MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
MAJOWE MAMUSIE 2017
- bezimienna, Camilia, guziczekm, zastrzeŻona 1.05
- Kejsi1988 2.05
- aciulka 3.05
- elli, Moniqaaa 5.05
- s1985 7.05
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 08:34
Szczęśliwa Mamusia, Pianistka, emerald_m, Kejsi1988, Camilia, aciulka, LaRa, emidomi, Ania-nowa, rosax3, Krokodylica, sylwia1985, rybka33 lubią tę wiadomość
-
no znalazłam mam nadzieje dołączyć za parę dni
3maj się ;] bo lista majówek bedzie długa ;pelli, guerretenshi lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualnyJuż Maj! , ale te miesiące lecą
elli Masz piękną datę porodu , ja też się urodziłam w maju i moje córeczki także majowe :* . Życzę wam wszystkim zdrowych , szczęśliwych , bezobjawowych ciąż , żeby kruszunki były z wami do samego Maja :* .Życzy Kwietniówka 2017 :* .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 07:07
s1985, elli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczęśliwa Mamusia wrote:Już Maj! , ale te miesiące lecą
elli Masz piękną datę porodu , ja też się urodziłam w maju i moje córeczki także majowe :* . Życzę wam wszystkim zdrowych , szczęśliwych , bezobjawowych ciąż , żeby kruszunki były z wami do samego Maja :* .Życzy Kwietniówka 2017 :* .
Nie dziękuję żeby nie zapewnić tak, maj to wymarzony miesiąc.. U nas wszyscy w rodzinie urodzeni od września do grudnia więc majowy bobas będzie super
A na kiedy masz termin? Może jeśli koniec kwietnia to zalapiesz się na maj? Hihi -
nick nieaktualny
-
Witam
Pozwolę sobie dołączyć do Was
Dzisiejszy test w 30dc pokazal dwie kreski.
Termin porodu to 1 maj 2017.
AKTUALNA LISTA MAJOWYCH MAM NA STRONIE 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 20:31
elli, IGA.G, Krokodylica, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Witam oj bardzi chcialabym i ja dolaczyc do majoweczek maj to nasz miesiac 12 maja poznalam meza 15 maja byly zareczyny i 3 lata pozniej 15 maja byl slub a dwa lata po slubie 18maja urodzila sie nasza juleczka nasz majowy chrabaszcz marzy nam sie by drugie szczescie takze ur sie w maju ktoz to wie zobaczymy
elli, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWariatka- to staraj się
Camilia- to już jesteśmy we 3 witaj w naszym skromnym jeszcze gronie ..że też tak długobo aż do 30dc wytrzymałaś z testem ..podziwiam
Karola...no nie może być inaczej..kiedy teścik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 17:30
-
elli wrote:Wariatka- to staraj się
Camilia- to już jesteśmy we 3 witaj w naszym skromnym jeszcze gronie ..że też tak długobo aż do 30dc wytrzymałaś z testem ..podziwiam
Karola...no nie może być inaczej..kiedy teścik?
Zobaczymy do testu jeszcze troszke a jedyne co mi sie teraz dziwnegho dzieje to yo ze strasznie mnie wysypalo na buzi same pryszcze szok ale cierpliwie czekam -
nick nieaktualnyKarola- myśl pozytywnie albo wcale..pozytywne myślenie naprawdę ma duży wpływ na to co sie dzieje z namii wokół. Wiem że to łatwo powiedzieć ale też w życiu dużo przeszłam (gdy mój mąż zmarł kilka lat temu zostałam sama jak palec z 2 dzieci, niedokończoną zadłużoną budową i lichą pracą), ale wszystko się jakoś poukładało i jedyne czego mi brakuje do szczęścia teraz to dziecko
Ja też jestem po stracie..Pod koniec lutego straciłam prawie 11tyg ciążę. Przeżyłam to strasznie ale powiedziałam sobie że ile razy po upie dostanę, tyle razy wstanę z podniesioną głową i się nie poddam. Dużo czasu minęło zanim się tego nauczyłam ale jest to możliwe
Jeśłi chodzi o cykle to ja od ZAWSZE miałam 31dniowe..Nawet po poronieniu @ nie zawiodła i przyszła jak w zegarku..za to mój poprzedni przed obecnym cykl trwał 27 dni!! byłam w szoku,ale rokował od początku dobrze bo w życiu nie miałam tak płodnego wręcz książkowego śluzu jak po tym właśnie krótkim cyklu
(zawsze woda jakaś..)
Może u Ciebie to też dobry znak?
CAMILIA- nie śmiem głośno marzyć o bliźniakach ale byłabym przeszczęśliwa..Minimalna szansa jest, moja babcia (mamy mama) miała bliźniaki ale to niestety nie moja mama jest z bliźniąt tylko rodzeństwo mamy.
Ja na razie bety nie powtarzam. Poczekam cierpliwie do czasu planowanej @ (jeszcze kilka dni) i wtedy gdy się nie zjawi zacznę się tak prawdziwie cieszyć!
Miłego dnia dziewczynki -
witam ja jestem majóweczke i to urodzona 1 piękny miesiąc a dzień jeszcze piękniejszy ;p całe życie wolny dzień w urodzinki i to tego długi weekend życzę spokojnych ciąż ja mam termin na początek kwietnia a naet może koniec marca wg usg
elli, Anstice lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elli bardzo mi się podoba Twoje pozytywne myślenie Ostatnio w wolnych chwilach (rzadko ale się zdarzają haha) czytam książkę "Potęga podświadomości" i tam jest dużo na temat pozytywnego myślenia i tego jak nasze myśli wpływają na całe życie. Póki co przyswajam teorię, mam nadzieję, że niebawem zacznę praktykować
Co do bliźniaków to mojego męża tata ma brata bliźniaka. Dla mnie to byłby szok i mega wyzwanie
Guziczekm mamy ten sam termin porodu Chociaż u mnie zapewne będzie druga cesarka ze względów okulistycznych.
s1985 kiedy teścik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 09:50
-
Hej kobitki. Co tak skromnie z majem? Taki piękny miesiąc że tylko rodzić. Proszę mnie wpisać na 3 mają. Kiedyś byłam w maj 2015 a teraz maj 2017
Pozdrawiam was wszystkieelli, Camilia, Krokodylica, Anstice lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤