MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja przy staraniach badalam szyjkę a teraz przy dowcipnej lutce daje radę wyczuć zmiany
Kofeina to może zrób córce wolne od szkoły? sama nie wiem co poradzić. Moja Paulina ma na drugie Maria po babcija też imiona staram się wybrać proste i w miarę łatwe do wymówienia przez obcokrajowców, koneicznie bez pl znakow. Może to śmieszne ale nigdy nie wiadomo gdzie poniesie moje dzieci i chcę żeby miały ciut łatwiej z prostym imieniem
a bez pl znaków bo moje panieńskie nazwisko miało i zawsze był problem za granicą z wymową, wpisywaniem się w rubryczki
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Mój luby zarezerwowal dziś dobę w hotelu ze SPA , w listopadzie będziemy się relaksowac. Co roku urządza mi tam urodziny, zawsze wieczorem do basenu przynosili lampkę wina lub szampana. W tym roku aż tak dobrze nie będę miała xD
Ale za to masaz w pianie mam gratis ! Ale jestem happy xDWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 22:12
monika_89, julita, blubka, Demsik, Kleopatra, Camilia, toska_88, Maniuś, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Nie ja niestety nie jestem w pl . Na stałe już mieszkam w Holandii. Ale dziś zadzwonię do mojego lekarza może mnie nie olea i pomogą.
Plamienie na wkładce dalej jest po nocy ale takie mega mega słabe. Boli żadnych nie mam . Staram się do tego podchodzić spokojnie bo wiem że stres może tylko zaszkodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 07:14
-
Belly mnie dzisiaj przywitało taką wiadomością:
"Gratulacje! To mały krok na przód.
Minął okres największego zagrożenia utraty ciąży. Zakończyło się krytyczne stadium rozwoju Twojego dziecka.
Twoje dziecko w terminologii medycznej będzie teraz nazywane płodem, a nie zarodkiem."
Miło)
Kofeina trzymaj się!Misia 69, julita, Demsik, WreszcieMama, Kleopatra, sylwucha89, Mabelle, marie_marie22, Camilia, toska_88, monika_89, Maniuś, bezimienna, Madu1611, sylwia1985, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja dzisiaj mam wizytę u lekarza na nfz. Trochę się boję, wyniki mam średnie z morfologii do tego doszło dzisiaj mocne pieczenie rano po oddaniu moczu, w badaniu moczu wyszły bakterie nieliczne, więc bedę wiedziała mam nadzije wszystko co i jak. Jutro wizyta prywatna. Trzymajcie kciuki i miłego dnia!Marta 267
-
Marta 267 wrote:Hej dziewczyny, ja dzisiaj mam wizytę u lekarza na nfz. Trochę się boję, wyniki mam średnie z morfologii do tego doszło dzisiaj mocne pieczenie rano po oddaniu moczu, w badaniu moczu wyszły bakterie nieliczne, więc bedę wiedziała mam nadzije wszystko co i jak. Jutro wizyta prywatna. Trzymajcie kciuki i miłego dnia!
Trzymamy kciuki:-) powodzenia:-) -
Qasha wrote:Belly mnie dzisiaj przywitało taką wiadomością:
"Gratulacje! To mały krok na przód.
Minął okres największego zagrożenia utraty ciąży. Zakończyło się krytyczne stadium rozwoju Twojego dziecka.
Twoje dziecko w terminologii medycznej będzie teraz nazywane płodem, a nie zarodkiem."
Miło)
Kofeina trzymaj się!
Monika gratuluję 12tyg
Kofeina, trzymaj się i melduj!Arwi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny niektore z Was w najblizszym czasie maja te badania prenatalne,powiedzcie mi w ktorym tygodniu ciazy bedziecie robic te badania? Lekarz mowil ze wykonuje sie je miedzy 11 a 14tc. W jakim dokladnie bedziecie tygodniu?U mnie sprawa sie troche komplikuje bo tydz ciazy mam 10 a od owulacji minelo dopiero 7tyg i 2dni i nie wiem jak to liczyc i kiedy sie umowic.
-
Uska wrote:Dziewczyny niektore z Was w najblizszym czasie maja te badania prenatalne,powiedzcie mi w ktorym tygodniu ciazy bedziecie robic te badania? Lekarz mowil ze wykonuje sie je miedzy 11 a 14tc. W jakim dokladnie bedziecie tygodniu?U mnie sprawa sie troche komplikuje bo tydz ciazy mam 10 a od owulacji minelo dopiero 7tyg i 2dni i nie wiem jak to liczyc i kiedy sie umowic.2017 #1
2019 #2