X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mam do sprzedania żelazo do rozgryzania-ssania, Ferrum lek. Zostało mi 56 tabletek. Świetnie się spisywał i nie powodował problemów z wypróżnianiem jak inne żelaza. Jeśli któraś z Was go bierze lub chciałaby odkupić zapraszam na priv.

• Karotka Ekspertka

Wysłany: 16 października 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia Poli bardzo mi przykro. Brak słów...

My powiedzieliśmy córce i wygadała dziadkowi przez telefon. Czasem podchodzi i chce zobaczyć dzidzie, głaszcze brzuch.

7u223e3kv1dyvizz.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mój bardzo chce mieć rodzeństwo i wtedy jak byłam w ciąży to całował brzuch na dobranoc, śpiewał... Teraz pewnie oszaleje znowu...

marie_marie22 lubi tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karotka a córcia ile ma?

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie moją córką wie. Ma 10 lat. Jesteśmy jak przyjaciółki:) Z rodziny wie tylko ona i nikomu nie wygadała. Nawet dziadkom. Jedynie komu powiedziała to przyjaciółce z klasy :)
    Bardzo się cieszy ale ona szczerze mówiąc bardzo chciałaby siostrę. Hmm ciekawe co będzie jak okaże się ze to będzie brat

f2w33e3k5idkv34t.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, mój starszy tez nie chce słyszeć o siostrze. Ale jak poznam płeć to myślę że go przekonam ;p

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Kofeina Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki dziewczyny że tak późno. Odpisuje ale zajmowałam się. Szczeniakami koleżanki. Pomagałam trochę i staralam się je sprzedać ha ha.
    Ja słodkiego nie.jem prawie wcale bo mnie mdli po nim . Nie wiem. Jakie dokładnie wyniki bo tylko lekarka w szpitalu jak dzwoniłam. Powiedziała że cukier za wysokie..w środę się dowiem.dokladnie jakie
    .

8p3odqk3vkpa5ho3.png
    iv09krhm842d4967.png
    uiklje9g90mcnvau.png
  • Kofeina Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie jakie słodkie. 9 małych szczeniąt. Odkleic się od nich to wielki problem ha ha

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a4f787562b1d.jpg

Misia 69, Demsik, monika_89, Spirit, toska_88, blubka, marie_marie22, Madu1611, Maniuś, Hope_ lubią tę wiadomość

8p3odqk3vkpa5ho3.png
    iv09krhm842d4967.png
    uiklje9g90mcnvau.png
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny szczerze czy pijecie kawę? Jeśli tak to jaką i ile?
    Ja uwielbiam kawę z ekspresu i mam wyrzuty sumienia pijąc jedna dziennie rano. Po południu to mi tak ślinka leci i dziś się skusiłam i sama siebie nie lubię:( Ale to było silniejsze. Moja siostra w każdej ciąży na samą myśl i kawie to wymiotowala.

toska_88 lubi tę wiadomość

f2w33e3k5idkv34t.png
  • Karotka Ekspertka

Wysłany: 16 października 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Karotka a córcia ile ma?

2,5 roku.

Ale slodziaki.

Kleopatra lubi tę wiadomość

7u223e3kv1dyvizz.png
  • Karotka Ekspertka

Wysłany: 16 października 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia 69 wrote:
    Ja uwielbiam kawę z ekspresu i mam wyrzuty sumienia pijąc jedna dziennie rano. Po południu to mi tak ślinka leci i dziś się skusiłam i sama siebie nie lubię:( Ale to było silniejsze. Moja siostra w każdej ciąży na samą myśl i kawie to wymiotowala.

Ja w ogóle nie piję. Któregoś dnia poszłam do sąsiadki na kawę i tak mnie zemdliło, że już więcej nie zaryzykowalam. Wcale mnie nie ciągnie do kawy.

7u223e3kv1dyvizz.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne szczeniaczki. Psiara ze mnie ... My mieliśmy nowofundlanda ale dopadło ją raczysko i opuściła nas 2 lata temu. Była cudowna. Staś ją uwielbiał i ona jego. Była od niego starsza... Mieliśmy ja 8 lat.. cały czas szukamy psa ale jakoś nie potrafimy podjąć ostatecznej decyzji... Boję się że drugi raz mi się taki cudny pies o wielkim sercu nie trafi...

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia 69 wrote:
    Ja wczesniej nie moglam bo mnie odrzucalo a teraz juz nie,tylko parzona mi smierdzi.pije rozpuszczalna z duza iloscia mleka bez cukru,przewaznie jedna mala,czasami dwie.raczej sa to filizanki ale dzis byla szklanka tak mi sie chcialo.

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • bezimienna Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiapoli bardzo mi przykro.

3jgxvfxmmciig9xw.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia 69 wrote:
    Ja się bałam nadciśnienia i odstawiamy, ale potem jak mi ciśnienie spadło do 100/60 to od czasu do czasu słaba popijam. Ja też uwielbiam z ekspresu ale jest dla mnie za mocna teraz... Na szczęście mam ekspres na kapsułki i kupiłam kapsułki bezkofeinowe więc jak mam ochotę na kawę z ekspresu to pije bezkofeinowe...

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Kofeina Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Espera wrote:
    Piękne szczeniaczki. Psiara ze mnie ... My mieliśmy nowofundlanda ale dopadło ją raczysko i opuściła nas 2 lata temu. Była cudowna. Staś ją uwielbiał i ona jego. Była od niego starsza... Mieliśmy ja 8 lat.. cały czas szukamy psa ale jakoś nie potrafimy podjąć ostatecznej decyzji... Boję się że drugi raz mi się taki cudny pies o wielkim sercu nie trafi...
    Kochana wiem.cos o tym ..moja poprzednia sunia zmarła. Na raka mając 6 lat . Teraz mam.tej samej rasy psa i szczerze to walnieta jest jak nie wiem. Czyste ADHD. Niby rasa ta sama a pies inny . Masakra . Ale nie zamienię jej na inną.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2da931958ae.jpg

Espera, Spirit, Maniuś lubią tę wiadomość

8p3odqk3vkpa5ho3.png
    iv09krhm842d4967.png
    uiklje9g90mcnvau.png
  • Kofeina Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pije kawę codziennie ale już teraz tylko z mlekiem . Ze tak powiem nawet bardziej mi smakuje . Ale już takiej dużej jak kiedyś nie wypije .

8p3odqk3vkpa5ho3.png
    iv09krhm842d4967.png
    uiklje9g90mcnvau.png
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Espera widzę też trafiłaś na "super" lekarzy przy porodzie. Moja córka wie, ale nie ogarnia ;) na szczęście nie musze nic tłumaczyć, pilnuję tylko żeby mi nie skakała po brzuchu

prmoyczku nie będę pocieszać że z czasem bęzie lepiej, każdy musi przeżyć na swój sposób stratę. Mimo wszystko mam nadzieję, że po prostu jesteś "co 4 kobietą" która poroniła i to żadna chorba ani wada nie spowodowała straty

AsiaPoli ja się ciesze że miałam zabieg, raz dwa i po wszystkim. Siedzenie i czekanie dla mnei było gorsze. Mam nadzieję, że Wasz aniołek do Was wróci, pamietam jak opisywałaś swoją historię, trzymam kciuki aby znowu wydarzył się taki mały cud

Hope co za popaprany lekarz! jak tak można narażać 2 życia?!

Misia ja bym powiedziała, że więcej kobiet roni, mówi się (nawet są akcje) ze co 4 ciąza konczy się poronieniem :( i choć człowiek teorię zna ciężko się nie obwiniac bo co jakby, bo może jednak u mnie miało znaczenie. Ja kawy nie piję, odrzuciło mnie, wcześniej piłam parzoną. Chociaż taką dobrą z ekspresu bym nie pogardziła

WreszcieMama gdzie tam Cię wywiało? wracaj do zdrowia

Kleopata już widać brzuszek? :)

Spirit nie dasz rady bez nospy? czasem trzeba ale ja bym unikała częstego brania to raz a dwa są jakieś badania że częste branie nospy może powodować obnozone napięcie mięśniowe u dzieci

13.02.2015 - Aniołek (7tc)
    21.01.2016 - P. <3
    24.04.2017 - M. <3
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raz na tydzień 3w1 i to też od nie dawna, wcześniej mi smierdziala. Prawdziwej nie tyka, boję się skoków ciśnienia.

Właśnie wiem że szkodzi, ale czasem boli naprawdę niepokojąco i się boję ze skurcze się zaczną. Tu nawet nie chodzi o sam bol bo ja wytrzymam, tylko te skyrcze :/

2017 #1
    2019 #2
    :D
  • dewa Autorytet

Wysłany: 16 października 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia 69 wrote:
    Misia piję praktycznie codziennie rano. Mam wielki kubek, jedna trzecia kawy z ekspresu i reszta ciepłego mleka, pyyycha! Na szczęście nie potrzebuję więcej. Wcześniej też piłam przeważnie jednä dziennie więc niewiele się zmieniło ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 21:09

qb3canlimmmj6sap.png
‹‹ 334 335 336 337 338 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ