się, że załapałam jakieś przeziębienie pęcherza
2017 #1
2019 #2