MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWreszcie mama to masz wczasy:-) napoja nakarmia a ty lezysz napewno dobrze ci to zrobi.
Ja kawę pije rano rozpuszczalna z mlekiem a później już tylko inke bo mam problemy ze snem w nocy i ze skurczami w nogachprzed ciąża piłam 5 dziennie.
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Wreszcie mama to masz wczasy:-) napoja nakarmia a ty lezysz napewno dobrze ci to zrobi.
Ja kawę pije rano rozpuszczalna z mlekiem a później już tylko inke bo mam problemy ze snem w nocy i ze skurczami w nogachprzed ciąża piłam 5 dziennie.
toska_88 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Asiapoli ogromnie mi przykro, mialam nadzieje ze wszysyko bedzie Dobrze, ale czasem los decyduje inaczej... Trzymaj sie kochana.
Jesli chodzi o picie kawy to ja w ogole nie pije,zadnej wole herbate i herbaty codziennie pije ze 2:-)
A synkowi powiedzialam od poczatku o ciazy i bardzo sie cieszy, caluje brzuszek spiewa piosenki, aplikacje w telefonie oglada ze zdjeciem dzidziusia no i caly czas mowi ze chce siostrzyczke:-) -
A ja się właśnie przerazilam bo na wkładce zobaczyłam troszeczkę brązowego płynu. Zaczęłam się odbierać by sprawdzić czy coś leci jeszcze i widzę że moja szyjka jest otwarta na 1 palec . Masakra . Dzwoniłam do lekarza. Kazał mi się położyć i leżeć. I czekać do wizyty . No kurcze aż do piątku. Mam 4 latke w domu więc nie wiem jak to zrobię
-
Kofeina moja szyjka też otwarta cały czas na palec/pół spradzałaś przedtem jak wyglądała? czytałam że po porodach SN szyjka już nidy nie jest do końca zamknięta tylko mozna włożyć opuszek palca.
Z córką nie może ktoś pomóc? teściowa?Kofeina lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kofeina wrote:A ja się właśnie przerazilam bo na wkładce zobaczyłam troszeczkę brązowego płynu. Zaczęłam się odbierać by sprawdzić czy coś leci jeszcze i widzę że moja szyjka jest otwarta na 1 palec . Masakra . Dzwoniłam do lekarza. Kazał mi się położyć i leżeć. I czekać do wizyty . No kurcze aż do piątku. Mam 4 latke w domu więc nie wiem jak to zrobięDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Cześć Dziewczyny, podglądam i podczytuję Was dzisiaj cały dzień hihi, ale jakoś nic nie pisałam. Jutro o 10 mam wizytę, zaczynam się stresować, boję się najgorszego. W sumie dziś i wczoraj się dobrze czuję, nic mnie nie boli oprócz gardła i stąd te schizy.
Kofeina, pieski przecudneJakby mi warunki mieszkaniowe pozwoliły, to bym chciała mieć jeszcze więcej zwierząt.
Ja nie piję kawy. Przed ciążą piłam co kilka dni taką kawę a la latte, na początku też, ale zrezygnowałam z niej.Kofeina lubi tę wiadomość
-
Wiesz no ja też to czytałam ale jeszcze kilka dni temu była całkiem zamknięta dlatego tak się dziwię. Córka w tym tygodniu dopiero po 15 może się mój zająć bo wraca z pracy . Ale o 8 muszę ją ja zaprowadzić do szkoły i o 14 odebrać tak więc sama ta droga na nogach wykańcza. Zaraz położę się spać może sen poprawi trochę sytuację. Jeśli nie to jutro poproszę o rozmowę ze swoim ginekologiem w szpitalu . On jest bardziej rozumny niż reszta i wie że jestem w grupie ryzyka. Bo normalnie tu w holandii to do 12 tyg to nawet ciąży nie chcą ratować ani wspomagać by się utrzymala. Tak więc mam nadzieję z3 albo samo si3 poprawi albo mój gin mi pomoże. Bo mimo opanowania to wewnątrz i tak się boję.
-
Kochane u nas nie mam prawa wyboru . Ja tylko przez to że synek zmarł mi w 35 tyg ciazy chodzę do ginekologa. Normalnie w poprzednich 2 ciazach gina nie widziałam na oczy . Jutro postaram się zadzwonić. Może da się dostać wcześniej na wizytę. A plamienie jest takie brązowe i leciutkie że tylko lekko podbarwilo wkładkę. Na papierze toaletowym nic nie ma .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:48
-
Cześć dziewczyny!
Asiu jak przeczytałam o Twojej tragedii to zamarlam. Tak mi przykro, jestem z Tobą od samego początku i tak miałam nadzieję, ze nam wszystkim się uda
Życzę Ci dużo zdrowia i siły , żebyś przetrwała ten trudny czas!
Ja czasem wypije słabą kawę Ale zawsze z mlekiem, nie zawsze mi wejdzie
Od kilku dni mam silne bóle głowy dziś ciśnienie sprawdzałam 97/74. Słabo. Poza tym w miarę , dalej nie wymiotuje tylko niedopuscic do głodu bo okropnie się czuję.
Pozdrawiam wszystkie mamy! -
Kofeina w takim wypadku to fakt, dziwne z tą szyjką... a jeśli chodzi o córkę to może jakaś mama koleżanki córki mogłaby ją zabierać po drodze? próbuj uderzyć do gin szybciej
Kofeina lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:Kofeina w takim wypadku to fakt, dziwne z tą szyjką... a jeśli chodzi o córkę to może jakaś mama koleżanki córki mogłaby ją zabierać po drodze? próbuj uderzyć do gin szybciej
to jest wielki problem . Ale jutro postaram się do gina zadzwonić już rano. Oby się udało.
-
Kochana ja też nie badam. Ale jak się myje albo podcieram to jestem w stanie wyczuć że coś jest nie tak . Więc wtedy delikatnie sprawdzam . Nawet jej nie macam tylko lekko dotykam .
Messy99 moja córka to dokładnie Maria Gabriella . Uwielbiam to imię. No i wybrane specjalnie bo występuje w obu krajach naszych narodowości więc dziecko nie musi się wstydzić że jest inne . -
Każde imię tak wybieram. Wkoncu jesteśmy podzieleni na 3 kraje . Śmiesznie jest teraz bo moje imię mówione w zdaniu oznacza po portugalsku " wnuczka - A neta " i za każdym razem śmieją się że całe życie jestem wnuczka.
messy99 lubi tę wiadomość
-
Ja w dwóch poprzednich ciazach piłam kawę normalnie, w tej mnie odrzucilo. Tzn nie to ze mniemdli czy źle pachnie tylko nie mam ochoty. Zobaczymy jak dalej.
Ja też za Chiny nie umialabym sprawdzić szyjki! Kofeina leż i odpoczywaj.