MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyForbidden wrote:Mnie też właśnie ciągnie brzuch i to cały czas. Może nie jest to jakieś szczególnie bolesne, ale czuję to podbrzusze bez przerwy
to jedyny objaw mojej ciaxy plus to że często chodzę do WC a kilka kropel wylatuje ale bez bólu więc pewnie jest ucisk na pęcherz
-
bezimienna ja też chciałam później no ale cóz, taki termin wyznaczyal mi klinika...eh
qasha mi się wydaje że to plotka bo przeciez nt 2,4 przy maluchu 5cm to nie to samo co nt 2,4 przy maluchu 8cm więc CRL też trzeba wziąć pod uwagę, tak na logikę
toska jak kolano?
zyrcia halo?
mnie tez brzuch ciągnie i pobolewa, wcześniej olewalam, teraz mam trochę starcha i leżę i leżę....jutro na genetycznym mam nadzieję, ze okaże sie że krwiak sie mocno zmieniejszył13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
ja prenatalne bede robic 8.11 to bedzie 11t5d i podobno ten dr jest dobry w ustalaniu plci, mowil ze myli sie raz na 5 przypadkow (w sensie tych wczesnych przewidywan) mojej sasiadce powiedzial na perwszych prenat plec i sie nie zmienila do tej pory
Kofeinka trzymam kciuki!
widze ze na tapecie byl temat zwierzaków, pochwalę sie moimi tez a co!
To moje psinki, Ozzy i Fama (od razu mowie, nie prowadze zadnej pseudohodowli, psy sa wysterylizowane)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91f306f3f796.jpg
i aby nie rozpetala sie zadna gownoburza pt. to sa zabojcy itd itp wrzucam dwa dodatkowe zdjecia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ebb30b78a58.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6dc72cdd7397.jpg
p.s mam za sobą rzyg ciazowy nr 3
ostatnio niewiele pisze ale czytam na biezaco:)blubka, dewa, Madu1611, Espera, Arwi, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Kofeina wrote:Nie ja niestety nie jestem w pl . Na stałe już mieszkam w Holandii. Ale dziś zadzwonię do mojego lekarza może mnie nie olea i pomogą.
Plamienie na wkładce dalej jest po nocy ale takie mega mega słabe. Boli żadnych nie mam . Staram się do tego podchodzić spokojnie bo wiem że stres może tylko zaszkodzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 11:46
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 23:16
Klaudia N., monika_89, toska_88, Rudzik, bezimienna, Kleopatra, sylwucha89, ag194, Madu1611, Breezee, Camilia, WreszcieMama, Demsik, Arwi, Karotka, Maniuś, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
Blubka, więcej takich wiadomości chcemy!!!
Chwalimy się zwierzakami? Oto moje Dzikusy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 12:06
blubka, Spirit, Kleopatra, sylwucha89, Madu1611, Camilia, Espera, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Jutro bronię magistra i strasznie się tym faktem denerwujeMimo iż jestem w 11tc wywaliło mi brzuch jakbym była w 20tc. Cały czas się uczę, ale za skupieniem ciężko. Mój prmomotor mnie nie lubi i boje się,że będzie mi robił pod górkę. Z tego wszystkiego boje się, że zaszkodzę maleństwu
-
Cześć
Melduję, że wróciłam od lekarza. Z Maluszkiem wszystko w porządku, serduszko bije
Dzidzia ma 31,6 mm długości, co wskazuje na 10t 0d, a jestem w 10t 3d, ale to różnica tylko 3 dni, więc się nie martwię. Znowu się popłakałam, tym razem ze szczęścia:D
monika_89, strawberry juice, blubka, Spirit, Kleopatra, ag194, sylwucha89, Hope_, Madu1611, neczka90, toska_88, Camilia, Demsik, sylwia1985, Mabelle, Arwi, Karotka, Maniuś, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
-
dewa fajne kociaki:)
co do kawy to ja zawsze pilam max 2 dziennie z reguly 1 czasami wcale, teraz rano pije herbate bo do kawy mnie nie ciagnie wcale, ewentualnie jedna po poludniu walne, dzisiaj tak wlasni chyba zxrobie, a pije rozpuszczalna douwe eberts karmelove<3 z mleczkiem:) -
kamyla obrona to już formalnośc, wierzę że stres jest ale nie będzie tak źle. Jeśli wywaliło Ci brzuch to go wyeksponuj, przecież cała komisja nie będzie wredna dla cieżarnej
strawberry juice, Camilia, Espera lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
kamyla112 wrote:Cześć dziewczyny.
Jutro bronię magistra i strasznie się tym faktem denerwujeMimo iż jestem w 11tc wywaliło mi brzuch jakbym była w 20tc. Cały czas się uczę, ale za skupieniem ciężko. Mój prmomotor mnie nie lubi i boje się,że będzie mi robił pod górkę. Z tego wszystkiego boje się, że zaszkodzę maleństwu